Nežinau, ar čia reikia prisistatinėti . Aš "pirmokė" iš Klaipėdos .
QUOTE(simba3 @ 2011 04 11, 05:26)
Zinok, as kitoj temoj (sistemoj),kur bendravom, vis ziuredavau i tavo avatara ir kazkodel galvojau , kad tu man panasi i pradiniu klasiu mokytoja. Nu, taip ir yra, kaip fainai
O aš nežinojau, kad tu pradinukė . Jei numanei, galėjai ir anksčiau čia pakviest. Mielai bendrauju su kolegėm .
QUOTE(zuzanele @ 2011 04 11, 14:04)
O dėl atvirukų, tai manau jie gana daug kruopštumo reikalaujantys. Vien tai, kad siūlas turi būt vienodai įtemptas.
Esu su mokiniais darius kažką panašaus. Ant kartono išsibadė skylutes ir siuvinėjo snaiges. Jos tokios paprastutės, nėra ką lyginti. Bet siūlą ne visiems pavyko vienodai įtempti
Esu su mokiniais darius kažką panašaus. Ant kartono išsibadė skylutes ir siuvinėjo snaiges. Jos tokios paprastutės, nėra ką lyginti. Bet siūlą ne visiems pavyko vienodai įtempti
Pernai su ketvirtokais dariau kažką panašaus. Yra kruopščių vaikų, kuriems pavyksta gražiai išsiuvinėt . Bet yra ir skubančių, darančių bet kaip . Tai tiems paprastesnį piešinį duodi... Vis vien kažką padaro. Mamos vis vien džiaugiasi savo vaiko darbeliu .