Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos.
Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas,
o kartu su numargintais margučiais stiprybė, meilė ir džiaugsmas.
Džiugių Šv. Velykų
SVEIKOS,
Te sis grazus prisikelimo rytas buna sauletas ir dosnus visus metus! Su grazia pavasario svente, MIELOSIOS!
Te sis grazus prisikelimo rytas buna sauletas ir dosnus visus metus! Su grazia pavasario svente, MIELOSIOS!
Su pačia gražiausia pavasario švente! Su šv.Velykom mielosios kolegės!!!
Tegul Jūsų gyvenimai būna margi kaip velykiniai margučiai
Te pavasario grožis atsispindi Jūsų šypsenose,
Te grįžtanti šiluma pakviečia Jūsų širdis džiaugsmo šokio,
Te visa, apie ką svajojate, svaiginančiu greičiu artėja prie Jūsų
Ir išsipildo dienų kasdienybėje.
Su šv. Velykom
Te grįžtanti šiluma pakviečia Jūsų širdis džiaugsmo šokio,
Te visa, apie ką svajojate, svaiginančiu greičiu artėja prie Jūsų
Ir išsipildo dienų kasdienybėje.
Su šv. Velykom
Labukas, mergaitės
Su šv. Velykom, JUS VISAS .
Man tai tikros velykinės atostogos. Sūnus lankau Airijoje.
Su šv. Velykom, JUS VISAS .
Man tai tikros velykinės atostogos. Sūnus lankau Airijoje.
Labas rytas Geros ir lengvos darbo savaitės
Papildyta:
Pakartosiu savo klausimą....
Per vaikų atostogas apie tai nebuvo kada pagalvoti...
Manau, kad komandų prisistatymui reikėtų kokią nors linksmą dainą parengti, bet mano grupeje yra tokių vaikų, kurie neturi mamų arba gyvena su globėjais... Pagalvojau, kad vaikui bus skaudu dainuoti apie mamą jei jis jos neturi... Ką patartumėt ?
Jūs, kaip tikros pradinukės daugiau tų dainelių žinot... Žodžius aš pati susirasiu, padės muzikos mokytoja....
AČIŪ
Papildyta:
Pakartosiu savo klausimą....
QUOTE(jugeta @ 2011 04 21, 16:31)
O pas mus mamyčių šventė bus kartu su atvelykio švente... Man irgi niekaip niekas nesiklijuoja....
Visi mokyklos mokiniai- mažiukai ir didžiokai traukė burtus ir pateko pas skirtingus vadovus, su kuriais jie turi paruošti prisistatymą ir ale namų darbą-pasveikinimą su mamų diena.... Tai irs suku galvą, kaip kažką padaryti įdomaus, nes kai kurių mokinių aš net nepažįstu... Turiu pusę grupės pradinukų ir pusę didžiųjų....
Gal esat ruošę kokius nors komandos prisistatymus? Ar gal šiaip kokių minčių turite? Iš anksto dėkoju
Visi mokyklos mokiniai- mažiukai ir didžiokai traukė burtus ir pateko pas skirtingus vadovus, su kuriais jie turi paruošti prisistatymą ir ale namų darbą-pasveikinimą su mamų diena.... Tai irs suku galvą, kaip kažką padaryti įdomaus, nes kai kurių mokinių aš net nepažįstu... Turiu pusę grupės pradinukų ir pusę didžiųjų....
Gal esat ruošę kokius nors komandos prisistatymus? Ar gal šiaip kokių minčių turite? Iš anksto dėkoju
Per vaikų atostogas apie tai nebuvo kada pagalvoti...
Manau, kad komandų prisistatymui reikėtų kokią nors linksmą dainą parengti, bet mano grupeje yra tokių vaikų, kurie neturi mamų arba gyvena su globėjais... Pagalvojau, kad vaikui bus skaudu dainuoti apie mamą jei jis jos neturi... Ką patartumėt ?
Jūs, kaip tikros pradinukės daugiau tų dainelių žinot... Žodžius aš pati susirasiu, padės muzikos mokytoja....
AČIŪ
QUOTE(Aurute @ 2011 04 26, 00:04)
Man tai tikros velykinės atostogos. Sūnus lankau Airijoje. [/color]
Kaip smagu
O mes kiekvieną dieną ėjom į darbą
Labas visom. Štai ir pradėjom darbus. Šiandien tokia nedarbinga diena nei vaikams, nei man . Po atostogų taip jau būna. Gavom raštą dėl Raštingiausio ketvirtoko konkurso. Ar pas jus vyksta tokie?