Sveikutes,panasiu problemu iskarto po gimdymo ir as turejau. Pieno bvo tiek kad krutine tiek padidejo, jog atrode sprogsiu, vos save panesiau. Veliau negana to krutine sukietejo. Issigandau, jog prasidejo mastitas, nes princese tiek pienuko nesuvalgydavo kiek jo pasigamindavo. Tai kikevieno maitinimo metu masazavau pati krutine. Ir padejo Aisku masazas buvo skausmingas o nusitraukineti pienuko tai neverta, nes tuokiu atveju jo gaminsis dar daugiau, nes organizmas toki pieno nutraukima reaguos kaip i signala pieno gaminti dar daugiau.
Maitinu jau 3 menesiai, taigi manau pastangos buvo vertos tokiu rezultatu. Juk svarbiausia, kad mazutei butu gerai
Maitinu jau 3 menesiai, taigi manau pastangos buvo vertos tokiu rezultatu. Juk svarbiausia, kad mazutei butu gerai
Sveikutes. Maitinu savo dukryte jau beveik 7 men. Nieko panasaus anksciau nebuvo, vakar apciuopiau vienoje krutyje sukietejima (apatineje kruties dalyje). Is pradziu, kai buvo pilna krutine, galvojau, kad siaip daug pieno, todel paskaudena, bet db supratau, kad jau kazkas rimciau, nes nepraeina. Bijau, kad nedingtu pienas. O ir siaip, kaip ta skausma numalsinti? Aciu uz patarimus.
Kai grizau is lygonines ir mano krutine sukietejo ir gal dviem didziais padidejo,nes ir taip nemaza,kai maitinau skaudejo,o maziukas juk tik pirmas dienas tik priespeniu maitinasi,tai tas pienukas ussilaike.skausmas nepakeliamas buvo,aciu Dievuj be temperaturos apsiejo,tai teta atejo kaip ji man tas krutis ismasazavo,galvojau kad vel gimdit pradejau taip skaudejo,asaros net birejo. bet pienukas pradejo teket,pasake kol neprabes normaliai valgit numelzinet pienuka butinai,nes jis uzsistoves ir vel bus bedos,tai pamaitindavau, sedejau masazodavau ir dar po 120ml ismelzt isejdavo .pienas kaitp sviestas buvo,tai uzsaldz.po savaites jau valgie daugiau tai ir nustojau.Dar galima kopustu lapus nakciai diet,jej maziukas nevalgo naktimis ,ir aplamai labai padeda nou skausmu,man net nugaros ir menesiniu skausma malsina .tik kvapas nekoks tai prie maitinant nupraus krutys reikia.(sorry jej ka izeidiau,bet visko buna )
QUOTE(auxseliukas @ 2008 11 30, 18:21)
Pabandykit uzdeti saltus kompresus ant tos kruties kuri yra skausminga..man padejo
Vakar vyras neiskentes nuveze i klinikas, nes pakilo ir temperatura Ten paeme krauja, padare echo ir diagnozavo laktostaze. Suleido vaistu nuo skausmo ir isleido. Liepe masazuoti ir nusitraukineti piena. Grizus namo nuejau i karsta dusa, ten masazuodama nutraukiau kazkiek pieno, tai net geriau pasidare ir temperatura dingo ir tas sukietejimas sumazejo. Paskui dar daviau mazylei valgyti, tai isvalge viska, snd kaip naujai gimusi...
gal kas zinote gera masaziste, kad ismasazuotu krutis? kaune...
QUOTE(jureiva @ 2008 12 01, 13:42)
gal kas zinote gera masaziste, kad ismasazuotu krutis? kaune...
Gali ir pati, su viena ranka nuo pazastu puses link spienelio delnu stipriai pradek masazot,skauda nepakeliamai,bet pakentekir taip delnu masazok pagal laikrodzoi rodikle kol krutis prades minkstet,gali taip darit ir dusia ,jej peinukas prades begt,dali su rankom gali numelzt,naujam bus geriau galimybe gamintis .
QUOTE(natalikas @ 2008 12 01, 12:51)
Gali ir pati, su viena ranka nuo pazastu puses link spienelio delnu stipriai pradek masazot,skauda nepakeliamai,bet pakentekir taip delnu masazok pagal laikrodzoi rodikle kol krutis prades minkstet,gali taip darit ir dusia ,jej peinukas prades begt,dali su rankom gali numelzt,naujam bus geriau galimybe gamintis .
Taip, karstam duse pabandyk masazuoti, man labai padejo.
maitinu jau 10 savaiciu ir tikrai dar ilgai zadu maitint. bet atsirado tokia keista problema- viena krutis skauda- ji nekieta, nekarsta, atrodo ir pieno stazes nera, bet skauda visa kruti, ypac apacia ir pazasties puse. skauda ir kai mazyle zinda. nesuprantu kas tai. taip jau antra para. temp 37,5, bet as itariu persalima. zodziu, gal kam taip buvo...
QUOTE(linux@ @ 2008 12 02, 18:18)
maitinu jau 10 savaiciu ir tikrai dar ilgai zadu maitint. bet atsirado tokia keista problema- viena krutis skauda- ji nekieta, nekarsta, atrodo ir pieno stazes nera, bet skauda visa kruti, ypac apacia ir pazasties puse. skauda ir kai mazyle zinda. nesuprantu kas tai. taip jau antra para. temp 37,5, bet as itariu persalima. zodziu, gal kam taip buvo...
man taip nebuvo,bet as manau eik pas daktara,neeksperimentok ir nelauk.
Sveikos mamytes. Auginu pirmaji savo suneli, tad nesu susidurusi su tokiom problemom, todel noreciau jusu patarimu. Maitinu ji krutim jau 8,5 menesio. Is kruties jis valgo nakti, o diena geria tik nutraukta piena. Ir nei is sio nei is to, man vienoje krutyje atsirado sukietejimas. Sakyciau ketvirtadali kruties uzima. Jis neskauda, nera raudonas. Bandau masazuot - neissimasazuoja. Pieno nutarukiu kiek tik bega, iki paskutinio lasiuko, o tas gumbas nemazeja. Gal zinot kas ka daryt ir kas tai?