QUOTE(merėja @ 2008 07 09, 19:28)
dekui uz patarimus
na kai pirmas vaikutis, tai ir nezinai zmogus kaip ir ka todel ir klausiu...
bet vistiek tada idomiai: jei jam pilvo diegliukai, tai kodel nuo vieno karto per diena misinuko davimo jie praeina ramus vaikas buna, miega 3 val, o nuo papuko tik kokias 10 min nusiramina kartais kai pakaba jis man apie 4 val ant papuko, tai jis geltonas toks na pienuko dar negaliu sakyt kad turiu, as manau kad vis dar priespienis bega
o del kentejimo, tai kenciu kiek galiu, ir noriu kad jis tik mano pienuka valgytu
Papildyta:
Ir dar: jau rasiau, kad atitraukus nuo papuko jis pradeda verkt.ok, diena as ir guliu tik lovoj su juo maitindama, net i WC nera laiko nubegt, bet nakti tai as bijau, jei uzmigsiu kartu su juo, nuspausiu o tik pajudinu, noredama ji i lovele idet, ir prasideda
na kai pirmas vaikutis, tai ir nezinai zmogus kaip ir ka todel ir klausiu...
bet vistiek tada idomiai: jei jam pilvo diegliukai, tai kodel nuo vieno karto per diena misinuko davimo jie praeina ramus vaikas buna, miega 3 val, o nuo papuko tik kokias 10 min nusiramina kartais kai pakaba jis man apie 4 val ant papuko, tai jis geltonas toks na pienuko dar negaliu sakyt kad turiu, as manau kad vis dar priespienis bega
o del kentejimo, tai kenciu kiek galiu, ir noriu kad jis tik mano pienuka valgytu
Papildyta:
Ir dar: jau rasiau, kad atitraukus nuo papuko jis pradeda verkt.ok, diena as ir guliu tik lovoj su juo maitindama, net i WC nera laiko nubegt, bet nakti tai as bijau, jei uzmigsiu kartu su juo, nuspausiu o tik pajudinu, noredama ji i lovele idet, ir prasideda
Mereja,
Zynau ,kad sunku,bet dar biskuti pakentek ir tu greitai turesi pienuko,gal jau net sendiena Pas ji labai stiprus noras zysti,pabandyk duoti ciulptuka ,gal kiek apsiramins .Misinukas duoda jam sotumo jausma ir yra sunkiai virskinamas,todel ir ramus ir pilvo nepucia,bet jis niekada neatstos to tikrojo pieno,kuri jam gali duoti.Miegoti su kudykiu kol jis valgo tikrai nepatariu,jei imanoma tu jo ir nekelk i lovyte,patrauk nuo saves toleliau,kad jis jaustu tave ir uzuostu tada abu saugiai miegosite.Dar savaitele pakentek ir viskas susireguliuos,ieisit i ritma.O pilvuka pucia trys menesius, tai teks pakenteti,svarbiausia ,kad pienelio butu ,o tada niekas nebaisu