QUOTE(Nikutė @ 2013 11 18, 14:49)
su tom lentelem nusisvaigsta biski, reikia dar ziureti koks vaikas gime, mes kaip gimeme virs 4kg. tai jau antri metai mes savo bendraamzius peraugam. 
kaip vaikui buvo 2 metai jau vaiko svoris buvo 17.5kg. ugis 98 cm. o pagal lentele turetu buti virs 3 metu.
nevalgom nesveiko maisto, jokiu miltiniu patieku. ir vaikas nera storas, normalaus kuno sudejimo

Taip, sakyčiau visada rašant vaiko svorį reikia rašyti ne tik amžių, bet ir ūgį
Mano 3,5 metukų mergina sveria 20kg, ūgis 108cm, dviejų metų svėrė 18kg smile.gif
Ir tikrai man sunku įsivaizduoti 3,5 mergytę sveriančią 13kg (nes iš karto pagalvoju apie 104-110cm), o kai kitoje žinutėje pamačiau, kad ūgis 98cm, tai kažkaip normalu visai, aišku mergytė prie manekenių smile.gif
Mano antroji visai kitokia, kaip sustojo svoris ties 11 kg nuo 10 mėn, tai dabar tokiu svoriu jau tuoj 1,5metų smile.gif
Močiutės ir saldumynai sunki tema: mama liepia neduoti saldžiai, bet kai tik nuvažiuojam-traukia šokoladus prieš maistą-paimu tiesiog:)
Anyta atveža saldainių paklausia ar galima, sakau galima-o tada jei duodu vaikui, skaičiuoja kiek suvalgė ir paima-nes per daug smile.gif Nu įdomiai. Bet laikausi taktikos, savo mamai pamokslauju aš, anytai-vyras smile.gif