Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiulės ir kietos krūtys

QUOTE(eeeglute @ 2008 05 15, 22:10)
Mums jau savaitė ir viena diena. Pienuko turiu daugiau nei reikia, mažylė dar tiek nesuvalgo. Žinau, kad turi viskas susinormalizuoti pagal poreikius, todėl laukiu ir stengiuosi pienuko nenusitraukinėti.
Labai norisi gerti, bet kai tik išgeriu puodelį arbatos ar stiklinę vandens, atrodo, kad visas tas gėrimas virsta pienu, krūtys iš karto tampa pilnos. Ar ilgai turėsiu riboti skysčius?

Pavydu, kad taip ax.gif O as geriu negerus, reikia jau primaitinti.
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2008 05 26, 08:24)
Pavydu, kad taip ax.gif O as geriu negerus, reikia jau primaitinti.

Na, jau pamažu normalizuojasi, bent jau neskauda. Bet visvien, kad ir su ideklais i liemenele, atsikeliu slapia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2008 05 26, 12:44)
Na, jau pamažu normalizuojasi, bent jau neskauda. Bet visvien, kad ir su ideklais i liemenele, atsikeliu slapia biggrin.gif

Pora menesiu gali slapti po nakties,as "plaukiau" 6 menesius,su kitais vaikais apie 2 menesiukus.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2008 05 26, 23:03)
Pora menesiu gali slapti po nakties,as "plaukiau" 6 menesius,su kitais vaikais apie 2 menesiukus.

Vadinasi dar teks pakentėti smile.gif ai, nieko, reikia džiaugtis, kad turim pienuko thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit mamytes, ka daryt jei maziukas nebaigia istustinti antros kruties?Ar nusitraukti, ar kita maitinima duot ta pacia, kurios neistustino?Beje dabar perskaiciau ir supratau kokia klaida padariau- nusitraukiau nakti atsikelus su el. pientraukiu, nes nejo kentet, atrode kad krutis susprogs!!! doh.gif Tai dabar bijau kad pieno nesigamintu per daug.Pirmo pati nemaitinau, tai tos patirties kaip ir nera verysad.gif Parasykit kuo greiciau 4u.gif Ir dar- ar kelti maziuka, jei per ilgai miega, o man ateina laikas maitinti?Dekui 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimukas- jei mazius istustina tik viena kruti, o kita atrodo sprogs nuo pilnumo, tai ka daryt tada? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 14, 16:50)
Ir dar vienas klausimukas- jei mazius istustina tik viena kruti, o kita atrodo sprogs nuo pilnumo, tai ka daryt tada? blink.gif

man tai būdavo, kad bėga iš kitos maitinimo metu, surinkdavau pienuką ir užsišaldydavau.

laikui bėgant turi susinormalizuoti pieno gamyba, jo gaminasi tiek, kiek kūdikiui reikia.

Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 14, 15:29)
O sakykit mamytes, ka daryt jei maziukas nebaigia istustinti antros kruties?Ar nusitraukti, ar kita maitinima duot ta pacia, kurios neistustino?Beje dabar perskaiciau ir supratau kokia klaida padariau- nusitraukiau nakti atsikelus su el. pientraukiu, nes nejo kentet, atrode kad krutis susprogs!!! doh.gif Tai dabar bijau kad pieno nesigamintu per daug.Pirmo pati nemaitinau, tai tos patirties kaip ir nera verysad.gif Parasykit kuo greiciau 4u.gif Ir dar- ar kelti maziuka, jei per ilgai miega, o man ateina laikas maitinti?Dekui 4u.gif  4u.gif  smile.gif

Saule, kitą maitinimą duok kitą krūtį, bent aš taip kaitaliodavau: vieną - kitą, nes jei pora kartų iš tos pačios duodi, tai kita labai prisipildo. Jei labai jau sunki kuri krūtis pasidaro, duok vaikučiui pažįsti. O naktį aš vietoj tavęs nekelčiau, nebent miega nuo 8 vakaro iki 11 ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 06 14, 20:07)
Saule, kitą maitinimą duok kitą krūtį, bent aš taip kaitaliodavau: vieną - kitą, nes jei pora kartų iš tos pačios duodi, tai kita labai prisipildo. Jei labai jau sunki kuri krūtis pasidaro, duok vaikučiui pažįsti. O naktį aš vietoj tavęs nekelčiau, nebent miega nuo 8 vakaro iki 11 ryto smile.gif

Na nemiega jis tiek laiko smile.gif tiesiog praeita naktipabudau nuo kietu krutu,nuo skausmo doh.gif Net vyras issigando unsure.gif Tai su pientraukiu nusitraukiau, nes nejo kentet verysad.gif O po to mazylis iskart pabudo.Va, o seip jis is vienos isvalgo o po to is kitos.Bet daznai kitos nebaigia tustinti.Bet krutys abi buna tokios pilnos kai jam laikas valgyt.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 06 14, 17:59)
man tai būdavo, kad bėga iš kitos maitinimo metu, surinkdavau pienuką ir užsišaldydavau.

laikui bėgant turi susinormalizuoti pieno gamyba, jo gaminasi tiek, kiek kūdikiui reikia.

Nu man is kitos lasa kai maziukas zindo, bet upeliu nebega smile.gif O dar toks klausimukas- ar mano pienas gali buti liesokas?Seip pienelio tikrai turiu, bet kartais atrodo kad maziukas tikrai neprivalgo.Nes tiesiog buna taip,kad jei istustina abi krutis,tai dar iesko.Tai as nzn,ar jis neprivalgo ar ka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 14, 20:31)
Na nemiega jis tiek laiko smile.gif tiesiog praeita naktipabudau nuo kietu krutu,nuo skausmo doh.gif Net vyras issigando unsure.gif Tai su pientraukiu nusitraukiau, nes nejo kentet verysad.gif O po to mazylis iskart pabudo.Va, o seip jis is vienos isvalgo o po to is kitos.Bet daznai kitos nebaigia tustinti.Bet krutys abi buna tokios pilnos kai jam laikas valgyt.
Papildyta:

Nu man is kitos lasa kai maziukas zindo, bet upeliu nebega smile.gif O dar toks klausimukas- ar mano pienas gali buti liesokas?Seip pienelio tikrai turiu, bet kartais atrodo kad maziukas tikrai neprivalgo.Nes tiesiog buna taip,kad jei istustina abi krutis,tai dar iesko.Tai as nzn,ar jis neprivalgo ar ka? unsure.gif

tai kas, kad nebaigia kitos tuštinti, jis jų ir neišvalgys visai, nes pienukas gaminasi tuo metu, kai vaikas žinda 4u.gif kitą maitinimą duok iš pilnesnės arba kurią labiausiai tempia 4u.gif

o tavo pienukas toks, kokio reikia vaikučiui, nebūna per liesas ar per riebus, tiesa, pačioj pradžioj, pradėjus vaikučiui žįsti, jis būna peršviečiamas,atrodo, kad praskiestas, vėliau bėga sotus, maistingas pienukas, kuriuo ir pasisotina. O jei dar vis ieško, tai jam reikia šilumos wub.gif aišku,gali būti,kad negreit traukia ir greit neprivalgo.

Aš su savo sūnum pirmą mėnesį iš lovos nebuvau išlipus, pastoviai krūtį įsikandęs buvo, atrodė, kad alkanas ir alkanas, o kai mišinuko iš nežinojimo kišau, jis suvalgydavo iki 10 ml

Tiesa, dėl to bėgimo pienuko, aš maitinu jau 1 m. ir 1 mėn., tai dabar kai iš vienos valgo, iš kitos būna ir upeliu bėga, tai normalu, nes iš vienos žindant kitoje irgi kažkiek gaminasi, tik mažiau.
Atsakyti
teisingai Meina rašo, pienas toks kokio reikia, mes gi ne karvės, kad mūsų pienas riebumą turėtų pagal normas smile.gif

manau ne valgyti mažiukas ieško, o gal tiesiog turi stiprų norą žysti, kuri palengvinti čiulptuku galima smile.gif

pabandyk.
mano dvyniai griebė čiulptukus ir labai gerai su jais draugavo iki 15mėn, o va dukra spjovė nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 15, 09:49)
teisingai Meina rašo, pienas toks kokio reikia, mes gi ne karvės, kad mūsų pienas riebumą turėtų pagal normas smile.gif

manau ne valgyti mažiukas ieško, o gal tiesiog turi stiprų norą žysti, kuri palengvinti čiulptuku galima smile.gif

pabandyk.
mano dvyniai griebė čiulptukus ir labai gerai su jais draugavo iki 15mėn, o va dukra spjovė nors tu ką.

Aciun mamytes uz patarimus 4u.gif mirksiukas.gif Tikrai labai padejo iveikti ta nezinia, kuri mane kankino smile.gif dabar isvalges viena kruti snaudzia wub.gif O kita lyg ir visai normali, nera tokia kieta kokia budavo smile.gif
Atsakyti