Sveikutės Su Mamyčių diena
Gal kartais turite dainelės ,,Nai nai nai" (Laura Remeikienė Eikš pašoksim kartu) karaokę?Būčiau labai dėkinga
QUOTE(kara117 @ 2011 05 01, 15:36)
Gal kartais turite dainelės ,,Nai nai nai" (Laura Remeikienė Eikš pašoksim kartu) karaokę?Būčiau labai dėkinga
Į paštą išsiunčiau sveikinimo žodžius( kokius turėjau, nes šiemet dar nesugalvojau)
Sveikos merginos .. Aš, žiūriu, visai su jumis nebespėju Džiaugiuosi, jog jūs visos pilnos idėjų ir entuziazmo:)
Turiu mokykloje. Galėsiu ryt prikabinti, jei dar reikia
QUOTE(kara117 @ 2011 05 01, 14:36)
QUOTE(rutagra @ 2011 05 02, 01:30)
Sveikos merginos .. Aš, žiūriu, visai su jumis nebespėju Džiaugiuosi, jog jūs visos pilnos idėjų ir entuziazmo:)
Labai labai reikia, laukiu ir iš anksto dėkoju
Sveikos mergaites. As su jumis jau nespeju Ateinu, paskaitau ir taip tingisi kazka daryti. Mane sis pavasaris neigiamai veikia As jau noriu atooooostooooogu
Tikriausiai visos pamiršom, kad smilga1972 šventė gimtadienį. Kuo nuoširdžiausi linkėjimai, kolege.
QUOTE(b.s @ 2011 05 02, 15:35)
Tikriausiai visos pamiršom, kad smilga1972 šventė gimtadienį. Kuo nuoširdžiausi linkėjimai, kolege.
Ačiū labai . Kažkaip šiemet gimtadininiai sveikinimai tęsiasi nuo pektadienio iki šiandienos . Smagu, nes nuotaika kasdien gimtadieninė .
Taigi i sena pasta nusiunciau ,siandien pasitaisau
[Didesnių nesąmonių negirdėjau, čia ne vieta
Papildyta:
Nuoširdžiausi sveikinimai
Papildyta:
Man tas pats, nežinau kaip trauksiu iki birželio vidurio
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 02, 17:28)
Ačiū labai . Kažkaip šiemet gimtadininiai sveikinimai tęsiasi nuo pektadienio iki šiandienos . Smagu, nes nuotaika kasdien gimtadieninė .
Nuoširdžiausi sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 05 02, 15:54)
Sveikos mergaites. As su jumis jau nespeju Ateinu, paskaitau ir taip tingisi kazka daryti. Mane sis pavasaris neigiamai veikia As jau noriu atooooostooooogu
Man tas pats, nežinau kaip trauksiu iki birželio vidurio
QUOTE(elimak7 @ 2011 05 02, 15:54)
Ir aš labai labai noriu atostogų Nuo birželio 6 atostogauju
na va pirma diena po audito.stebejo dvi pamokas. lyg ir neblogos auditores,bet vis vien itampa. tai kuriu stebejo siandien ir tris pamokas,kitu ne vienos.ziuresim kaip bus rytoj