Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(janna @ 2011 07 01, 07:27)
Kaip suprantu, vaiku uzimtumas siame darzelyje tik 4 val, bent jau taip buvoa parasyta skelbime.
Gal ir neblogai, jei tevai dirba ne visa diena. O jei visa?
Maistas ten taipogi nenumatytas, kaip ir vaiku poilsis/miegas  g.gif

Zodziu, mano akimis, tai daugiau 4val. burelis. Puiki alternatyva nedirbantiems tevams ar dirbantiems laisvu grafiku. Ir tik tiek.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei uzsiemimai butu nuo kokiu 1.5 m, manau butu labai liux, db tik nuo 3 m, dauguma tevu dirba jau g.gif Na bet 10 vaiku manau surinks smile.gif
Atsakyti
Merginos,ar teisybe kad nuo rudens isigalios istatymas,kad miesto darzeliai priims is rajonu vaikucius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 07 01, 15:30)
Merginos,ar teisybe kad nuo rudens isigalios istatymas,kad miesto darzeliai priims is rajonu vaikucius unsure.gif

Kiek girdėjau, taip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2011 07 01, 21:20)
Kiek girdėjau, taip. 4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 07 01, 17:30)

GIRDEJAU KAD REIKIA EITI I RAJONO SAVIVALDYBE UZSIRASYTI, NORINT PAKLIUTI I MIESTO DARZELIU, TUOMET JIE SUSITARS KURIS DARZELIS PRIIMS
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 07 01, 15:30)

40 vietu is viso rajono. Tai nekas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2011 07 01, 23:33)
GIRDEJAU KAD REIKIA EITI I RAJONO SAVIVALDYBE UZSIRASYTI, NORINT PAKLIUTI I MIESTO DARZELIU, TUOMET JIE SUSITARS KURIS DARZELIS PRIIMS

QUOTE(zirziliux @ 2011 07 02, 10:05)
40 vietu is viso rajono. Tai nekas laugh.gif

pas mane situacija tokia.Mes jau lankom siauliu darzeli,nes esame prisideklarave pas draugus,o as noriu deklaruoti savo gyv.vieta kad nereiketu but pas draugus.galvoju jei as issideklaruosiu is miesto,ar nebus paskui bedu g.gif nes paskui gal antras mano vaikas nepaklius i tapati darzeli,nes dabar jai yra pirmenybe.
Niu gal supratot ka noriu pasakyti blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
gal kas lankot darzeli ''varpelis''? pakliuvom ten,tai dabar idomus atsiliepimai apie ji ir aisku,apie pacias grupes''balioneliai'' darbuotojas - Auklėtojos: Romualda Bartušienė, Teresė Ramutė Daudoravičienė
Auklėtojos padėjėja Jovita Černakauskienė smile.gif
Atsakyti
Romualda - nuostabus žmogus, galite lelyti palikt ramia dūšia wub.gif Šeimininkėlė taip pat... Dėl kitos auklėtojos nepasakysiu nieko... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 07 07, 13:13)
Romualda - nuostabus žmogus, galite lelyti palikt ramia dūšia  wub.gif  Šeimininkėlė taip pat... Dėl kitos auklėtojos nepasakysiu nieko... rolleyes.gif

oj,kaip nuraminot smile.gif esu girdejus,kad geros auklytes ten dirba dvi seserys dvynes-tai gal cia viena is ju? bigsmile.gif o apie ta darzeli nieko negalit papasakoti?kaip ten apskritai tvarka?
Atsakyti
Sesutes lopselio grupese nedirba, jos su vyresniukais smile.gif
Viskas gerai su tuo darzeliu, tvarka kaip ir visuose kituose biggrin.gif , aišku auklytėms niekad nepamaišys pasivaišinimui kavos pakelis ar skanus šokoladas ax.gif
Aš pati ketinu rugsėjį ten keliaut ir savo lelytį užrašyt 4u.gif
Atsakyti