O ar esu socialiai remtina ar ne? Buvau soc.skyriuje, bet neprisimenu pinigų sumos, kuri turi sudaryti vienam asmeniui, kad pretenduočiau į socialinę pašalpą.
QUOTE(Roetchen @ 2011 06 07, 15:42)
O ar esu socialiai remtina ar ne? Buvau soc.skyriuje, bet neprisimenu pinigų sumos, kuri turi sudaryti vienam asmeniui, kad pretenduočiau į socialinę pašalpą.
jei gerai pamenu vienam semos nariuo turi nuti ne daugiau nei 525..bet bijau suklysti...
QUOTE(Roetchen @ 2011 06 07, 15:42)
jei pajamos nevirsija 350 lt.per men.vienam semos nariui, gaunat soc.pasalpa,. ir uz darzeli tada nereikia moket., jei pajamos nevirsija 525 lt. vienam seimos nariui per men. tada mokat uz darzeli 50% , o apie daugiavaikes nezinau
QUOTE(*sniegena* @ 2011 06 08, 19:52)
jei pajamos nevirsija 350 lt.per men.vienam semos nariui, gaunat soc.pasalpa,. ir uz darzeli tada nereikia moket., jei pajamos nevirsija 525 lt. vienam seimos nariui per men. tada mokat uz darzeli 50% , o apie daugiavaikes nezinau
Daugiavaikės šeimos moka už vaiką 50 %, daugiavaikė šeima turi lengvata papult į darželį
Centrineje bustineje kabo keli skelbimai. Vienas is ju: nuo rugsejo 1 d. kvieciami vaikai i drziuka. 4 val. ir dvi amziaus grupes: nuo 3-6 metu amziaus grupe ir priesmokyklinuku grupe. Antrasis: ieskomas personalas darzeliui dirbti 0,5 etato.
Ir nurodyti tel.nr.
Tai tiek....
Ir nurodyti tel.nr.
Tai tiek....
QUOTE(janna @ 2011 06 15, 11:20)
Centrineje bustineje kabo keli skelbimai. Vienas is ju: nuo rugsejo 1 d. kvieciami vaikai i drziuka. 4 val. ir dvi amziaus grupes: nuo 3-6 metu amziaus grupe ir priesmokyklinuku grupe. Antrasis: ieskomas personalas darzeliui dirbti 0,5 etato.
Ir nurodyti tel.nr.
Tai tiek....
Ir nurodyti tel.nr.
Tai tiek....
Kažin kokia kaina?
QUOTE(janna @ 2011 06 15, 11:20)
Ir nurodyti tel.nr.
Tai tiek....
Ir nurodyti tel.nr.
Tai tiek....
kazin ar gerai supratau - tai vienoje grupeje bus ir 3 metuku ir 4, ir 5 metu vaikai, taip sakant misri grupe? o kitoje jau tik vienmeciai priesmokykliniai .
QUOTE(Suprem @ 2011 06 15, 16:20)
Kažin kokia kaina?
kainu nera surasyta, bet pasiskambinus galima susizinoti.
QUOTE(persikiuks @ 2011 06 15, 16:31)
kazin ar gerai supratau - tai vienoje grupeje bus ir 3 metuku ir 4, ir 5 metu vaikai, taip sakant misri grupe? o kitoje jau tik vienmeciai priesmokykliniai .
taip. skelbime parasyta jog bus 2 grupes.
QUOTE(Suprem @ 2011 06 18, 07:48)
Musu vadove sake, kad tikrai nuo rugsejo tos grupes bus, dvi po 10 vaiku, o kaina dar derina
As jau zinau kaina 200lt menesiui, tai cia pigiau nei aukle samdyt
sake yra kuriamas puslapis.
Galit skambint vadovei, pasiteirausit detaliau 869995114
Kaip suprantu, vaiku uzimtumas siame darzelyje tik 4 val, bent jau taip buvoa parasyta skelbime.
Gal ir neblogai, jei tevai dirba ne visa diena. O jei visa?
Maistas ten taipogi nenumatytas, kaip ir vaiku poilsis/miegas
Zodziu, mano akimis, tai daugiau 4val. burelis. Puiki alternatyva nedirbantiems tevams ar dirbantiems laisvu grafiku. Ir tik tiek.
Gal ir neblogai, jei tevai dirba ne visa diena. O jei visa?
Maistas ten taipogi nenumatytas, kaip ir vaiku poilsis/miegas
Zodziu, mano akimis, tai daugiau 4val. burelis. Puiki alternatyva nedirbantiems tevams ar dirbantiems laisvu grafiku. Ir tik tiek.