QUOTE(Aurute @ 2011 04 17, 19:43)
O kokiam portale e-dienynas?
Aš pernai turėjau tamo.lt tai ten kas dien kai kam rašydavau. O kai koks nors atsiskaitomasisi darbas - tada visiems.
Mano skaitydavo. Vienas kitas tik rečiau. Tai ir stengdavaus ką nors parašyt. Kai kompiuteris po ranka, tai nesunku.
tamo.lt
Aišku, rašysiu pagal reikalą
Mes raides tai tik pusmečio gale žadame rašyti
QUOTE(studija @ 2011 04 18, 07:00)
Su artėjanąiom Velykom
Ir prasidėjusiom atostogom
,kurių metu tikros mokytojos:))))))),ruošiasi pamokoms:)))))).Tiesą sakant,aš dėl pirmokų diktantų.Iš kur imate tekstus?Gal turit kokius ypatingus diktantų tekstų šaltinius:)?Kiek žodelių pirmokui reikėtų parašyti?Mes rašom tekstukus iš ,,Pupos " mokytojo knygos,na, ir iš visų senų diktantų knygelių,bet mane vis kankina klausimas ar atitinka mano pirmokų lygis tą reikalaujamą standartą ir kokia užduotis man tai turėtų parodyti?
Aš irgi iš pupos mokyt. knygos, iš Diktantai pradinukams . Va šiandien rašėm 24 žodžių diktantą. Vieni parašė puikiai, kitas 12 klaidų padarė
O va su viena mergaite to pačio diktanto net nerašom. Jai duodu atskirą, dar tik žodelių pvz. Alė, Molė, mala ir t.t... Ir tai be proto džiaugiuos, kai tokius gerai parašo. Apie sūnkesnius žodelius, dar neee... O kai pažiūriu, kokius pernai rašė mano pirmokė dukra, tai plaukai šiaušiasi, kas ten per vunderkindų klasė - sunkiausius ir ilgiausius jau diktantus rašė tokiu laiku
Čia nuo vaikų manau dar labai priklauso, nuo klasės pajėgumo
Sveikutės