Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(zuzanele @ 2011 04 06, 19:01)
Sveikutės 4u.gif
Kažkuri žadėjot nuskenuoti knygelę mokytis groti dūdele. Ar aš nerandu pašte, ar dar neįkėlėt? Laba reiktų rolleyes.gif

Aš nuskenevau ir išsiunčiau į paštą. Pati prieiti dar negaliu, tai ir pažiūrėti ar yra negaliu. Paieškokit, jeigu nėra, tai dar kartą išsiųsiu, išsisaugojau. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2011 04 06, 20:05)
Aš nuskenevau ir išsiunčiau į paštą. Pati prieiti dar negaliu, tai ir pažiūrėti ar yra negaliu. Paieškokit, jeigu nėra, tai dar kartą išsiųsiu, išsisaugojau. bigsmile.gif

Ką tik išsiunčiau dar kartą. Patikrinkit ar yra. bigsmile.gif
Atsakyti
Jau ikeliau "TILI LILI DUDA" naudokites. Tik man visada ikyrekite ir priminkite, nes as uzmirstuole blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 04 05, 21:03)
Padėčiau, bet neatsidaro.
Papildyta:
Labai atsiprašau sukalidinau.
Kai atsidarai šį psl yra užrašas STEP1 browse, tai spaudi BROWSE ir susirandi kompe išsaugotą dokumentą docx formatu. Tada eini į 2-ą STEP. Spaudi DOWNLOAD
Žinai TUNDRA aiškina 4u.gif  Klausk jei nepavyks. Man vakar tai pavyko.

schmoll.gif nesigavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 04 06, 21:53)

Labas rytas. ir man nepavyksta (tyliu, nes galvojau, kad čia tik man taip blush2.gif ) - o taip reiktų doh.gif .

Gal kuri esate įdomiai vedusi skaitymi įgūdžių patikrinimo pamoką?
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 04 06, 21:24)
Jau ikeliau "TILI LILI DUDA" naudokites. Tik man visada ikyrekite ir priminkite, nes as uzmirstuole  blush2.gif

Gal mergaitės, kuri turite natas, reikia groti „Bitute, pilkoji“? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 07 balandžio 2011 - 06:38
QUOTE(elimak7 @ 2011 04 06, 21:24)
Tik man visada ikyrekite ir priminkite, nes as uzmirstuole  blush2.gif

kokia pažįstama natūra blush2.gif lotuliukas.gif

ryt su pirmokiukais darysim šituos kiaušinius ir pirmadienį pasipuošim beržo šaką klasėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 04 07, 07:50)
Gal mergaitės, kuri turite natas, reikia groti „Bitute, pilkoji“?  mirksiukas.gif

ATRODO NUSIUNČIAU biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Atėjau su pamąstymais... agė- melagė rašė apie nelaimę jų mokykloj. Sąmoningai tomis dienomis atidžiai sekiau pora populiariausių interneto portalų, TV. Niekur neužmačiau nė žodžio apie tai. O gal buvo, tik pražiūrėjau? Jeigu tikrai nieko nepraleidau, tai mąstau, kodėl taip tylu: ar jau nieko nebestebina tokie dalykai (na nesitiki), ar sąmoningai slepiama dėl sistemos prestižo gelbėjimo, ar nutylima dėl to, kad kalba apie įvykusią savižudybę nepaskatintų kitų tokiems poelgiams?
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 04 07, 15:09)
Sveikos.

Atėjau su pamąstymais... agė- melagė rašė apie nelaimę jų mokykloj. Sąmoningai tomis dienomis atidžiai sekiau pora populiariausių interneto portalų, TV. Niekur neužmačiau nė žodžio apie tai. O gal buvo, tik pražiūrėjau? Jeigu tikrai nieko nepraleidau, tai mąstau, kodėl taip tylu: ar jau nieko nebestebina tokie dalykai (na nesitiki), ar sąmoningai slepiama dėl sistemos prestižo gelbėjimo, ar nutylima dėl to, kad kalba apie įvykusią savižudybę nepaskatintų kitų tokiems poelgiams?

Net ir nežinau, kaip čia pasakyt ir kaip čia galvot. Rajono laikraštyje tai rašė... Kai aš jums apie tai rašiau jaučiausi ... net nemoku apsakyt, kaip... Lyg ir norėjau išsikalbėt, bet tuo pačiu ir įkišt galvą kur, kad viskas kuo greičiau nutoltų... Tai net truputį (aš) geriau jaučiuosi, kad nors retkarčiais apie nelaimes nėra garsiai skalambijama. Tai labai labai asmeniška... na net nemoku išsireikšt, kad tai suprastumėt taip kaip aš noriu pasakyt. iš vienos pusės gal ir nieko tas viešumas (juk niekas nieko blogo lyg ir nepadarė, tiesiog TAIP atsitiko), bet iš kitos pusės.... Tikrai ta savižudybių "reklama" (juk sako, kad ir bloga reklama yra reklama) atrodo pastūmėja žmones rinktis tokia išeitį

Ir klasės vieno vaiko, atrodo, nekaltas pasakymas mane privertė suklusti. Jis sakė:
- Mane tai irgi pravardžiuoja (akys ir potekstė lyg ir piršo toliau neišsakytus BAISIUS žodžius "Tai man reiks žudytis?)

Ačiū dievui, kad mūsų žurnalistai ne visas dar bėdas savo "gudriom " kalbom paskelbia Lietuvai. Jie taip nevykusiai analizuoja bėdą ir sudėsto akcentus, kad laidos gale gali būt smegenys praplautos ne į tą pusę.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 04 07, 08:50)
L
Papildyta:

Gal mergaitės, kuri turite natas, reikia groti „Bitute, pilkoji“?  mirksiukas.gif

reikia paziureti mokykloje, jeigu nepamirsiu blush2.gif tai ryt tai padarysiu, nes kaip tik sokio pamoka turiu
Atsakyti
Dar apie skausmingus ivykius. Kolege buvo kriziu valdymo komandos mokymuose, tai grizusi pasakojo kai ka. Pvz., del ziniasklaidos. Buvo pasakyta, kad ziniasklaida i mokykla galima isileisti tik tada, jeigu ji turi savivaldybes (nes tai musu m-klos steigejas) leidima. Zurnalistu pozicija yra tokia- jie dirba SAVO darba, i kazkieno zona (privacia ar viesa) lenda tiek, kiek juos ten isileidzia. Jeigu nezinai savo teisiu, pats kaltas, cia jau ne ziniasklaidos beda.

Dar drauge perpasakojo skaityta straipsni apie rekomenduojama reakcija mokyklose po panasiu nelaimiu. Aisku, analizuoti reikia, pagalba teikti reikia, taciau nedaryti savotiskos pompos (a.a. nuotraukos nekabinti ir pan.), nes kai kurie vaikai po to savizudybe supranta kaip galimybe gauti demesio... O kad mirtis yra negriztamas reiskinys, deja, isisamonine ne visi...

Liudnai as cia ir gal ne i tema...
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 04 07, 16:26)
Dar apie skausmingus  ivykius. Kolege buvo kriziu valdymo komandos mokymuose, tai grizusi pasakojo kai ka. Pvz., del ziniasklaidos. Buvo pasakyta, kad ziniasklaida i mokykla galima isileisti tik tada, jeigu ji turi savivaldybes (nes tai musu m-klos steigejas) leidima.  Zurnalistu pozicija yra tokia- jie dirba SAVO darba, i kazkieno zona (privacia ar viesa) lenda tiek, kiek juos ten isileidzia. Jeigu nezinai savo teisiu, pats kaltas, cia jau ne ziniasklaidos beda.

Dar drauge perpasakojo skaityta straipsni apie rekomenduojama reakcija mokyklose po panasiu nelaimiu. Aisku, analizuoti reikia, pagalba teikti reikia, taciau nedaryti savotiskos pompos (a.a. nuotraukos nekabinti ir pan.), nes kai kurie vaikai po to savizudybe supranta kaip galimybe gauti demesio...   O kad mirtis yra negriztamas reiskinys, deja, isisamonine ne visi...

Liudnai as cia ir gal ne i tema...

Viskas ką mes norime kalbėti į temą. Be to su kiekvienu žodžiu sutinku.
Tik dar man viena mintis atėjo vakar į galvą. Ji mane "išlaisvino". Mes vis kolektyve mąstėm, kaip mums elgtis, dėl laidotuvių, pagarbos mirusiajam, o čia toks poelgis. Tai va, ką aš įsisąmoninau. Jis vaikas buvo toks koks buvo, gerbtinas mūsų kolektyvo narys, tik jo poelgis buvo visai ... Pagaliau aš vaiką sugebėjau atskirti nuo jo poelgio ir tada pasidarė lengviau vertinti situaciją. Viskas atsistojo į savo vietas ir pagarba mirusiajam, ir pritariau jo išlydėjimui, kaip bet kurio kito mūsų išlydėto vaiko su visa derama pagarba mirusiajam. O iki tos minties irgi galvojau, kad reikėtų tik paprasčiausiai palaidoti, jokių portretų, jokio paskutinio skambučio (lydim pro mokyklą)... Tik žinoma apie viską labai aiškiai reikia kalbėti su vaikais. ir apie tą "dėmesį", ir apie kitus dalykus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 07 balandžio 2011 - 15:54
QUOTE(vai2 @ 2011 04 06, 20:53)

QUOTE(b.s @ 2011 04 07, 06:50)
Labas rytas. ir man nepavyksta (tyliu, nes galvojau, kad čia tik man taip  blush2.gif ) - o taip reiktų  doh.gif .
Gal kuri esate įdomiai vedusi skaitymi įgūdžių patikrinimo pamoką?
Papildyta:

Permeskit į paštą, kurie dokumentai neatsidaro bandysiu aš. unsure.gif Nu man gaunas.
Atsakyti