[quote=Nektarinka,2007 09 25, 10:30]
....kuo skubiau masazuok ir negailek saves...prasyk vyro, nes rankeles tai tikrai pakerta...
vat su masažu tai ir nepersistenkit.Pirma vaika maitinant vaiksčiojau lyg Lolo Ferari pieno tiek,kad būčiau kokis 5 vaikus išmaitinus.Maitinant tekdavo antrą krūtį užspaust ranka nes iš jos bėgdavo tolygiai kaip iš pirmos,taigi kur čia naujagimis ištrauks tokį kiekį.Naktimis mažylis keldavos retai tai krūtys geldavo kaip reikiant,taigi teko kreiptis pagalbos į vyrą.Masažuodavo negailėdamas Gaila per vėlai perskaičiau,kad masažuojant krūtis jėgos naudot negalima(bent jau vyriškos)nes susitraiško pieno liaukos.Nežinau kiek tuom galima tikėt, tačiau pagimdžius antrąjį kūdikįpienas atsirado vėliau,o ir pačio pieno nebe tiek,sunkiau traukės.Na o šiuo metu turim pakankamai pienuko,tiesa dar tik 9 dienelės kaip mes bičiuliaujamės su mažyliu,tačiau viskas rodo į gerąją pusę.Beje visi tie masažai apie save užsimindavo dilgčiojimais deš. krūtinėj dar kokius 4 metus po paskutinio maitinimo. Taigi visur reikia išlaikjyti aukso viduriuko
Sveikutes zindyves
Help ! labai sukietejo viena krutis ,bandau traukt ,o ten nieko.jausmas ,kad kaladele ten kazkas ikiso.Masazuoju ,atrodo ,kad tik labaiu erzinu,tinsta.kas galite patarkit,o kas turite masazuotojos telefoniuka Kaune uzrasykit
PLyyyzzz!
Help ! labai sukietejo viena krutis ,bandau traukt ,o ten nieko.jausmas ,kad kaladele ten kazkas ikiso.Masazuoju ,atrodo ,kad tik labaiu erzinu,tinsta.kas galite patarkit,o kas turite masazuotojos telefoniuka Kaune uzrasykit
PLyyyzzz!
QUOTE(geruta @ 2007 11 09, 05:33)
Sveikutes zindyves
PLyyyzzz!
PLyyyzzz!
Vyrą įdarbinti reikia. Pačiai sunku.Vonioj pagulėti , kad prasiplėstų ir masažuoti kantriai. Deja, nežinau masažistės .
QUOTE(geruta @ 2007 11 09, 03:33)
Sveikutes zindyves
PLyyyzzz!
PLyyyzzz!
nu nemasažuok, o paprašyk kad vyras ištrauktų su burna. tikrai iškart palengvės. o jis nenumirs, tegul pasiaukoja dėl švento reikalo
man buvo irgi sitas reikalas labai baisiai pasidares. 2 dienas akmenys ir temperatura 39. labai padejo saltos varskes dejimas ant krutiniu (po 20 min, ne ilgiau) ir kupusto lapai. tuos jau galima kad ir visa diena laikyti.
o pries nusitraukaint ar maitinant karsta pusle dedavau, kad latakai prasiplestu ir lengviau pienas iseitu. masazu nedariau jokiu, biskuti tik su pirstais paminkiau.
o pries nusitraukaint ar maitinant karsta pusle dedavau, kad latakai prasiplestu ir lengviau pienas iseitu. masazu nedariau jokiu, biskuti tik su pirstais paminkiau.
Sveikutes norejau jusu paklausti ka man daryti ant vieno krutines is vidaus pasidare guziukas ir is tos kruties negali mano maziukos zindynrt.nes spienelis suejas i vidu tai zindau tik is vienos kruties.Kam man galetumet patarti,nes zinau,kad jam mazai pieno kartais jei truksta tai duodu misinuka labai lauksiu jusu atsakymo.
aciu uz patarimus,
pirmasis guzas issikirste,bet po kokiu 4 dienu toje pacioje vietoje vel tas pats.
As dedu kas zinote Evijos kompresiukus-istepu kruti dedu celofanini maisiuka (butinai iskirpti skylute speneliui kvepuot) ir tada kuo nors siltai,pvz vilnone skarele,ir kol nemaitinu laikau-kai ateina laikas maitint -nuplaunu su muilu ir ,jei pakiltu temperatura galima paracetamolio .geriau ,aisku ,ji nekiltu.sekmes visoms
pirmasis guzas issikirste,bet po kokiu 4 dienu toje pacioje vietoje vel tas pats.
As dedu kas zinote Evijos kompresiukus-istepu kruti dedu celofanini maisiuka (butinai iskirpti skylute speneliui kvepuot) ir tada kuo nors siltai,pvz vilnone skarele,ir kol nemaitinu laikau-kai ateina laikas maitint -nuplaunu su muilu ir ,jei pakiltu temperatura galima paracetamolio .geriau ,aisku ,ji nekiltu.sekmes visoms
QUOTE(saulyytee @ 2007 11 15, 22:39)
Sveikutes norejau jusu paklausti ka man daryti ant vieno krutines is vidaus pasidare guziukas ir is tos kruties negali mano maziukos zindynrt.nes spienelis suejas i vidu tai zindau tik is vienos kruties.Kam man galetumet patarti,nes zinau,kad jam mazai pieno kartais jei truksta tai duodu misinuka labai lauksiu jusu atsakymo.
O tu pabandyk maitinti prasta kruti su anspeniu, man tai padejo, atvargau 2 pirmas savaiteles, bet dabar viskas ok. Jau 3 men maitinu ir vargo nemetau. Juk geriausiai ir issivaiksto tie guziukai, kai vaikutis zinda kruti.
QUOTE(renatuxre @ 2007 10 29, 22:46)
Labas mamytes.Man kartais sudikcioja krutinese.Kartais kai ir vaikas zindzia krutine sudikcioja.Kas tai galetu buti?
Kai maitinant vaika sudigcioja ar siaip kartais toks panasus jausmas, tai tiesiog pieno latakeliu spazmai. Teka pienas is pieno liauku ir tiek. Tikrai nieko baisaus ir rimto, taip ir turi buti.
Pienas gaminasi pieno liaukose, po to suteka i tokius (neatsimenu kaip vadinasi ) kaip ir rezervuarus , ten kaupiasi, del to jai daug prisikaupia, dideja, kieteja krutys, o kai vaikas zinda, atsipalaiduoja latakai ir jais teka pienas.
As pirmais menesiais isgirdusi savo alkano vaiko verksma, jausdavau siuos spazmus, organizmas reaguodavo automatiskai Aisku, kai maitinau, buvo, ir siaip kartais.
Nuo peršalimo man buvo susidarę dideli guzai vienoj krūty, temperatūra pakilo iki 39. Skausmelis Bet labai padėjo stiprus masažas. Na kentėjau tai dantis sukandusi, bet po masažo labai palengvėjo. Ir dar pieną nutraukinėjau, tai nežinau ar pradės jo man dabar daugiau gamintis ar ne, nes visą malonumą patyriau užvakar. Tai stebėsiu dabar
QUOTE(simbail @ 2008 01 01, 20:47)
Nuo peršalimo man buvo susidarę dideli guzai vienoj krūty, temperatūra pakilo iki 39. Skausmelis Bet labai padėjo stiprus masažas. Na kentėjau tai dantis sukandusi, bet po masažo labai palengvėjo. Ir dar pieną nutraukinėjau, tai nežinau ar pradės jo man dabar daugiau gamintis ar ne, nes visą malonumą patyriau užvakar. Tai stebėsiu dabar
Dirbtinai nutraukinėjant - dalis pieno lieka. Todėl dabar gali šiek tiek sumažėti pieno. Būtų gerai, kad po tokių nutraukinėjimų, dažniau duotum lėliukui ištuštinti krūtį - tai ir bus signalas tavo organizmui didinti pieno gamybą.
Sėkmės
sveikos pas mane skaitau atsirado maza problemele, pienas gaminas tik kairei krutinei,desine labai letai labai mazai.skiriasi papai vos ne 2 dydziais.po gimdymo lygtais vienodai gaminos, nepastebejau kada ir kaip taip pasikeite viskas.desine puse kai prinokes arbuzas, arba kai lola ferari, desine gi kaip spygute. ka patarumet? biaju kad ir liks taip kai nustosiu maitint. duodu desini papa ciulpt jei atsiranda kiek pieno, bet paskui vel dedu prie kaires. pieno vaikui pakanka sociai.