Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

Stopkaime, viskas gerai. Man ne taip rūpi konretaus darželio prestižas, kaip konretaus vaiko bėdos. Tikiuosi, kad jau neberandate su pilnu pampiu po to įvykio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2011 11 06, 23:17)
Mamytes, gal ir kvaila klausima uzduosiu, bet kaip jus supratote, kad jusu vaikutis silpniau mato? Nes mums jau greit dveji metukai, bet jokiu siuntimu is gydytojos negavome, kad pasitikrint akytes. Cia gal teveliai patys turi nuvesti pas akiu gydytoja?  unsure.gif

Ne visi gydytojai parodo iniciatyvą tuo klausimu. O gaila... Aš pati pirmajam vaikui gavau siuntimą tik pasidomėjusi. Antrąjį vesiu privačiai savo iniciatyva be jokių siuntimų.
Tik galiu pasakyti, ką sako patys akių gydytojai. Pirmas vizitas turėtų būti iki metų. Jei viskas gerai, tada okulistas siūlo ateiti trejų.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 11 07, 14:07)
Kokios laukia permainos darzely...
http://www.lrytas.lt...

Sia tema galima dar diskutuoti ir cia: http://www.supermama...0#entry51001037
Atsakyti
Sveikos,mamytes.Man idomi jusu nuomone.As kelinta karta ateinu pasiimti vaiko ir ant spinteles randu padetus pasysiotus triusikiukus.Kai paklausiu,ar prisisysino,sako ne,kai ejom i tualeta tai ir truputi kazkaip suslapom. g.gif Kaip manot,ar nederetu tu triusikiuku nors praskalauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 08, 08:50)
Sveikos,mamytes.Man idomi jusu nuomone.As kelinta karta ateinu pasiimti vaiko ir ant spinteles randu padetus pasysiotus triusikiukus.Kai paklausiu,ar prisisysino,sako ne,kai ejom i tualeta tai ir truputi kazkaip suslapom. g.gif Kaip manot,ar nederetu tu triusikiuku nors praskalauti? blush2.gif

i pareigybes neieina, bet is zmogiskos puses seimininkele galejo ir praskalaut ax.gif gerai kad su visu turtu ant spinteles dar nepadejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 08, 08:50)

Vis tiek plausit tuos triusikelius, tai gal neverta varginti seimininkeliu papildomais reikaliukais g.gif Pas mus juos tiesiog ideda i maiseli, jei kam nors taip atsitinka.
Atsakyti
Tai as nesureiksminu to dalyko,tai aisku,kad persiplauni,tiesiog buvo idomu isgirsti, kokia nuomone jusu.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 08, 13:43)
Tai as nesureiksminu to dalyko,tai aisku,kad persiplauni,tiesiog buvo idomu isgirsti, kokia nuomone jusu.Aciu 4u.gif

manau viskas priklauso nuo seimininkeles..vienom sunku, o kitos supranta tiesiog, kad nenoretu gal pacios tokiu triusikeliu rast ir praskalauja...juk rankos nenukrenta...
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 08, 09:50)

Aš asmeniškai net mintyse "nereikalaučiau", kad skalautų. Tiesiog džiaugčiausi, jei pakeitė į sausus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 11 08, 11:23)
Vis tiek plausit tuos triusikelius, tai gal neverta varginti seimininkeliu papildomais reikaliukais g.gif Pas mus juos tiesiog ideda i maiseli, jei kam nors taip atsitinka.

drinks_cheers.gif pritariu pilnai 4u.gif aš visada palieku spintutėje maišelių, kad bėdai nutikus supakuotų taip sakant išsinešimui biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif pas mus taip pat ant rubineles spinteles dureliu pakabina slapius triusikelius, gerai, kad maiseli turejome.
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 11 08, 10:50)

Jums pasisekė. mirksiukas.gif Mums įteikė prikakotus su visu turiniu. Mes nutylėjome, gerai kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. schmoll.gif
Atsakyti