Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

Ar girdejote, kad jau veikia darzelis Mazylis?
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 09 02, 14:59)
beje, ta nauja tvarka del priemimo tikrai jau isigaliojo biggrin.gif taip, kad suskubkit mamos biggrin.gif

niekur čia jau nesuskubsi, tik vaikus reikia planuoti metų pradžiai, jei nori pakliūti į darželį smile.gif

o man už akių užkliuvo šitos įstaigos skelbimas:

http://www.seimossodas.lt/

nežinau apie ją nieko, tik paskaitinėjus jų puslapį pasirodė, kad kainos mažiukams didokos, vieta nelabai patogi g.gif
o va po mokyklos palikti pirmokėlę ten gal ir visai gerai būtų g.gif
Atsakyti
Dziugu, kad kuriasi nauji nedideli darzeliai, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
bet perskaicius abi nuorodas visiskai nerasoma apie kolektyva- kas juose dirba? kokie pedagogai ar specelistai ? Pateikta labai mazai informacijos.
Atsakyti
Kaip suprantu, vienas darzeliukas randasi Medelyne, kitas centre: yamachos mokykleles patalpose.

Del naujos tvarkos, kaip ir minejau, busimiems tevelems reiks pries planuojant vaikucius, gerai pasiskaiciuoti smile.gif

O siaip smagu, jog musus mieste atsiranda ivairios alternatyvos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su rugsėjo 1-ja smile.gif Darželis ir džiaugsmas ir vargas. Baigėsi vasara, prasidėjo ruduo, o su juo ir peršalimas kur buvęs - jau čia. smile.gif Na ar vedate su sloga savo atžalas į darželį? g.gif
Atsakyti
Kaip tik vakar pasirsiau popieriu, jog susipazinu kad sergantys, sloguojantis, kostintis ir pan..... i darzeli nebus priimami. Tiesa, kaip ir kokiu budu si tvarka bus igyvendinama - paslaptis smile.gif.
Pagyvensim - pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 09 02, 17:19)

o man už akių užkliuvo šitos įstaigos skelbimas:

http://www.seimossodas.lt/

nežinau apie ją nieko, tik paskaitinėjus jų puslapį pasirodė, kad kainos mažiukams didokos, vieta nelabai patogi  g.gif
o va po mokyklos palikti pirmokėlę ten gal ir visai gerai būtų g.gif

o man si istaiga visai po langais, kitoj gatvej bigsmile.gif . va kaip pasirodo buna, kas po nosim ir nematai. reikes pasidometi smulkiau, tikrai keista, kad nera nei nuotrauku, nei kolektyvo, nepateikta nei pedagogu kvalifikacija. nu vienzo nueisiu paziuret rolleyes.gif
Atsakyti
Mums rytoj pirma diena darzelyje.Lankysim "Varpeli".Tik pirma ispudi susidariau nekoki.Liepe butinai atnesti pampersu blink.gif nors mano vaikas visi metai,kaip be ju.Nunesiu,bet jam jos neuzdes jo taip lengvai ax.gif ir siaip tik iejus i grupe,seimininkute pareiske -ir vel bernas doh.gif nu zodziu,matysim kaip toliau seksis.
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 09 04, 15:33)
Mums rytoj pirma diena darzelyje.Lankysim "Varpeli".Tik pirma ispudi susidariau nekoki.Liepe butinai atnesti pampersu blink.gif nors mano vaikas visi metai,kaip be ju.Nunesiu,bet jam jos neuzdes jo taip lengvai ax.gif ir siaip tik iejus i grupe,seimininkute pareiske -ir vel bernas doh.gif nu zodziu,matysim kaip toliau seksis.

fui kokios nemalonios babces blink.gif . as saviski rytoj vesiu, ziuresiu kaip bus. pati esu nusiteikus pries ta darzeli, nes ir prisiminimai nekokie buvo su vyresneliu. dabar bandysiu save iveikti, be to kita visai grupe, kita aukletoja. idomu, kas per zmogus bus.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 09 04, 15:22)
o man si istaiga visai po langais, kitoj gatvej  bigsmile.gif . va kaip pasirodo buna, kas po nosim ir nematai. reikes pasidometi smulkiau, tikrai keista, kad nera nei nuotrauku, nei kolektyvo, nepateikta nei pedagogu kvalifikacija. nu vienzo nueisiu paziuret  rolleyes.gif

lauksim atsiliepimų g.gif

QUOTE(sriukis @ 2011 09 04, 15:33)

na, aš tai stengsiuosi mąstyti pozityviai- kartais tai grįžta atgal smile.gif
sauskelnių pas mus niekas neprašė, o ir nenešiau ir nenesčiau
bet mūsų grupėje dar nemažai sauskelniuotų

o šeimininkėlės paprasati mėgsta rodyti valdžią, kurios jos neturi doh.gif

QUOTE(persikiuks @ 2011 09 04, 15:50)
fui kokios nemalonios babces  blink.gif . as saviski rytoj vesiu, ziuresiu kaip bus. pati esu nusiteikus pries ta darzeli, nes ir prisiminimai nekokie buvo su vyresneliu. dabar bandysiu save iveikti, be to kita visai grupe, kita aukletoja. idomu, kas per zmogus bus.

va čia turbūt negerai g.gif
aš apskritai nelankiau darželio, tai man buvo tikra nepažinta žemė, kai vyresnėlė pradėjo ten eiti rolleyes.gif
bet darželis gerokai pranoko mano lūkesčius, tikiuosi, mažoji irgi greitai apsipras, nors kol kas ašaroja rytais unsure.gif
Atsakyti
Gerb.Darse, gal galėtumėt įvardinti, kuri šeimininkutė Jums "lipo ant galvos " ir rodė valdžią ? Visokių būna, to neneigiu, bet gal tikrai reiktų nuo ryto iki vakaro jų darbą stebėti (auklėtojos padėjėjų ) , arba bent jau filmuotą medžaigą pamatyti , gal noras žeminti dirbančias už tokius grašius žeminti noras nebekiltų...
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 09 04, 13:57)
Kaip tik vakar pasirsiau popieriu

As is vis jokiu popieriu nepasirasinejau g.gif Dabar galvoju, kaip tada man turet "irodyma", kad mano vaikas lanko ta darzeli laugh.gif

QUOTE(sriukis @ 2011 09 04, 14:33)
Liepe butinai atnesti pampersu blink.gif nors mano vaikas visi metai,kaip be ju.

Nieko sau g.gif Tikrai nenesciau. Kas ateina su pampersais, tas ir atsinesa... Butu nesamone deti visiems g.gif
Pas mus seimininkute superine! Pasirupina visais vaikuciais. Tuo dziaugiuosi, kad ne kokia nors ragana hihihi.gif
Atsakyti