QUOTE(Saulė* @ 2008 06 14, 20:31)
Na nemiega jis tiek laiko
tiesiog praeita naktipabudau nuo kietu krutu,nuo skausmo
Net vyras issigando
Tai su pientraukiu nusitraukiau, nes nejo kentet
O po to mazylis iskart pabudo.Va, o seip jis is vienos isvalgo o po to is kitos.Bet daznai kitos nebaigia tustinti.Bet krutys abi buna tokios pilnos kai jam laikas valgyt.
Papildyta:
Nu man is kitos lasa kai maziukas zindo, bet upeliu nebega
O dar toks klausimukas- ar mano pienas gali buti liesokas?Seip pienelio tikrai turiu, bet kartais atrodo kad maziukas tikrai neprivalgo.Nes tiesiog buna taip,kad jei istustina abi krutis,tai dar iesko.Tai as nzn,ar jis neprivalgo ar ka?
tai kas, kad nebaigia kitos tuštinti, jis jų ir neišvalgys visai, nes pienukas gaminasi tuo metu, kai vaikas žinda
kitą maitinimą duok iš pilnesnės arba kurią labiausiai tempia
o tavo pienukas toks, kokio reikia vaikučiui, nebūna per liesas ar per riebus, tiesa, pačioj pradžioj, pradėjus vaikučiui žįsti, jis būna peršviečiamas,atrodo, kad praskiestas, vėliau bėga sotus, maistingas pienukas, kuriuo ir pasisotina. O jei dar vis ieško, tai jam reikia šilumos
aišku,gali būti,kad negreit traukia ir greit neprivalgo.
Aš su savo sūnum pirmą mėnesį iš lovos nebuvau išlipus, pastoviai krūtį įsikandęs buvo, atrodė, kad alkanas ir alkanas, o kai mišinuko iš nežinojimo kišau, jis suvalgydavo iki 10 ml
Tiesa, dėl to bėgimo pienuko, aš maitinu jau 1 m. ir 1 mėn., tai dabar kai iš vienos valgo, iš kitos būna ir upeliu bėga, tai normalu, nes iš vienos žindant kitoje irgi kažkiek gaminasi, tik mažiau.