Gal kartais turit eilėraščių apie sesę ar brolį? Reikia šeimos dienos scenarijui
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 02, 18:58)
Gal kartais turit eilėraščių apie sesę ar brolį? Reikia šeimos dienos scenarijui
Porą radau, įmesiu į paštą
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 02, 20:28)
Porą radau, įmesiu į paštą
Labai gražūs. Ačiū
Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2011 05 02, 01:30)
Turiu mokykloje. Galėsiu ryt prikabinti, jei dar reikia
Labai reikia. Ir aš jos norėčiau
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 02, 17:58)
Kątik radau ir apsidžiaugiau
Eilėraštis Noriu brolio ar sesutės
Noriu sesės aš gražutės,
Draugiškos, mielos, mažutės.
Na, ir brolis neblogai
Būtume su juo draugai.
Pagalvokit, juk puiku,
Kai namuose daug vaikų.
Ir tas linksmas šurmulys
Gera nuotaika valdys.
Žaislai išmėtyti kampuos,
Didžiulė netvarka namuos.
Gražutė šypsena sesers
Kiekvieną sukikent privers
QUOTE(simba3 @ 2011 05 01, 06:27)
Sveikutes, matau intensyviai ruosiates Seimos sventei. O as siemet nusprendziau nedaryt, nei Mamyciu sventes, nei Seimos. Padarem mamytem dovaneles, o Seimos svente pernai labai idomiai sventem (darem tarpklasines seimu sporto rungtynes).
Ruosiames Busimojo pirmoko sventei, po jos 12oku isleistuves. Reiks man kalba rezt Labai bijau, o dar ir minciu 0. Busiu matyt neoriginali ir paprasciauisa pasveikinima paskaitysiu, be jokiu prisiminimu Jei , kuriai teks ir toks "dziaugsmas", gal pasidalinsist savo sveikinimo zodeliais?
Tiesa, sveikinu visas su Mamyciu dienele
Ruosiames Busimojo pirmoko sventei, po jos 12oku isleistuves. Reiks man kalba rezt Labai bijau, o dar ir minciu 0. Busiu matyt neoriginali ir paprasciauisa pasveikinima paskaitysiu, be jokiu prisiminimu Jei , kuriai teks ir toks "dziaugsmas", gal pasidalinsist savo sveikinimo zodeliais?
Tiesa, sveikinu visas su Mamyciu dienele
Pakentėk jei dar gali, praeis auditas, tai paieškosiu savo žodžių ir įmesiu paštan.
QUOTE(elimak7 @ 2011 05 02, 13:54)
Sveikos mergaites. As su jumis jau nespeju Ateinu, paskaitau ir taip tingisi kazka daryti. Mane sis pavasaris neigiamai veikia As jau noriu atooooostooooogu
Ne tu viena tokia.
QUOTE(ingredb @ 2011 05 02, 17:42)
na va pirma diena po audito.stebejo dvi pamokas. lyg ir neblogos auditores,bet vis vien itampa. tai kuriu stebejo siandien ir tris pamokas,kitu ne vienos.ziuresim kaip bus rytoj
Man ir pirma diena audito praėjo. Stebėjo vieną pamoką. Auditorės irgi visai nieko. Bet įtampa, tai irgi juoda. Greičiau penktadienis. Iš kurios Lietuvos dalies tu esi?
[/quote]
Labas vakaras.Noriu priminti ir dar kartą paprašyti dainelės ,,Nai nai nai" karaokę Labai pagelbėsit
skaičiau kažkurios scenarijų skirtą šeimos šventei ir perskaičiau, kad esat iš Vilniaus Ryto vid., man lyg viena mūsų auditorė yra iš šitos mokyklos, ar aš ką maišau.
Užjaučiu mergaites, kurias dar auditas kankina Jau taip išsunktos esam, įvairiausi renginiai, patikrinimai, dar pavasaris veikia - auditoriai gegužę galėtų irgi "poilsiaut"
Mes šiandien prasivedėm mamyčių šventę - labai neblogai pavyko: vaidinom "Stebuklinga šalis". Dėkoju už scenarijų
Dabar vėl prašyčiau pagalbos: pradėsim ruoštis paskutinio skambučio šventei. Gal galėtumėt atsiųst kokių scenarijų: jūs ten tokių grožybių turite Aš jau kelis metus vedu panašiai, nieko naujesnio nebesugalvoju, nebeįdomu ir pačiai, ir vaikai vyresni jau matę. Dainelių mes turim, muzikos mokytoja paruošia; kokių žodelių ar scenarijų. Būčiau labai dėkinga
[quote=kara117,2011 05 02, 21:46]
[/quote]
Labas vakaras.Noriu priminti ir dar kartą paprašyti dainelės ,,Nai nai nai" karaokę Labai pagelbėsit
[/quote]
- taip, prisimenu. Namuose teisingiau prisiminiau. O mokykloje pamiršau . Ar ryt vakare būtų gerai? Anksti išvažiuojam į ekskursiją. Taigi iš ryto niekaip nespėsiu prikabinti.
[/quote]
[/quote]
- taip, prisimenu. Namuose teisingiau prisiminiau. O mokykloje pamiršau . Ar ryt vakare būtų gerai? Anksti išvažiuojam į ekskursiją. Taigi iš ryto niekaip nespėsiu prikabinti.
QUOTE(Mergelė @ 2011 05 02, 21:45)
Pakentėk jei dar gali, praeis auditas, tai paieškosiu savo žodžių ir įmesiu paštan.
Aciu, lauksiu labai
QUOTE(rutagra @ 2011 05 02, 23:08)
Nuoširdžiai dėkoju už pagalbą, bet tos dainelės man neatidaro
QUOTE(ingredb @ 2011 05 02, 18:42)
na va pirma diena po audito.stebejo dvi pamokas. lyg ir neblogos auditores,bet vis vien itampa. tai kuriu stebejo siandien ir tris pamokas,kitu ne vienos.ziuresim kaip bus rytoj
laikykis nera juk jau taip baisu.
pas mus buvo tokiu, kuriuos aplanke ir penkis kartus.Netgi klases valandelese. Bet pas kai ka buvo tik viena karta. Kokiu principu rinkosi, taip ir nesupratome.
Papildyta:
[Man ir pirma diena audito praėjo. Stebėjo vieną pamoką. Auditorės irgi visai nieko. Bet įtampa, tai irgi juoda. Greičiau penktadienis. Iš kurios Lietuvos dalies tu esi?
Patikek, jis tikrai ateis. O kaip po to bus geeeraaa ir laiko daaauuug