Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 16, 12:40)
Keista dierktorės reakcija. g.gif Šiaip turėjo priimti prašymą ir užregistruoti t.y. pastatyti į eilę. Jei esate miesto gyventoja, tai kaip ir problemų neturėtų būti, tik tektų laukti, kol atsiras laisvų vietų. rolleyes.gif Tai direktorė normalia kalba jums nieko nepaaiškino?

Mes miesto gyventojai.Bet mums pasake gime vaikas ir uzsirasote cia,o ir taip sako galimybe maza,o dabar sako neverta net rasytis .Tiesiog tonas pakeltas. unsure.gif Kazkaip galvoju,jai vaikas ten eitu,jai kokia problema.tai ir taip butu g.gif durys parodomos
O ka daryti jai pakeiti gyvenama vieta,ir tas darzelis jau toli, tai jau galimybes pakeisti nebera unsure.gif
Papildyta:
Gal kuri mamyte zino,kuris darzelis geras Pietiniame cia kur nauja baznycia toje puseje? Labai noris surasti kad vaikui butu jauku eiti,geros auklytes ir t,t unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 16 balandžio 2011 - 11:55
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 16, 11:40)
Keista dierktorės reakcija. g.gif Šiaip turėjo priimti prašymą ir užregistruoti t.y. pastatyti į eilę. Jei esate miesto gyventoja, tai kaip ir problemų neturėtų būti, tik tektų laukti, kol atsiras laisvų vietų. rolleyes.gif Tai direktorė normalia kalba jums nieko nepaaiškino?

nuo nauju metu istatymas toks ,jei lankai viena darzeli ,automatiskai isbraukiamas is kitu ...tad ir direktores nebepriima prasymu -jei jau lankote kita darzeli verysad.gif

deja suzinojau tik dabar ta istatyma verysad.gif kaip buvome isbraukti is sarasu is darzelio salia namu ,nors as tikejaus sulaukti eiles i ji ...o lankome tolokai nuo namu ,ir deja teks ji lankyti ,nes pasirinkimo nebera
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 04 18, 14:46)
nuo  nauju metu istatymas toks ,jei lankai viena darzeli ,automatiskai isbraukiamas is kitu ...tad ir  direktores nebepriima  prasymu -jei jau lankote kita darzeli  verysad.gif

deja suzinojau tik  dabar ta istatyma  verysad.gif kaip buvome isbraukti is sarasu is darzelio salia namu ,nors as tikejaus sulaukti eiles i ji ...o lankome tolokai nuo namu  ,ir deja teks ji lankyti ,nes pasirinkimo nebera

apie sita istatyma ir as esu girdejus, ale kaip jis realiai veikia tai klausimas.. na kiek teko eit uzsirasyt i darzelius tai registruoja viska i zurnalus, ne i kompiuterius, tai kazi ar kas ten kapstosi ir iesko tu eini i darzeli koki ar neini, kazi ar isbraukineja is tu sarasu g.gif nors palei istatyma gal ir turetu, bet realiai...
maniske i darzeli keliauja nuo rudens, nuo 2 metuku, o visai neseniai paskambino is kito darzelio, sako formuojam nauja grupe, jusiske patenka nuo sio rudens (nuo 3 metuku), tai pasakiau kad mes jau einame i kita. Tai vadinasii niekas is niekur musu neisbrauke g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 27 balandžio 2011 - 16:00
Mamytes, ka galit pasakyt apie SALDUVES darzeli??? Gal kas vedate, gal ka esate girdejusios? Buciau labai dekinga ka nors suzinojus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristela333 @ 2011 04 28, 02:08)
Mamytes, ka galit pasakyt apie SALDUVES darzeli??? Gal kas vedate, gal ka esate girdejusios? Buciau labai dekinga ka nors suzinojus 4u.gif

Konkrečiai nesidomėjau, bet pastebėjau, kad ten visada yra laisvų vietų.Matyt to rajono jaunimas su savo vaikučiais emigravo 4u.gif lotuliukas.gif Ten mano teta direktore dirba- tai ir tiek žinių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 28, 07:49)
Konkrečiai nesidomėjau, bet pastebėjau, kad ten visada yra laisvų vietų.Matyt to rajono jaunimas su savo vaikučiais emigravo 4u.gif  lotuliukas.gif Ten mano teta direktore dirba- tai ir tiek žinių. smile.gif

Tai va, mane tas ir neramina kad ten tu vietu laisvu yra ir ne is vieno zmogaus girdziu, kad ten ne koks darzelis...o argumentu kodel ne koks, nepasako...mes gyvenam salia darzelio, tai mums butu labai patogu, bet dvejoju ir nebezinau ka daryt...

Kitas variantas darzelis "Pusele", nes prie jo gyvena seneliai, bet kad ten sanatorinis darzelis...nors direktore sake gavus pazyma priimtu, bet suku galva, ar gerai vesti sveika vaikuti i serganciuju darzeli...nors manau ne visi ten tie vaikuciai sergantys vedami...gal kas kokiu atsiliepimi ar komentaru turite apie si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Kristela333 @ 2011 04 29, 00:41)
Kitas variantas darzelis "Pusele", nes prie jo gyvena seneliai, bet kad ten sanatorinis darzelis...nors direktore sake gavus pazyma priimtu, bet suku galva, ar gerai vesti sveika vaikuti i serganciuju darzeli...nors manau ne visi ten tie vaikuciai sergantys vedami...gal kas kokiu atsiliepimi ar komentaru turite apie si darzeli?

koks skirtumas kad ir visi sergantys, serga gi neuzkreciamom ligom, t.y. sirdies, kepenu, astma, alergijos ir t.t... uzsirasem ir mes i ta darzeli nes mazajam astma, tik sake labai daug norinciu tai kazi ar pakliusim, tuo labiau jei dar veda ir sveikus vaikus nesergancius jokiom letinem ligom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristela333 @ 2011 04 29, 01:41)
Tai va, mane tas ir neramina kad ten tu vietu laisvu yra ir ne is vieno zmogaus girdziu, kad ten ne koks darzelis...o argumentu kodel ne koks, nepasako...mes gyvenam salia darzelio, tai mums butu labai patogu, bet dvejoju ir nebezinau ka daryt...

Sakyčiau dėlei jūsų patogumo veskite į Salduvės darželį. O daugiau matysite eigoje. O kad ramiau būtų - nueikite susipažinti su būsimomis jūsų vaiko auklėtojomis. Visokių atvejų būna ir pasitaiko visuose darželiuose. Mano abu vaikai lanko daržą, tai visko ten būna, bet kažkaip išsisprendžia reikalai be didelių konfliktų. Nors lopšys - didelė bėda neužgrūdintam vaikui. Maniškis per 7 mėnesius -lankė tik 3 mėnesius. Panaši statistika ir pas kitų vaikų tėvus.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif ir as noreciau prisijungti prie jusu grazaus burelio ax.gif
uzregistravau savo dukryte i zibute ir ezereli 2012 rudens grupei, bet gavau darbo pasiulyma tad noreciau kad jau si rudeni pradetu lankyti... dar i darzelius nesikreipiau, bet jau maciau ju int.pusl kad vietu kaip ir nebera jau... man toks klausimas negi per visus darzelius tokia pat situacija kad nera vietu g.gif mano mazajai rugseji bus 1,5m. girdime kad i mokykla pradeda vis maziau eiti vaiku, o darzeliai va perpildyti... ir kogero as per velai jau uzsinorejau, kaip manote? doh.gif kogero nebepriimtu musu ne i viena juk jau pavasaris... verysad.gif

dar problema, mes esame is rajono , kai registravomes pernai tai sake kad reikia persideklaruoti i miesta nes nepriims, bet ziuriu dabar priimtas jau sprendimas savivaldybeje http://195.182.85.23...amp;DocId=11487
man tk nerima kelia...ten parasyta "2.2. nukreipti Šiaulių rajono savivaldybės gyventojų vaikus į Šiaulių miesto savivaldybės ikimokyklinio ugdymo įstaigas Šiaulių rajono savivaldybės tarybos nustatyta tvarka, finansuojant iki 40-ies vaikų išlaikymą kalendoriniais metais;" tai ka tik 40mazuju tebus finansuojama o kiti tures uzsimoketi? na kazkokia nesamone doh.gif ir sprendimas priimtas 05.05d nors dar balandis blink.gif kogero istikruju bus paprasciau persideklaruoti i miesta...
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 04 30, 13:34)
koks skirtumas kad ir visi sergantys, serga gi neuzkreciamom ligom, t.y. sirdies, kepenu, astma, alergijos ir t.t... uzsirasem ir mes i ta darzeli nes mazajam astma, tik sake labai daug norinciu tai kazi ar pakliusim, tuo labiau jei dar veda ir sveikus vaikus nesergancius jokiom letinem ligom  biggrin.gif

Tiesiog ne ta turejau omenyje, kad kazko bijom schmoll.gif Ir mes pacios tokios sirgaliukes esam, ypac ziema, sergam ir sergam del gerklytes, tai pasakem tai direktorei, sako, tokius vaikucius irgi priimam, daromos inhaliacijos, oras patalpose jonizuojamas, va cia tai geras dalykas tikrai labai...tik irgi pasake, kad dabar vietu nera, bet atseit rudeni, buna kad neatveda, tai ir atsilaisvina, tik nesupratau, ar paskambintu rudeni ar kaip...manau bet kokiu atveju keliausim i SALDUVES, o daugiau matysim kas kaip bus... g.gif

Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 04, 12:35)
Man tokia pat situacija buvo, viską surašysiu į až mirksiukas.gif

Sveiki, mums panasi situacija, dukryte gimus vasario men. o ja i darzeli priims tik rudeni, kur ta vaikuti pusei metu deti? unsure.gif nera nei mociuciu, nei seneliu, kurie galetu paziureti, aukle belieka samdyti verysad.gif kaip kitos mamytes dare, jei kam buvo panasi situacija, pasidalinkit patirtimi, o tai esu visiskoj nevilty.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2011 05 05, 13:31)
Sveiki, mums panasi situacija, dukryte gimus vasario men. o ja i darzeli priims tik rudeni, kur ta vaikuti pusei metu deti?  unsure.gif nera nei mociuciu, nei seneliu, kurie galetu paziureti, aukle belieka samdyti  verysad.gif  kaip kitos mamytes dare, jei kam buvo panasi situacija, pasidalinkit patirtimi, o tai esu visiskoj nevilty.... verysad.gif

kai auginau pirmąją- tai apmokamos vaiko auginimo atostogos buvo pirmuosius metus, o paskui turėjom auklę iki darželio

o antrąją planuojat netyčia taip išėjo, kad auklės nereikės smile.gif
Atsakyti