Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(riešutėlis @ 2011 04 04, 11:54)
sveikutės, noriu patarimo gal kas susidūrėte su panašia situacija ax.gif  esu užrašiusi vaiką į lopšelį-darželį. Dabr rodos iki gegužės 1 dienos reikia paskambinti ir pasakyti ar ateinančiais metais eisime ar ne. Aš planuoju leisti vaiką ne nuo rudens , o pavasarį, o grupės kaip jau ir suformuotos ax.gif Bet man klausimas iškilo toks, ar jei laiko tuomet vietą ar gali man paskayti kad privalau jei noriu vesti nuo rudens, o pavasarš priimsime tik jei bus vietos g.gif  (tiesiog noriu sužinoti, nes ne paslaptis kartais tuos reikalus tvarkančios sekretorės ar kas ten jos labai jau valdžią pradeda rodyti) doh.gif

Man tokia pat situacija buvo, viską surašysiu į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 04 04, 07:43)
o merginos kas liecia mokykla,ar irgi priklauso nuo gyvenamosios vietos g.gif tarkim as is rajono,ar galesiu leisti i miesto mokykla?Pries kiek laiko jau turiu parasyti mokykloj prasyma smile.gif

viskas priklauso nuo mokyklos, esamu laisvu vietu.
yra gatviu sarasai, patvirtinti savivaldybes, ir pritvirtinti prie konkrecios mokyklos. kitaip tariant aptarnaujama ju teritorija. ir pirmumo teise bten is mokyklos aptarnaujamos teritorijos vaikams. likusios vietos - bendraja eiles tvarka.
jei nepretenduojat i Jovara, Juventa ar centro pradine, tai tikimybe papulti i kitas mokyklas gana didele, nepriklausomai nuo jusu gyvenamosos vietos.

kazkas klause del pirmumo i vaiku darzeli. antram vaikuciui pirmumo teise suteikiama tik tuo atveju, je jo lankymo pradziai, pirmasis vis dar lanko konkretu darzeli. kitu atveju nebe.
tarkim jei tais paciais kalendoriniais metais vyresnelis geguzes menesi is darzelio zygiuoja i mokykla, tai antrajam rudens pradziai si teise nebegalioja. nes rugsejo men tais pacias metais, vyresnelio sarasuose jau nebera.
Atsakyti
Tai va sužinojome dėl tų nelemtų šaltų jogurtų. pasirodo yra tokia higienos norma, kuri reglamentuoja, jog jogurtas turi būti paduodamas šaldytuvo temperatūros. smile.gif
Gal jūs girdėjote kitaip? smile.gif
Žinau, kad kai kurioje mokykloje dideliems vaikams net kefyras pašildomas. smile.gif Tai čia skirtingos higienos normos veikia ar direktorės griežta ranka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 04 balandžio 2011 - 18:31
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 04, 18:30)
Tai va sužinojome dėl tų nelemtų šaltų jogurtų. pasirodo yra tokia higienos norma, kuri reglamentuoja, jog jogurtas turi būti paduodamas šaldytuvo temperatūros. smile.gif
Gal jūs girdėjote kitaip?  smile.gif

manyciau, kad tas kuris tai teigia, turetu ir pagristi si teigini, nurodydamas kuriomis konkreciai normomis vadovaujamasi (HN numeris, VZ Nr, kuriame tai buvo paskelbta). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 04 04, 19:25)
viskas priklauso nuo mokyklos, esamu laisvu vietu.
yra gatviu sarasai, patvirtinti savivaldybes, ir pritvirtinti prie konkrecios mokyklos. kitaip tariant aptarnaujama ju teritorija. ir pirmumo teise bten is mokyklos aptarnaujamos teritorijos vaikams. likusios vietos - bendraja eiles tvarka.
jei nepretenduojat i Jovara, Juventa ar centro pradine, tai tikimybe papulti i kitas mokyklas gana didele, nepriklausomai nuo jusu gyvenamosos vietos.

kazkas klause del pirmumo i vaiku darzeli. antram vaikuciui pirmumo teise suteikiama tik tuo atveju, je jo lankymo pradziai, pirmasis vis dar lanko konkretu darzeli. kitu atveju nebe.
tarkim jei tais paciais kalendoriniais metais vyresnelis geguzes menesi is darzelio zygiuoja i mokykla, tai antrajam rudens pradziai si teise nebegalioja. nes rugsejo men tais pacias metais, vyresnelio sarasuose jau nebera.

Aciu janna uz konkretu atsakyma 4u.gif 4u.gif
As butent i Juventos mokykla noriu blush2.gif
Tai mano antrai dukrai darzelis nebebus skiriama pirmenybe,nes kol ja leisiu,pirmoji prades eit i mokykla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 04 05, 07:28)
Aciu janna uz konkretu atsakyma 4u.gif  4u.gif
As butent i Juventos mokykla noriu blush2.gif
Tai mano antrai dukrai darzelis nebebus skiriama pirmenybe,nes kol ja leisiu,pirmoji prades eit i mokykla verysad.gif

del Juventos, kiek zinau, yra viena klase su stojamaisiais. kitos pagal aptarnaujama teritorija. istiesu tai reiktu info ieskoti pacioje mokykloje mirksiukas.gif ir is pirmu lupu, taip bus tikriau.

kas gi del darzelio, nenusiminkit. mano pirmoje zinuteje temos pradzioje yra aktyvios nuoruodos. vienoje is ju tvarka del priemimo. ji yra patvirtinta savivaldybes potvarkiu ir galioja visiems darzeliams. yra isimtis del pirmumo. 7 isimciu punktai. pasistudijuokit. gal ka nors ismastysit.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 04 05, 13:43)
del Juventos, kiek zinau, yra viena klase su stojamaisiais. kitos pagal aptarnaujama teritorija. istiesu tai reiktu info ieskoti pacioje mokykloje  mirksiukas.gif ir is pirmu lupu, taip bus tikriau.

kas gi del darzelio, nenusiminkit. mano pirmoje zinuteje temos pradzioje yra aktyvios nuoruodos. vienoje is ju tvarka del priemimo. ji yra patvirtinta savivaldybes potvarkiu ir galioja visiems darzeliams. yra isimtis del pirmumo. 7 isimciu punktai. pasistudijuokit. gal ka nors ismastysit.

aciu didelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2011 04 04, 10:07)
O prieš rinkimus ar tik nesusitarė Šiaulių miesto ir rajono valdžia dėl darželinukų? Kad lyg ir skaičiau straipsnį apie tai, kad vėl bus galima vežti vaikus iš rajono į miesto darželius. Gal kas geriau žino.

Man atrodo, kad jau patvirtino.
Atsakyti
merginos o kokios Siauliu mokyklos yra geriausios,daugiausiai atsiliepimu esu girdejus apie Juventos g.gif bet ten kiek suprantu reikia susieti moksla su muzika ar kazkas pan g.gif mano dukra labiau linkusi i sokius o ne muzika ax.gif bet noreciau suzinoti atsiliepimu apie daugiau mokyklu,kad galeciau mazdauk nuomone susidaryt ax.gif
as labai teiraujuos nes nesu Siauliete,ir isvis nezinau kokios mokyklos turi geresne paklaus,nesinoretu leisti i betkokia blush2.gif Atsiprasau uz ikiruma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 05 balandžio 2011 - 15:08
QUOTE(zara** @ 2011 04 05, 15:52)
merginos o kokios Siauliu mokyklos yra geriausios,daugiausiai atsiliepimu esu girdejus apie Juventos g.gif bet ten kiek suprantu reikia susieti moksla su muzika ar kazkas pan g.gif mano dukra labiau linkusi i sokius o ne muzika ax.gif bet noreciau suzinoti atsiliepimu apie daugiau mokyklu,kad galeciau mazdauk nuomone susidaryt ax.gif
as labai teiraujuos nes nesu Siauliete,ir isvis nezinau kokios mokyklos turi geresne paklaus,nesinoretu leisti i betkokia blush2.gif Atsiprasau uz ikiruma 4u.gif

yra temelė ir apie mokyklas mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry46088116

Jovaro pagrindinėje mokykloje yra formuojama kasmet viena šokių klasė, reikia laikyti stojamuosius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 05, 17:50)
yra temelė ir apie mokyklas mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry46088116

Jovaro pagrindinėje mokykloje yra formuojama kasmet viena šokių klasė, reikia laikyti stojamuosius 4u.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif o i koki darzeli tu leidi savo mergyte? smile.gif seip tai apie jnuventa tikrai geri atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti