Nusiųsiu savo praeitos laidos klasės renginuką ir horoskopą vaikams
Gal kartais žinot kada bus Kalbų kengūros rezultatai? Prieš pora metų buvo tik rudenį, gal ir dabar taip bus...?
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 03, 18:50)
Gal kartais žinot kada bus Kalbų kengūros rezultatai? Prieš pora metų buvo tik rudenį, gal ir dabar taip bus...?
Manau,kad tik rudenį....
Papildyta:
Merginos, kvailas klausimas- bet kodėl pradinukių pašte šiukšliadėžėjė yra tiek daug laiškų?
QUOTE(jugeta @ 2011 05 03, 20:24)
Manau,kad tik rudenį....
Papildyta:
Merginos, kvailas klausimas- bet kodėl pradinukių pašte šiukšliadėžėjė yra tiek daug laiškų?
Papildyta:
Aš ir tą pastebėjau
Labas vakaras
Užuojauta audito kankinamoms. Tikrai jau netinkamas laikas.
Aš pernai ketvirtokams dariau ne paskutinį skambutį, o šauniausio ketvirtoko viktoriną . Pabeždžionavau tūkstantmečio vaikus. Gegužės vidury buvo atrankos klasėse, o paskutinę dieną - finalas. Ir tėvai ir vaikai buvo labai patenkinti. Ir pavaduotoja džiaugės, kad tokio renginio mokykloj dar nemačius .
O man tai šiemet reiktų kokių gražių eilių ar linkėjimų dvyliktokams, kai pirmokai išveda juos iš klasės.
QUOTE(pusele30 @ 2011 05 03, 16:03)
Aš kaip širšė, prilipau prie medaus Mergaitės, atsiųskit ko įdomaus ketvirtokų paskutiniam skambučiui. Išsisėmiau visai Labai prašau
Aš pernai ketvirtokams dariau ne paskutinį skambutį, o šauniausio ketvirtoko viktoriną . Pabeždžionavau tūkstantmečio vaikus. Gegužės vidury buvo atrankos klasėse, o paskutinę dieną - finalas. Ir tėvai ir vaikai buvo labai patenkinti. Ir pavaduotoja džiaugės, kad tokio renginio mokykloj dar nemačius .
O man tai šiemet reiktų kokių gražių eilių ar linkėjimų dvyliktokams, kai pirmokai išveda juos iš klasės.
Ačiū mergaitėms už scenarijus, gražius sveikinimus, žodžius.
Labai gražios gulbės, kiaušiniai. Vaikai tikrai labai pasistengė. Šaunuoliai ir daug kantrybės turi
Labai gražios gulbės, kiaušiniai. Vaikai tikrai labai pasistengė. Šaunuoliai ir daug kantrybės turi
QUOTE(Aurute @ 2011 05 03, 19:35)
Labas vakaras
idomi mintis Galturit koki scenarijaus aprasa?
QUOTE(linastri @ 2011 05 03, 18:53)
idomi mintis Galturit koki scenarijaus aprasa?
Specialiai scenarijaus ir nerašėm. Su PowerPointu padarėm ruošinius klausimų ir atsakymų. Pasistatėm projektorių ir vedėm.
Gal ką įdomaus sugalvoję Saulės dienai ar florijono dienai?
Sveikutės. Tik dabar radau laiko prisėsti prie kompiuterio. Sudarinėjau trečiokų baigiamuosius testus. Mes su ketvirtokais išleistuvių nedarydavome, o važiuodavome į kelionę. Nežinau kaip bus kitais metais. Manęs dar laukia spalio mėnesį auditas bei akriditacija, tai irgi blogas laikas, mokslo metų pradžia. Tai jau dabar baisu darosi, o dar jūs pasakojate kaip ten būna
Sveikutės
Labai reikia dainelės "Nai nai nai " fonogramos. Kur atsiųsta į paštą, kai įsirašau į diską, negroja
Labai reikia dainelės "Nai nai nai " fonogramos. Kur atsiųsta į paštą, kai įsirašau į diską, negroja
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 04, 18:50)
Sveikutės
Labai reikia dainelės "Nai nai nai " fonogramos. Atsiųsta į paštą negroja
Labai reikia dainelės "Nai nai nai " fonogramos. Atsiųsta į paštą negroja
Paspauskit yes, tada iššoks kitą lentelė( rusų arba anglų k.) ir aiškiai matosi kur reikia paspausti