Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(sigute2 @ 2011 05 24, 08:51)
Kazkoks bardakas su salduves direktore. Parasiau i savivaldybe uzklausa, kur dingo musu jau tureta vieta ir dabar i vaiku teises kreipiausi, kodel mus taip isdurineja. Turiu dar 2010 metu gimimo mergyte, tai gali buti paskui vel ta pati situacija.  Zodziu, ne veltui apie ta salduve ir sklinda blogos kalbos.  schmoll.gif

Salduve tures gera pamoka arba ne.
I savo uzklausa is Savivaldybes Svietimo skyriaus gavau gana sausa atsakyma ir nuoruoda i mano jau mineta tvarka.
Atsakyti
Kazkoks bardakas istikruju, kazkas gerai matyt pareme direktore, tai sugalvojo mus pasalint, nors ir svietime sake kad taip negali buti. Zodziu, kas kaip nori ir ka nori ta ir daro. Ir ka tu tai direktorei dabar, ogi nieko manau nepadarysi, karaliaus ji sau toliau ir viskas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sigute2 @ 2011 05 25, 15:26)
Kazkoks bardakas istikruju, kazkas gerai matyt pareme direktore, tai sugalvojo mus pasalint, nors ir svietime sake kad taip negali buti. Zodziu, kas kaip nori ir ka nori ta ir daro. Ir ka tu tai direktorei dabar, ogi nieko manau nepadarysi, karaliaus ji sau toliau ir viskas.  unsure.gif

jei tai pasieke svietima, manau kad pasieks ir darzeli...
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2011 05 25, 21:11)
jei tai pasieke svietima, manau kad pasieks ir darzeli...

O jei švietime turi pažinčių, tai nieko tokio ir neatsitiks. g.gif
Atsakyti
Uz tad, zinociau kaip ga galiu as jai padaryt, tikrai nepalikciau ramybej, tegul cia neapgaudineja ir dar mane kaltina kad mes vietos negavom. Zodziu suerzino belekaip, bet ka cia zmogau papusi g.gif , tegul lieka jai ta garbe.... Gal dar kada musu keliai susidurs, kur as galesiu sprendimus daryt kokius ax.gif . Ji juk nezino ka isdurineja, o gal mama kokia nors teisininke ar dar kas nors. Ai zodziu, nusivyliau darzeliu ir tiek... schmoll.gif
Atsakyti
Turiu klausima, gal kas zinos.. Vyresnioji eina i darzeli, taigi ir antram pirmenybe i ji pakliuti, na ir paleii eile pakliunam, viskas butu gerai. Bet mes issikeliame gyventi toliau, t.y. pagal gyvenama vieta kaip ir nepriklausytu darzelis sitas g.gif bet leisti ketinu toliau abu i ta pati. Tai iskilo klausimas ar tikrai man antra vaika priims i darzeli jeigu jau pakeisim gyvenama vieta ir ale nebepriklausytu lyg ir sitas darzelis g.gif
Papildyta:
Del laisvu vietu nezinau, bet kai kurie darzeliai formuoja naujas trimeciu grupes, tai gal i situos lengviau papulti butu, mus kviete i Eglute ir Ziogeli naujas grupes, sarasuose buvom abejuose virs 60 numerio.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 05 27, 07:09)
Turiu klausima, gal kas zinos.. Vyresnioji eina i darzeli, taigi ir antram pirmenybe i ji pakliuti, na ir paleii eile pakliunam, viskas butu gerai. Bet mes issikeliame gyventi toliau, t.y. pagal gyvenama vieta kaip ir nepriklausytu darzelis sitas  g.gif  bet leisti ketinu toliau abu i ta pati. Tai iskilo klausimas ar tikrai man antra vaika priims i darzeli jeigu jau pakeisim gyvenama vieta ir ale nebepriklausytu lyg ir sitas darzelis  g.gif
Papildyta:
Del laisvu vietu nezinau, bet kai kurie darzeliai formuoja naujas trimeciu grupes, tai gal i situos lengviau papulti butu, mus kviete i Eglute ir Ziogeli naujas grupes, sarasuose buvom abejuose virs 60 numerio..  mirksiukas.gif

Nu man atrodo, kad jau nebera tos sistemos pagal vieta g.gif I kuri nori, i ta uzsirasau. Juolabiau jei liekate tam paciam darzely. Neturetu but bedu.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 05 27, 08:09)
Turiu klausima, gal kas zinos.. Vyresnioji eina i darzeli, taigi ir antram pirmenybe i ji pakliuti, na ir paleii eile pakliunam, viskas butu gerai. Bet mes issikeliame gyventi toliau, t.y. pagal gyvenama vieta kaip ir nepriklausytu darzelis sitas  g.gif  bet leisti ketinu toliau abu i ta pati. Tai iskilo klausimas ar tikrai man antra vaika priims i darzeli jeigu jau pakeisim gyvenama vieta ir ale nebepriklausytu lyg ir sitas darzelis  g.gif
Papildyta:
Del laisvu vietu nezinau, bet kai kurie darzeliai formuoja naujas trimeciu grupes, tai gal i situos lengviau papulti butu, mus kviete i Eglute ir Ziogeli naujas grupes, sarasuose buvom abejuose virs 60 numerio..  mirksiukas.gif

Gyvenamoji vieta tikrai neturi reiksmes, mes rasemes visiskai ne pagal vieta . O kad jau vienas vaikas eina i ta darzeli tai antram sake azuoliuko direktore be jokios abejones vieta yra, nes tai yra vienas is pagrindiniu prioritetu.
Papildyta:
QUOTE(saulyte33 @ 2011 05 26, 01:02)
O jei švietime turi pažinčių, tai nieko tokio ir neatsitiks. g.gif

Zodziu su salduves darzeliu baigesi taip, kad atsirado ta musu prapuolusi vieta biggrin.gif , pakutino ja siek tiek is svietimo,paskambino man pati direktore darzelio ir pakviete, tipo virs normos butumem, bet kad mums sakau nebereikia, tai zodziu sako turiu duoti atsakyma svietimo skyriui. drinks_cheers.gif Ner reikalo mamas isdurinet, egu dziaugias kad i teisma uz apgaule nepadaviau tongue.gif . Juokauju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 05 27, 07:09)
Turiu klausima, gal kas zinos.. Vyresnioji eina i darzeli, taigi ir antram pirmenybe i ji pakliuti, na ir paleii eile

Del to, kad pakeisit gyvenamaja vieta, darzelis jusu lelytes jau lankancios si darzeli is sarasu neisbrauks (jei patys nenuspresit kitaip).Jei tuo metu kai prades lankyti jaunesnysis, vyresnioji dar lankys (bus sarasuose), pirmumo teise turit.
Ji nebegalios tuo metu jei tarkim tu paciu kalendoriniu metu pavasari dar lankot, ir iskeliaujat tarkim i mokykla, o jaunesnysis pradeda lankyti nuo tu paciu kalendoriniu metu rudens.
Atsakyti
QUOTE(sigute2 @ 2011 05 27, 08:04)
Gyvenamoji vieta tikrai neturi reiksmes, mes rasemes visiskai ne pagal vieta . O kad jau vienas vaikas eina i ta darzeli tai antram sake azuoliuko direktore be jokios abejones vieta yra, nes tai yra vienas is pagrindiniu prioritetu.
Papildyta:

Zodziu su salduves darzeliu baigesi taip, kad atsirado ta musu prapuolusi vieta  biggrin.gif , pakutino ja siek tiek is svietimo,paskambino man pati direktore darzelio ir pakviete, tipo virs normos butumem, bet kad mums sakau nebereikia, tai zodziu sako turiu duoti atsakyma svietimo skyriui.  drinks_cheers.gif  Ner reikalo mamas isdurinet, egu dziaugias kad i teisma uz apgaule nepadaviau  tongue.gif . Juokauju  bigsmile.gif

Perskaicius jusu problemele su Salduves darzeliu, iskart buvo pirma mintis kazkas gerai pamokejo, ar siaip kas is pazistamu ikiso vaika i jusu vieta, ir gerai, kad pasikreipet i svietima, biski pakutino. thumbup.gif As pati esu dirbusi darzelyje sekretore, tik kitame, tai man kartais rodydavosi, kad direktore noretu priimti vaikus pagal ju teveliu "facecontrola", ta prasme, kaip teveliai atrodo, na zinot po to ir darzeliui gal kazkas nubyres nuo storesniu teveliu piniginiu.. Tai va.. g.gif
Atsakyti
Naturalu, kad direktores nori turtingu tevu vaiku, is ju daugiau naudos nei is soc remtinu ar uz minimuma dirbanciu tevu smile.gif Kol kas gali sau leisti rinktis, kai vaiku truks, tada keliais aplink visus eis biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

pries pora savaiciu atsikraustem gyventi i Siaulius ir noriu uzrasyti vaika i darzeli, bet noreciau i toki, kuris vasarom dirba. gal zinot, ar yra tokiu darzeliu Siauliuose, kurie kiekviena vasara dirbtu? nes as paklausiau pvz. darzelyje Berzynelis, ar jie dirba vasaromis, tai sako viena vasara dirbam, kita ne.. idomu, cia taip visi, ar yra pastoviai vasara dirbanciu?
Atsakyti