http://www.svietimop...ienos/?nid.2138
idomus straipsnis , kam aisku idomu..
Pas mus yra grupiu kur vaikus i prailginta grupe nuveda anksciau nei priklauso, kaimyne skundesi, kad atejus po penkiu penkiolika jau randa grupe uzrakinta. As visada pasiimu apie 17 val. ir kartais buna net paskutinis vaikas grupeje , jai ryte anksti reikia nuvesti tai 8 val. tik pradda rinktis vaikai, nezinau kaip tie teveliai dirba, kad taip speja, ydomu. Negi vos ne visos grupes vaiku vienas is tevu bedarbis.
QUOTE(janna @ 2011 11 19, 12:25)
mane is proto varo tie taupymai ir balaganas, kuris siuo metu vyksta...
dėl to vaikų ankstyvaus pasiėmimo ir aš nesuprantu, negi niekas nebedirba????????
aš db pasiimu anksčiau, nes namie leliuką auginu, nu bet kai ėjau į darbą, tai atvesdavau 7 val, ir pasiimdavau 17.30-18.00, anksčiau retai kada pavykdavo,nes kol suvažinėji, o jei sutrumpins darbo laiką tai kur aš vaikus dėsiu kol daržas pradės dirbt?
kitas klausimas, ar dedatės auklėtojoms kalėdoms? po kiek dedatės? nesinori šiais laikais per daug išlaudaut, bet nesinori ir įžeist auklėtojų, kadangi mūsų grupėj jų viso 6 tai labai sunki situacija, nes trys dirba pagrindinės (auklėtoja, šeiminkutė, logopedė) ir trys po 0,25 etato (tačiau direktorė, pavaduotoja ir dar viena auklėtoja), tai ku daryt, man mintis tokia: pagrindinėm po čekiuką, kitom trim po saldainių dėžutę, ką manot, patarkit
aš db pasiimu anksčiau, nes namie leliuką auginu, nu bet kai ėjau į darbą, tai atvesdavau 7 val, ir pasiimdavau 17.30-18.00, anksčiau retai kada pavykdavo,nes kol suvažinėji, o jei sutrumpins darbo laiką tai kur aš vaikus dėsiu kol daržas pradės dirbt?
kitas klausimas, ar dedatės auklėtojoms kalėdoms? po kiek dedatės? nesinori šiais laikais per daug išlaudaut, bet nesinori ir įžeist auklėtojų, kadangi mūsų grupėj jų viso 6 tai labai sunki situacija, nes trys dirba pagrindinės (auklėtoja, šeiminkutė, logopedė) ir trys po 0,25 etato (tačiau direktorė, pavaduotoja ir dar viena auklėtoja), tai ku daryt, man mintis tokia: pagrindinėm po čekiuką, kitom trim po saldainių dėžutę, ką manot, patarkit
QUOTE(Reginiukas @ 2011 11 23, 20:22)
manau, kad to tikrai pakaktu
QUOTE(Ruduoke @ 2011 11 24, 16:54)
siandien kazkoks streikas vyko, girdejau pati centre gyvenu..maciau siandienineje darbotvarkeje yra svarstymai susije su svietimu..sakau, gal nebeapsikente profsajunga..
kaip tik sios dienos dienotvarkeje buvo numatyti svarstymai del tiek daug sukelusio triuksmo dokumento.
tai gal ta proga ir vyko kazkas.
o siaip kiek tenka skaityti, tai profsajunga netyli... daug ar mazai ir ar vikas pavyksta cia jau kitas klausimas i kuri galetu atsakyti patys profsajungos nariai.
QUOTE(Ruduoke @ 2011 11 24, 17:42)
negirdejot, ka nusprende?
ne, negirdejau ir paciai butu idomu.
Mjooo, na dar su darzelio pabrangimu kaip nors.....
Mane neramina tie nelemti 25 proc. darzelio biudzeto, kuriuos tures kazkokiu budu sutaupyti darzelis. Kieno saskaita?
Ar nesigaus taip jog paslauga brangs, o jo kokybe prastes?????
Is vienos puses labai sveikintina, kad nebeliks rinkliavu i grupiu fondus. Is kitos puses - nelabai suprantu kaip tai bus igyvendinima. Teveliai pirkdami priemones iesko geriasio santykio tarp kokybes ir kainos. Pasinaudoja ivairiomis akcijomis atrakcijomis. O cia gi pagal viesuju pirkimu istatymu tures buti skelbiami konkursai. Viena vertus tai ilga "muzika", kita vertus kas juos laimes? Offis1, offis day ar sidabrinis medis pasiulydamas brangesne preke su prastesne kokybe?
Arba jei reiks askritai konkreciai grupei konkretaus daikto? Kaip suprantu pinigais disponuos ne pats darzelis o miestas?
Ar nepasitvirtins taisykle: norejom kaip geriau o gavosi kaip visad?!
Mane neramina tie nelemti 25 proc. darzelio biudzeto, kuriuos tures kazkokiu budu sutaupyti darzelis. Kieno saskaita?
Ar nesigaus taip jog paslauga brangs, o jo kokybe prastes?????
Is vienos puses labai sveikintina, kad nebeliks rinkliavu i grupiu fondus. Is kitos puses - nelabai suprantu kaip tai bus igyvendinima. Teveliai pirkdami priemones iesko geriasio santykio tarp kokybes ir kainos. Pasinaudoja ivairiomis akcijomis atrakcijomis. O cia gi pagal viesuju pirkimu istatymu tures buti skelbiami konkursai. Viena vertus tai ilga "muzika", kita vertus kas juos laimes? Offis1, offis day ar sidabrinis medis pasiulydamas brangesne preke su prastesne kokybe?
Arba jei reiks askritai konkreciai grupei konkretaus daikto? Kaip suprantu pinigais disponuos ne pats darzelis o miestas?
Ar nepasitvirtins taisykle: norejom kaip geriau o gavosi kaip visad?!
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 11 18, 22:04)
Tai musiskes ir iseina kada darbo valandos baigiasi, t.y. 17.30 kaip priklauso, o jei iki to laiko nepasiimi veda i prailginta grupe iki 19 val dirba
Sveika. As taip pat vedu i pupu peda lopseli. Idomu,apie kurias cia aukletojas taip puikiai atsiliepi,gal ir manoji i ta superine grupe patenka?