Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiulės ir kietos krūtys

Man ir buna-lyg tai ima ir "sutraukia" kruty, o kad duodi is
kitos kruties tai irgi nieko tokio, as tai duodu jei matau, kad
valgo valgo o po to pradeda pykt lyg ko..toks vaizdas kad pieno
ten nebera,-tada duodu kita kruty ir jau nebepyksta.
Kada istustina kruty-labai individualu, priklauso kiek ten yra pieno
ir nuo vaiko, va mano vaikas per kelias minutes pavalgo o kitu zinda
ilgai wink.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif Bet va kaip atpazinti kada valgo, o kada tik ciulpia, na kada jau istustinta krutis?
Atsakyti
Biski ne taip supratau klausima, sorry... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astyte: 23 rugsėjo 2004 - 20:22
QUOTE (eglek @ 2004 06 12, 18:13)
O nieko kad dabar pabandziau maitinti viena maitinima is
abieju krutu, tada man atlegsta abejose ir kaip ir lengviau,
atslugsta tas kietumas. Va uzsidejau tuos kompresiukus tai
iskart lengviau, na ne leduku bet saltus ..

o as dedu siltus kompresus, g.gif pienukas nubega ir gerai, krutis suminksteja ir viskas normaliai! thumbup.gif
Atsakyti
Mano viena krutis paraudo, lyg ir skaudesne pasidare. Ar nebusiu pasigavus kokio uzdegimo? Kol nevelu gal galima, ka nors padaryt? O gal cia tik siaip, nieko blogo nesidaro.
Atsakyti
gal galit tos masazistse telelefona i az imesti ji vilniuje?
isanksto aciu
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2005 01 07, 22:16)
Mano viena krutis paraudo, lyg ir skaudesne pasidare. Ar nebusiu pasigavus kokio uzdegimo? Kol nevelu gal galima, ka nors padaryt? O gal cia tik siaip, nieko blogo nesidaro.

Tokiais atvejaus man ginekologe patare siektiek nutraukti pieno, kad palengvetu krutis ir deti vesesnius kompresus.
Atsakyti
atsargiai mamytės su tais visais guziukais, aš turėjau įsitaisiu su pirmąją dukrele tokį mastitą,kad net nualpau vonioje iš skausmo (ar nevilties),kai bandžiau 100-ąjį kartą masažuoti...Iki šiol turiu neblogą randelį,galvą prasiskėliau doh.gif Nes dirbus operacinėj ir mačiau,kaip tuos "guzus" išpjausto...O man tie guzai dažnai iššokdavo, nes vis kažko tas pieno kiekis nesusireguliuodavo,ir nenutraukinėjau ir atrodo abi dukrytės daug valgė...Tik po 3-4 mėn viskas būdavo daugmaž gerai.Būkite budrios, tai rimta, nenueikit miegot su guzeliu NIEKADA, o jei jis dar ir paraudęs ir skauda...Sėkmės maitinant savo aukselius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liulia*: 24 sausio 2005 - 01:21
Pasakykit per kiek laiko turi viskas susinormalizuoti, turiu omeny pieno gamyba atitikti poreikiui?
Atsakyti
as turiu beda sad.gif raudona skaudancia kruti, guzu ir temperatura 39, nesmerkit manes tai trunka jau antra diena, as sedziu ir laukiu, ryt eisiu pas daktare ar kviesiu masaziste.
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2005 02 16, 18:53)
as turiu beda sad.gif raudona skaudancia kruti, guzu ir temperatura 39, nesmerkit manes tai trunka jau antra diena, as sedziu ir laukiu, ryt eisiu pas daktare ar kviesiu masaziste.

Sveika.Butenai eik pas gydytoja.Nes gali but mastitas,tai labai pavoinga.As maitinu jau 10 men.,bet tokiu bedu nebuvo.Jei budavo guzeliu,tai duodavau kruti vaikui kad istustintu,arba pamasazuoti.
Atsakyti
Oi oi, kaip skauda cry.gif Nujunkiau savo 2.gif nuo krūties, jau trečia diena nebeduodu. Prieš tai irgi mažinau, duodavau 1kartą naktį. Vakar buvo visai normaliai, bet šiandien viena krūtis tokia bomba, kad prisiliesti negaliu blink.gif Help, patarkit! Daugiau maitinti nebenoriu, taigi nesinori ir nutraukinėti, kad vėl nepradėtų gamintis g.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti