Sveiki, ačiū už atidarytą temukę. Na man toks klausimas neduoda ramybės. Mano vaikai yra iš tų kur dažnai serga. Tikrai žinau, kad mūsų darželyje vaikams duoda gerti šalto jogurto (iš šaldytuvo). mano vaikai gyvenimo tokių dalykų negeria, o ir man pačiai dantys atšiptų ir gerklė užsidegtų (aš -buvusi angininkė). Na ką daryti, kaip jūs elgtumėtės? Eiti pas auklėtoją-prašyti, kad neduotų, ar eiti pas direktorę- gražiai pasikalbėti. Būčiau dėkinga už patarimus. Kiek girdėjau ir kituose darželiuose tas vyksta (su sultimis ir pan.) Man neramu nes mano vaikai sirgaliukai, viskas būtų tvarkoje, jei būtų stipruoliai.
Suprem, anoje temoje i "raktazodziu" eilute ivesk "privatus" ir sistema parodys nemazai zinuciu rasytu ta tema.
Geriausiai aisku pasiskambinti administracijai ir ten viska susizinoti.
Jei atmintis manes nepaveda, tai kaina sukosi apie 600lt suma.
Bet visgi geriau info gauti is pirmuju lupu
Gal pradziai reiktu pasikalbeti su auklyte ir aukletoja O jau tuomet pas direktore. Arba pas darzelio sesele.
Arba iskelti si klausima per visuotini tevu susirinkima ir ieskoti sprendimo bendromis jegomis.
Dar galimas variantas, jei tai imanoma, uzmetus aki i meniu (o jis jau ryte turetu kabeti grupeje) ir uzfiksuoti kada tas jogurtas duodamas. Ateiti panasiai tuo laiku ir paciai isitikinti, kad jis isties labai saltas ir su tuo puodeliu pas sesele ar pas direktore Ir graziuoja paprasyti, kad tokie dalykai nesikartotu ir butu kazkaip kontroliuojami.
Geriausiai aisku pasiskambinti administracijai ir ten viska susizinoti.
Jei atmintis manes nepaveda, tai kaina sukosi apie 600lt suma.
Bet visgi geriau info gauti is pirmuju lupu
Gal pradziai reiktu pasikalbeti su auklyte ir aukletoja O jau tuomet pas direktore. Arba pas darzelio sesele.
Arba iskelti si klausima per visuotini tevu susirinkima ir ieskoti sprendimo bendromis jegomis.
Dar galimas variantas, jei tai imanoma, uzmetus aki i meniu (o jis jau ryte turetu kabeti grupeje) ir uzfiksuoti kada tas jogurtas duodamas. Ateiti panasiai tuo laiku ir paciai isitikinti, kad jis isties labai saltas ir su tuo puodeliu pas sesele ar pas direktore Ir graziuoja paprasyti, kad tokie dalykai nesikartotu ir butu kazkaip kontroliuojami.
QUOTE(janna @ 2011 03 29, 14:56)
Ačiū už liuks mintis. Dar man šovė idėja- kuo daugiau tėvų apie tai informuoti. Kai bus daug nepatenkintų, tai ir problema turėtų išsispręsti. Na aišku tam reikės laiko, o iki tol gražiai paprašyti auklėtojos ir auklytės.
Mes dabar mažąją prie darželio pratinam, tai esu pasiėmus ir per priešpiečius, ir per pietus, per pavakarius. Nieko šalto nė kart neužfiksavau Priešpiečių jogurtas, pvz., kadangi skubėjom ir lėkėm,tai išsinešimui pasiėmėm , tikrai buvo optimalios kambario temperatūros.
Dičkės išklausiau apie sultis ir pan. Tai ta akis išpūtė tik ir sako, baik tu, mama, auklytė niekad šalto neduoda.
Gal čia atsitiktinis toks įvykis, su šaltu gėrimu ar jogurtu Pamiršo virėja iš šaldytuvo anksčiau ištraukti, ar ką.....
Dičkės išklausiau apie sultis ir pan. Tai ta akis išpūtė tik ir sako, baik tu, mama, auklytė niekad šalto neduoda.
Gal čia atsitiktinis toks įvykis, su šaltu gėrimu ar jogurtu Pamiršo virėja iš šaldytuvo anksčiau ištraukti, ar ką.....
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 31, 15:10)
Mes dabar mažąją prie darželio pratinam, tai esu pasiėmus ir per priešpiečius, ir per pietus, per pavakarius. Nieko šalto nė kart neužfiksavau Priešpiečių jogurtas, pvz., kadangi skubėjom ir lėkėm,tai išsinešimui pasiėmėm , tikrai buvo optimalios kambario temperatūros.
Ne, mano dičkė visąlaik tą patį tvirtina, kad labai šaltas. Pati ragavau atsitiktinai tik vienąkart ir tikrai buvo l. šaltas (namie tokio mes niekad negeriam).
Gali būti, kad ši problema ne visuose darželiuose. Jums pasisekė, kad to pas jus nėra.
Merginos gal jus galesite man pagelbeti
Gyvenama vieta deklaravom pas draugus mieste,kad galetumem lankyti miesto darzeli,o jeigu as dabar persideklaruociau i savo gyvenama vieta,ar darzelis tai pamatytu ar kiekviena rudeni jiems reikia parodyti deklaracija kur gyvenam Labai dekoju uz atsakyma
Gyvenama vieta deklaravom pas draugus mieste,kad galetumem lankyti miesto darzeli,o jeigu as dabar persideklaruociau i savo gyvenama vieta,ar darzelis tai pamatytu ar kiekviena rudeni jiems reikia parodyti deklaracija kur gyvenam Labai dekoju uz atsakyma
QUOTE(zara** @ 2011 04 03, 10:31)
Merginos gal jus galesite man pagelbeti
pagal naujus įstatymus kas met net ir lankantys darželį turi pristatyti deklaruotą gyvenamą vietą
QUOTE(Evuška @ 2011 04 03, 10:13)
pagal naujus įstatymus kas met net ir lankantys darželį turi pristatyti deklaruotą gyvenamą vietą
Evuska, kas per istatymas? Kodel as jo nezinau
Gal gali imest nuoruoda?
Issiaiskinkit ar jusu seniunija nera su miestu del darzelnuku kokio popieriuko pasirase? Jei yra tai ir deklaruoti nebutina, galioja nustatyta bendraja tvarka.
QUOTE(janna @ 2011 04 03, 12:25)
Evuska, kas per istatymas? Kodel as jo nezinau
Gal gali imest nuoruoda?
Issiaiskinkit ar jusu seniunija nera su miestu del darzelnuku kokio popieriuko pasirase? Jei yra tai ir deklaruoti nebutina, galioja nustatyta bendraja tvarka.
Gal gali imest nuoruoda?
nemanau,mes is Ginkunu,o lankom Berzeli nes mums labai reikalinga logopedine grupe manau jei ir mums ir priklausytu,tai nebent Kairiu darzelis
Idomu jei toki dalyka pasiklausciau darzelio vedejos arba direktores
QUOTE(zara** @ 2011 04 03, 13:06)
Idomu jei toki dalyka pasiklausciau darzelio vedejos arba direktores
I toki dalyka Jums greiciau atsakytu savivaldybes svietimo skyriaus inspektorius.
Gautumete vis info ir nesaliska