šiand vaikų (4kl)klausiu, kokiame žemyne yra LT?
Atsakymas: Latvijos
QUOTE(vai2 @ 2011 04 12, 23:14)
prie bajerio tavo ketvirtokai
Sveikutės
Smagu matyti naujokę pirmokę
Darbeliai nerealūs. Tortas
Aš esu šoke lengvam, mat pradedame treniruotis su el.dienynu Košmaras, kiek ten darboooooooooooooooo. Kaip supratau, reikia rašyti kaip ir kasdieninius pamokos planus Mergaitės, pasidalinkit savo patirtimi kaa dirbate, kaip rašote tas grafas "pamokos tema", "darbas pamokoje". Kokiu laiku rašote - būsimuoju, ar kaip nors bendratimis? Kaip???
b.s. , kiek žinau jūs jau pildote, mes netgi žadam pas jus į svečius įsiprašyt
Mano pirmokai irgi prie bajerio 16 lygu 61 ir baigta Jetau jetau, vargstam
Smagu matyti naujokę pirmokę
Darbeliai nerealūs. Tortas
Aš esu šoke lengvam, mat pradedame treniruotis su el.dienynu Košmaras, kiek ten darboooooooooooooooo. Kaip supratau, reikia rašyti kaip ir kasdieninius pamokos planus Mergaitės, pasidalinkit savo patirtimi kaa dirbate, kaip rašote tas grafas "pamokos tema", "darbas pamokoje". Kokiu laiku rašote - būsimuoju, ar kaip nors bendratimis? Kaip???
b.s. , kiek žinau jūs jau pildote, mes netgi žadam pas jus į svečius įsiprašyt
Mano pirmokai irgi prie bajerio 16 lygu 61 ir baigta Jetau jetau, vargstam
QUOTE(Betukas @ 2011 04 13, 14:54)
Va ir mums rupi kaip bus nuo rugsejo... Dalykininkams kaip ir saunus dalykas, o kaip pradinem- tai nezinau.
Sveikutes,
Gal kas žinok kokius kursus reikia baigti, norint dėstyti užsienio kalbą pradinėse klasėse, kad nepaimtų valandų? Kur tokie kursai vyksta ar tebevyksta. Gal kas mokėtės, lankėt? Labai jau rūpi:))
Gal kas žinok kokius kursus reikia baigti, norint dėstyti užsienio kalbą pradinėse klasėse, kad nepaimtų valandų? Kur tokie kursai vyksta ar tebevyksta. Gal kas mokėtės, lankėt? Labai jau rūpi:))
QUOTE(nonele @ 2011 04 13, 15:24)
Sveikutes,
Mums tai liepia persikvalifikuot (kaip suprantu 2m. mokytis). pas mus kitaip neleidzia destyt.
QUOTE(eda77 @ 2011 04 13, 15:33)
Mums tai liepia persikvalifikuot (kaip suprantu 2m. mokytis). pas mus kitaip neleidzia destyt.
tikrai taip, reikia tureti diploma anglu k.
Papildyta:
QUOTE(eda77 @ 2011 04 13, 15:22)
Va ir mums rupi kaip bus nuo rugsejo... Dalykininkams kaip ir saunus dalykas, o kaip pradinem- tai nezinau.
manes irgi nuo rugsejo tas laukia.Kolkas nelabai isivaizduoju kaip tai bus
QUOTE(vai2 @ 2011 04 12, 22:14)
Sveikutės . Mano viena trečiokė šiandien irgi "užlankstė":
- Mokytoja, ar Klaipėda tai Palanga?
Ką atsakyti? Visi vaikai iš suolų krenta, o ji žiūri tokiom didelėm veršiuko akim ir nesupranta, ką ji čia negerai pasakė ...
QUOTE(eda77 @ 2011 04 13, 14:22)
Ir mes rimtai nuo rugsėjo, bet va jau nuo šios savaitės pradėjom praktikuotis Viską pradedam pildyti "kaip iš tikrųjų", tik tiek, kad dar tėvai nematys tų peklų
Sverbiausia, kad žurnaluose tai rašome ką veiksim visą savaitę, t.y ko sieksim, o va čia vėl reik kiekvienai pamokai atskirai. Čia vadinas popierizmo mažinimas Tai kompiuterizmo kad drebtelėjo tai drebtelėjo
QUOTE(vai2 @ 2011 04 12, 22:14)
Taip, tobulėja mūsų vaikučiai... Mane irgi kartais taip nustebina, kad nežinau, ar verkt, ar juoktis... Išmokom žemynus parodyt trečioj klasėj, šiemet kartojom, viena mergaitė taip parodė, kad rankas nuleidau ir tiek...
Kas su jais darosi, tiesiog nebepriima informacijos (tos kurios reikia), kažko prisidėję, ko nereikia...
QUOTE(domassss @ 2011 04 13, 15:44)
Taip, tobulėja mūsų vaikučiai... Mane irgi kartais taip nustebina, kad nežinau, ar verkt, ar juoktis... Išmokom žemynus parodyt trečioj klasėj, šiemet kartojom, viena mergaitė taip parodė, kad rankas nuleidau ir tiek...
Kas su jais darosi, tiesiog nebepriima informacijos (tos kurios reikia), kažko prisidėję, ko nereikia...
Paprasčiausiai jie ten nieko "nebededa", kam apsisunkit Dabar juk viska daro kompiuteriai, kam vaikui galvot: reiks - įlis į kompiuterį ir atras - pratinasi neapsisunkinti