QUOTE(asMona @ 2005 03 06, 15:00)
As irgi nemazai prisiskaiciau, kad pagal siuolaikines rekomendacijas nereikia nutraukinet pieno. Ne tik kad nereikia, o tiesiog NEGALIMA. Kai pirma dukra auginau, as irgi nutraukinejau, na, bet ji nevalge is kruties, tai nori-nenori turejau nutraukinet ir maitint is buteliuko. Bet pamenu, kad minkstos krutys nebudavo

. Taip, pries maitinima jos buna sunkios (pilnos), bet ne kietos, o butent tai mane truputeli ir isgasdino. Pries pusvalandi (po paskutinio maitinimo) pabandziau is isvalgytos kruties truputi (labai nedaug) nutraukt, kad butu aisku, ar dar liko joje nors kiek pieno. Ir ka, pienas bega srovele - taip kad turbut jo yra pakankamai...
na matai aš pirmą sūnų ir taip maitinau iš buteliuko nutrauktu MP,nes kai jis susirgo 5sav. ir teko atsigult į ligoninę,tai man pasirodė kad pienas dingsta,tai aš tada pradėjau nutraukt kad matyčiau kiek yra pieno ir man taip buvo ramiau kad matau kiek vaikas suvalgo

taip vargau iki 7mėn,kol nutraukiau.Bet dabar aš tokios klaidos nedarau,aš tik nutraukiau likusį pieną po pamaitinimų kol jo buvo per daug pirmus mėnesius o degint jį krūtinėse buvo gaila,tam kad užšaldyt ateičiai,nes jo kartais prireikdavo,tai pas daktarę važiuojant,man susirgus gripu ir t.t.Bet jei galvojat kad pienuko neprireiks šaldyto,tai galima ir nenutraukinėt
reikalavimas parašamsParašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.