QUOTE(ragnez @ 2008 03 14, 13:52)
del liemenuko nesuk galvos. jei tau nepatogu - tai ir nereikia.
o stai laktostazes - bjaurus dalykas, uzjauciu... kai kuriu moteru buna siauresni pieno latakai, todel pienelis sunkiau isteka is krutu. laimei, zindant latakeliai prasiplecia. ir dar geriau - zindant antra vaika latakeliai jau buna "ismankstinti", todel ir bedu maziau.
piena nusitraukti gali buti sunku, nes nepavyksta atsipalaiduoti. man asmeniskai pienelis atsileidzia, kai pagalvoju apie vaika, isgirstu jo balsa. labai padeda siluma -pvz., gali isgerti karstos arbatos, pieneli nutraukineti siltoje patalpoje (pvz, vonioje, duse), kruti pries "procedura" pasildyti siltomis rankomis, pasildytu ranksluosiu ar pan. galbut galima siltame vandenyje susildyti ir ta pientraukio dali, kuri lieciasi prie kruties... dar galima nutraukineti zindant kudiki - viena kruti duodi vaikui, is kitos nutrauki.
aciu uz padrasinimus ir patarimus padeo pientraukio pasildymas! ir nutraukt pavyko kai is kitos valge!
QUOTE(kubilina @ 2008 03 15, 21:37)
Na nežinau kodėl nepatogu su lėmenėle, jeigu ji skirta spacialiai maitinančios. Mano lėmėnėlės buvo tokios, kad jų beveik net nejausdavau. Ir šiaip mielai tokia dėvėčiau, bet jos tokios labai paprastos
norisi graženės
man to grozio jau dabar... o mano krutine maza, miegant ta liemenele jos visai ir neprilaiko, ogi visiskai, diena, kai prilaiko is apacios, tai taip , o nakti, kai i soniuka, tai jokio prilaikymo nebesigauna, tai kaip ir nereikalinga, o spaudzia po krutine, kaip nors susisukus kur nors uzverzia, fui...
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 03 15, 22:31)
turbut girdejot termina "spanieliaus ausys"? Tai va-is savo liudnos patirties sakau-nedevekit liemeneles ir butinai su jom susipazinsit.Aisku,mano krutine buvo nu be proto didelio dydzio.Is B virto kokiu E,net nzn
kol laukiausi ji buvo labai padidejusi,bet as,kaip ir anksciau-vengdavau liemeneles.Kai pagimdziau,nenusipirkau spec.liemeneles,o su paprasta buvo tikrai nepatogu,suspausdavo krutis,todel ja meciau salin.Nu rezultatas,mielos damos,dabar nekoks
tiesa,per du metus isek tiek atsistate krutine,bet tikrai nebera ta,del kurios mano vyras alpdavo
kadangi mano krutine niekada nebuvo pats svarbiausias dalykas del kurios vyras alptu, tai...
QUOTE(Natuke @ 2008 03 17, 21:48)
o dėl ko reikia pienuką nusitraukinėt? Tu palieki jį kaškam, ar tiesiog perteklį nutrauki?
as nutraukineju tik tada, kai uzeina laktostaze, kad istustinti skaudama kruti, siaip nenutraukineju, graziai draugaujam su leliuku, nesiskiriam ilgam, o pertekliiaus irgi ner
tik va kartais kai ilgiau pasivaikstom, paiega, paskui jei neisvalgo, ar dar suspaudzia stai ir prasom..