man tai pieno padaugejo kai pradejau daugiau gerti,o ypac kmynu arbata balinta pienu ir valgyt chalva saulegrazu.
QUOTE(dygle @ 2008 08 17, 11:38)
Jeigu vaikučiai dažnai valgo, gali būti kaltas liesas jūsų pienelis. Tikrai, netikėjau, kol pačiai taip nenutiko. Taigi, mamytės, žiūrėkit, ką valgot... Stenkitės sveikai ir sočiai, tada ir vaikutis bus sotus... O degančią ir skaudančią krūtinę man suminkštino gryno spirito (ne degtinės) kompresai, sudrėkinkite marlę, dėkite ant krūtų (tik ne ant spenelių!), tada maišelį, rankšluostį ir taip iki kito maitinimo... Man medus su kopūstais nepadėjo... Laikykitės...
man nuo guzu padejo tas pats receptas, tik spirito nenaudojau, o masazavau krutis su gerokai pasilgyta degtine(aisku, kad nenudegintu).
del lieso pieno. skaiciau, kad per lieso pieno vaikui nebuna. tiesiog tokia jau gamta yra: pienelis gaminasi toks, kokio tuo metu vaikuciui reikia, pvz,: vasara liesesnis nei ziema, nes vaikuciui dazniau norisi numalsinti troskuli.
ir dar. konsultavausi su gydytoja, jog chalva neskatina pieno gamybos,o reikia gerti daug skysciu.
Taip,nuo chalvos ar nuo silkes norisi daugiau gerti ir tada daugiau pienelio pasigamina,nes daugiau skysciu organizme
su pirma dukra pradžioj buvo kietos krūtys, padėjo lygintuvu šildomas rankšlosti ir dedamas ant krutinės arba karštas dušas, na pašildyti reiėjo krūtinę, o nuo guzų man liux veikė - guzą išmasažuoju ir uždedu kopūsto lapą truputi padaužytą su karbonadų mušimo plaktuku.
labai daug teisingos info radau apie pieną, žindymą ir t.t (radau kai jau viskas buvo išbandyta su pirma ir gerai žinoma )- sveikapradžia.lt - berods taip
labai daug teisingos info radau apie pieną, žindymą ir t.t (radau kai jau viskas buvo išbandyta su pirma ir gerai žinoma )- sveikapradžia.lt - berods taip
gimdymo skausmus pamirsau kai pamaciau savo angelei ,bet krutines nepamirsiu visa gyvenima, po gimdymo nugrauze spenelius po keliu dienu istino skausmas baisus duodavau zisti per sukastus dantys, o dar taip daznai noredavo. meslungis sutraukdavo man tai baisiausia is mano gimdymo-nestumo istorijos. praejo viskas mazdaug per savaite.
karštas dušas, na pašildyti reiėjo krūtinę, o nuo guzų man liux veikė - guzą išmasažuoju ir uždedu kopūsto lapą truputi padaužytą su karbonadų mušimo plaktuku
cia tikrai padeda trumpam bet padejo man. kopusta tik saldytve laikiau uzsidedavau tai vos nenualpdavau kaip gera.
uzjauciu visas
QUOTE(pugaciova @ 2008 10 07, 13:26)
Per aspera ad astra-per kancias i zvaigzdes!
QUOTE(pugaciova @ 2008 10 10, 12:32)
nezinau ar man tai tooks malonumas maitinti krutimi kaip apraso kaikurios mamos man maloniau pakalbinti, maudyti, buciuoti
Krutis buciuoti?
Tu ka- nesveika.
QUOTE(pugaciova @ 2008 10 16, 16:44)
as cia apie vaika. ypod nenusisnekek geriau nejau tokia nenuovoki.
Nekreipk dėmesio, gi pilna forume visokių nesubrendėlių
man pradejus maitinti pirmaji pries 2 metus, tris dienas buvo mazai priespienio,tai lelius vis verke ligoninej,reikalavo maisto,o jo nebuvo.grizus namo kaip uzsikure pieno fabrikai,tai ir kietos budavo ir skaudedavo.per gera savaite susireguliavo pagal vaiko poreikius: mazasis valgydavo max po 15 min kas 2 val.
o si karta tik pagimdzius pieno sociai,maze is karto pasisotina,valgo gera pusvalandi arba valanda,miega 4-5 valandas.prizadinti jos anksciau neimanoma.jei prikeliam,tai siulau,neima,o jei pageria,tai paskui labai daug atpila.o pas mane per tas 4 val tiek prisigamina,kad skauda,siaubas jau net nebezinau ka daryti...nusitraukti nors trupucio pati nemoku kopusta gal reiks traukti is saldytuvo
o si karta tik pagimdzius pieno sociai,maze is karto pasisotina,valgo gera pusvalandi arba valanda,miega 4-5 valandas.prizadinti jos anksciau neimanoma.jei prikeliam,tai siulau,neima,o jei pageria,tai paskui labai daug atpila.o pas mane per tas 4 val tiek prisigamina,kad skauda,siaubas jau net nebezinau ka daryti...nusitraukti nors trupucio pati nemoku kopusta gal reiks traukti is saldytuvo