Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 04 11, 23:04)
Ne, ne taip supratote smile.gif mes kiekvienam vaikui padarome po tokį torčiuką gimtadienio proga (kiekvienas vaikas išlanksto po 14 trikampėlių ir kartu juos suklijuojame). Ant jo surašome klasės vaikų vardus ir sveikinimą, uždegame žvakutę ir pasveikiname smile.gif įkeliu čia mažą nuotraukytę iš interneto wink.gif http://stranamastero.../i/PICT6175.jpg

Kiekvienam?? Na, matyt jau jus "rankas atkale" ant torciuko gamybos thumbup.gif As tai nesukonstruociau tokio. O dar kiekvienam vaikui. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 04 12, 07:30)
Kiekvienam?? Na, matyt jau jus "rankas atkale" ant torciuko gamybos thumbup.gif As tai nesukonstruociau tokio. O dar kiekvienam vaikui. unsure.gif

Detalės labai paprastos. Iš vieno tokio kaip piešimo lapas išeina 16. O sudėlioti gali ir mokytojas.

Mes iš tokių trikampiukų su vaikais darėm gulbes, o dabar kiaušinius. Manau, tai bus ne paskutiniai darbai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 balandžio 2011 - 06:03
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 12, 08:02)
Detalės labai paprastos. Iš vieno tokio kaip piešimo lapas išeina 16. O sudėlioti gali ir mokytojas.

Mes iš tokių trikampiukų su vaikais darėm gulbes, o dabar kiaušinius. Manau, tai bus ne paskutiniai darbai mirksiukas.gif

Sveikutė, auksiniai jūsų vaikai, mano vaikams nepatiko, siūliau lanstyti gulbę, kelios mergaitės pradėjo , o paskui pareiškė, kad reikia labai daug laiko ir kantrybės doh.gif
Atsakyti
labukas visoms,
Kaip smagu- atostogos. Arteja velykos, todel i pasta isiunciau siek tiek velyku stalo papuosimui, man labai patiko, tai galvoju, pasidalinsiu.
labai liudna, kad vel kazkas paste nesaziningai darbuojasi. Juk is tiesu, tai negaila pasidalinti tuo, ka turi sukurpusi, nes galbut po metu ar pan. to daugiau nedarysi arba kitaip darysi. Bet juk galima paklausti,paprasyti ar pan, bet ne taip elgtis.Man malonu, kad galiu kazka atsiusti, kazka is jusu gauti.
Pritariu, kad slaptazodi reikia keisti ir kas kazkiek laiko tai daryti, kad neiprastume prie vieno, taip tam zmogui bus sunkiauatkapstyti. O ta, kuri dalina slaptazodzius yra nesazininga ir .....
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 12, 07:02)

Saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Seikos, stebejo pavaduotoja pamoka, ir kol kas neatsigaunu nuo kritikos. verysad.gif Nezinau ar taip gali buti, vienoje pamokoje viskas negerai ar tik seip kas.....?, bet pamokoje vaikai buvo neaktyvus, pamokos tiksla skelbiau per velai, nebuvo grupinio darbo ir t.t. Aptariant pamoka, net apsiginti nesugebejau "ateme" kalba gerkleje sustojes guzas, vos nepratrukau verkti. O atrodo ir tiksla skelbiau ir lentoje uzrasiau, ir ruosiausi diferencijuotas uzduotis, o grupinio darbo net nebuvau suplanavus, vaikai dirbo porose. Na zodzi visai nusivyliau savo sarbu ir sugebejimais........ verysad.gif Bet ar teisingai, tai cia vel jau kitas klausimas
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 04 12, 13:47)
Saunuoliai  thumbup.gif

Sveikutės. Labai gražus darbelis. Mes su vaikais taip pat darėme gulbes tėveliams, jiems labai patiko, tėvelius pradžiugino. Dabar jau ir mažytes daro, bet jau patys. Gal torto schemą turite, gal reikėtų pabandyti kitais metais nuo klasės bendrą padaryti gimtadienio proga kiekvienam vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma.r @ 2011 04 12, 17:04)
Seikos, stebejo pavaduotoja pamoka, ir kol kas neatsigaunu nuo kritikos.  verysad.gif Nezinau ar taip gali buti, vienoje pamokoje viskas negerai ar tik seip kas.....?, bet pamokoje vaikai buvo neaktyvus, pamokos tiksla skelbiau per velai, nebuvo grupinio darbo ir t.t. Aptariant pamoka, net apsiginti nesugebejau "ateme" kalba gerkleje sustojes guzas, vos nepratrukau verkti. O atrodo ir tiksla skelbiau ir lentoje uzrasiau, ir ruosiausi diferencijuotas uzduotis, o grupinio darbo net nebuvau suplanavus, vaikai dirbo porose. Na zodzi visai nusivyliau savo sarbu ir sugebejimais........ verysad.gif Bet ar teisingai, tai cia vel jau kitas klausimas

console.gif neimk į galvą. Aš nemanau, kad kiekvienoj pamokoj reikia naudoti grupinį darbą. Man porose labiau patinka, kai vaikai dirba. Kritikuoti mes tai visi gebam, o atrasti gera - nesiseka. Gal pavaduotojos toks stilius - kritikuoti? Nenukabink nosies 4u.gif , kolege.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 12 balandžio 2011 - 16:20
QUOTE(b.s @ 2011 04 12, 18:19)
console.gif neimk į galvą. Aš nemanau, kad kiekvienoj pamokoj reikia naudoti grupinį darbą. Man porose labiau patinka, kai vaikai dirba. Kritikuoti mes tai visi gebam, o atrasti gera - nesiseka. Gal pavaduotojos toks stilius - kritikuoti? Nenukabink nosies  4u.gif , kolege.

4u.gif Įdomu kokio išsilavinimo jūsų pavaduotoja, jeigu nesugeba įvertinti pamokos. Stebima pamoka nekritikuojama, o duodami patarimai, kaip būtų galima vianaip ar kitaip pravesti pamoką. Kaip ji vestų pamoka. Pasiūlyti konkrečių įdėjų sekančioms pamokoms.. Taip kad aišku kad jūsų pavaduotoja nekompetetinga šiam darbui.
Atsakyti
QUOTE(Irma.r @ 2011 04 12, 17:04)
Seikos, stebejo pavaduotoja pamoka, ir kol kas neatsigaunu nuo kritikos.  verysad.gif Nezinau ar taip gali buti, vienoje pamokoje viskas negerai ar tik seip kas.....?, bet pamokoje vaikai buvo neaktyvus, pamokos tiksla skelbiau per velai, nebuvo grupinio darbo ir t.t. Aptariant pamoka, net apsiginti nesugebejau "ateme" kalba gerkleje sustojes guzas, vos nepratrukau verkti. O atrodo ir tiksla skelbiau ir lentoje uzrasiau, ir ruosiausi diferencijuotas uzduotis, o grupinio darbo net nebuvau suplanavus, vaikai dirbo porose. Na zodzi visai nusivyliau savo sarbu ir sugebejimais........ verysad.gif Bet ar teisingai, tai cia vel jau kitas klausimas

Nenusimink, tai tik parodo, kad zmogus atejo kritikuoti, o ne padeti. Juk pirmiausia bet koks tikrintojas turi issakyti pliusus, o tik po to minusus. Ir svarbu aptariant pamoka - reikia ginti save, kad butent tokie metodai tinkamiausi siems vaikams ir t.t. Svarbu saves nenuvertinti. Sekmes!
Atsakyti
Labas vakaras

O aš šiandien grįžau labai sudirgus devil.gif . Vienas vaikas atėjo mokyklon sumuštas ohmy.gif . Mama diržo įkrėtė, kad pametė būgnų lazdeles .
O dabar ką tik paskambino su grąsinimais, kad aš neturėjau teisės vaiku numaut džinsų ir pamatyt jo šlaunis wacko.gif . Slaugytoja apsiverkė pamačius verysad.gif
Atsakyti
Labos
QUOTE(Aurute @ 2011 04 12, 17:51)
O dabar ką tik paskambino su grąsinimais, kad aš neturėjau teisės vaiku numaut džinsų ir pamatyt jo šlaunis

Na as tai jau kartais ir prisiliest bijau prie vaiku. Turim kelis mokykloj, kurie rekia pastoviai - nebandyk kist pirsto prie manes, neturi teises! Linksma, oi linksma...
Atsakyti