Ar girdejote, kad jau veikia darzelis Mazylis?
QUOTE(Ruduoke @ 2011 09 02, 14:59)
beje, ta nauja tvarka del priemimo tikrai jau isigaliojo taip, kad suskubkit mamos
niekur čia jau nesuskubsi, tik vaikus reikia planuoti metų pradžiai, jei nori pakliūti į darželį
o man už akių užkliuvo šitos įstaigos skelbimas:
http://www.seimossodas.lt/
nežinau apie ją nieko, tik paskaitinėjus jų puslapį pasirodė, kad kainos mažiukams didokos, vieta nelabai patogi
o va po mokyklos palikti pirmokėlę ten gal ir visai gerai būtų
Kaip suprantu, vienas darzeliukas randasi Medelyne, kitas centre: yamachos mokykleles patalpose.
Del naujos tvarkos, kaip ir minejau, busimiems tevelems reiks pries planuojant vaikucius, gerai pasiskaiciuoti
O siaip smagu, jog musus mieste atsiranda ivairios alternatyvos
Del naujos tvarkos, kaip ir minejau, busimiems tevelems reiks pries planuojant vaikucius, gerai pasiskaiciuoti
O siaip smagu, jog musus mieste atsiranda ivairios alternatyvos
Sveikos Su rugsėjo 1-ja Darželis ir džiaugsmas ir vargas. Baigėsi vasara, prasidėjo ruduo, o su juo ir peršalimas kur buvęs - jau čia. Na ar vedate su sloga savo atžalas į darželį?
Kaip tik vakar pasirsiau popieriu, jog susipazinu kad sergantys, sloguojantis, kostintis ir pan..... i darzeli nebus priimami. Tiesa, kaip ir kokiu budu si tvarka bus igyvendinama - paslaptis .
Pagyvensim - pamatysim.
Pagyvensim - pamatysim.
QUOTE(Darsė @ 2011 09 02, 17:19)
o man už akių užkliuvo šitos įstaigos skelbimas:
http://www.seimossodas.lt/
nežinau apie ją nieko, tik paskaitinėjus jų puslapį pasirodė, kad kainos mažiukams didokos, vieta nelabai patogi
o va po mokyklos palikti pirmokėlę ten gal ir visai gerai būtų
o man si istaiga visai po langais, kitoj gatvej . va kaip pasirodo buna, kas po nosim ir nematai. reikes pasidometi smulkiau, tikrai keista, kad nera nei nuotrauku, nei kolektyvo, nepateikta nei pedagogu kvalifikacija. nu vienzo nueisiu paziuret
Mums rytoj pirma diena darzelyje.Lankysim "Varpeli".Tik pirma ispudi susidariau nekoki.Liepe butinai atnesti pampersu nors mano vaikas visi metai,kaip be ju.Nunesiu,bet jam jos neuzdes jo taip lengvai ir siaip tik iejus i grupe,seimininkute pareiske -ir vel bernas nu zodziu,matysim kaip toliau seksis.
QUOTE(sriukis @ 2011 09 04, 15:33)
Mums rytoj pirma diena darzelyje.Lankysim "Varpeli".Tik pirma ispudi susidariau nekoki.Liepe butinai atnesti pampersu nors mano vaikas visi metai,kaip be ju.Nunesiu,bet jam jos neuzdes jo taip lengvai ir siaip tik iejus i grupe,seimininkute pareiske -ir vel bernas nu zodziu,matysim kaip toliau seksis.
fui kokios nemalonios babces . as saviski rytoj vesiu, ziuresiu kaip bus. pati esu nusiteikus pries ta darzeli, nes ir prisiminimai nekokie buvo su vyresneliu. dabar bandysiu save iveikti, be to kita visai grupe, kita aukletoja. idomu, kas per zmogus bus.
QUOTE(persikiuks @ 2011 09 04, 15:22)
o man si istaiga visai po langais, kitoj gatvej . va kaip pasirodo buna, kas po nosim ir nematai. reikes pasidometi smulkiau, tikrai keista, kad nera nei nuotrauku, nei kolektyvo, nepateikta nei pedagogu kvalifikacija. nu vienzo nueisiu paziuret
lauksim atsiliepimų
QUOTE(sriukis @ 2011 09 04, 15:33)
na, aš tai stengsiuosi mąstyti pozityviai- kartais tai grįžta atgal
sauskelnių pas mus niekas neprašė, o ir nenešiau ir nenesčiau
bet mūsų grupėje dar nemažai sauskelniuotų
o šeimininkėlės paprasati mėgsta rodyti valdžią, kurios jos neturi
QUOTE(persikiuks @ 2011 09 04, 15:50)
fui kokios nemalonios babces . as saviski rytoj vesiu, ziuresiu kaip bus. pati esu nusiteikus pries ta darzeli, nes ir prisiminimai nekokie buvo su vyresneliu. dabar bandysiu save iveikti, be to kita visai grupe, kita aukletoja. idomu, kas per zmogus bus.
va čia turbūt negerai
aš apskritai nelankiau darželio, tai man buvo tikra nepažinta žemė, kai vyresnėlė pradėjo ten eiti
bet darželis gerokai pranoko mano lūkesčius, tikiuosi, mažoji irgi greitai apsipras, nors kol kas ašaroja rytais
Gerb.Darse, gal galėtumėt įvardinti, kuri šeimininkutė Jums "lipo ant galvos " ir rodė valdžią ? Visokių būna, to neneigiu, bet gal tikrai reiktų nuo ryto iki vakaro jų darbą stebėti (auklėtojos padėjėjų ) , arba bent jau filmuotą medžaigą pamatyti , gal noras žeminti dirbančias už tokius grašius žeminti noras nebekiltų...
QUOTE(janna @ 2011 09 04, 13:57)
Kaip tik vakar pasirsiau popieriu
As is vis jokiu popieriu nepasirasinejau Dabar galvoju, kaip tada man turet "irodyma", kad mano vaikas lanko ta darzeli
QUOTE(sriukis @ 2011 09 04, 14:33)
Liepe butinai atnesti pampersu nors mano vaikas visi metai,kaip be ju.
Nieko sau Tikrai nenesciau. Kas ateina su pampersais, tas ir atsinesa... Butu nesamone deti visiems
Pas mus seimininkute superine! Pasirupina visais vaikuciais. Tuo dziaugiuosi, kad ne kokia nors ragana