Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiulės ir kietos krūtys

gal koki maista ne ta valgai,todel pienas neskanus pasidare.Arba kai kietos krutys-neistraukia pieno.Gal pries maitinima siek tiek nutraukti pienelio g.gif Sunku pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(laurukaz @ 2007 07 02, 17:05)
Mano krutys kietos nuo pienelio, labai skauda, o mergyte atsisako imti kruti, nenori visai pienelio. Maziukei 7 men. Net nezinau ka daryti, labai skauda,kietos, net prisiliesti baisu. Nakti truputi patraukia pienelio ir tai nedaug, tai visa diena tik apie nakti ir svajoju, kad bent kiek istrauktu. Tik nesuprantu, kodel maziuke atsisako pienuko, nors labai ji megdavo?

tai pieneli tada nutrauk nes nuo persiplidymo prisidarys visokiu guzu paskui...
Atsakyti
Na man kopūsto lapas pašildytas padėjo kai guzų krūtyje atsirado: pašildžiau kopūsto lapą pridėjau prie krūtinės ir apdengiau celofanu- tada liemenėlę ir miegojau- naktį atsikėlus nusiploviau ir tą krūtį daviau- guzų neliko thumbup.gif

Dėl nusitraukinėjimo- man irgi tarsi užsiblokuoja- bet aš įsigudrinau: kai ji žinda vieną- kitą nusitraukinėju thumbup.gif 5min ir gatava. Pabandykite moterys tikrai liux. Taip ypratau naktį apsitvarkyti krūtinę. Dabar išeiti galiu. Nors ta prioblemikė išliko. Gali krūtysa pilnut pilnutėlės būti, bet jei vaikelis kitos nežinda pritraukiu per valandą gal kokia 30ml. O štai jei ji žinda 5min ir 100 thumbup.gif
Atsakyti
Na maitinimo pradzioj kol atsiranda pienas kietu krutu neisvengia niekas,svarbiausia nenusitraukinet,nebent kiek pats isbegs,nes po to kai nusitrauksi atsigamins tiek kiek nusitraukei+kiek leliukas suvalge,tada bus dar baisiau.
Atsakyti
Pačioje pradžioje pas mane irgi būdavo labai kietos krūtis tai aš paspausdavau pora kartų kad nuimtų nemalonų tempimą ir viskas šiaip niekad nenusitraukinėjau, nes neturėjau pientraukio, o jo ir neprireikė. Geriausias guzų masažuotojas yra vaikas išžinda visus guzus.
Atsakyti
QUOTE(aseni77 @ 2007 07 18, 11:33)
Geriausias guzų masažuotojas yra vaikas išžinda visus guzus.

Tikrai taip, mano mazoji aju tris kartus pabuvo mano daktaryte rolleyes.gif
Atsakyti
Mums 3 dienos, lelius labai mažiukas ir jam tiek pienelio nereikia.
Tai aš dabar nevilty nuo krūtų tempimo ir skausmo. Pienas liejasi upeliais ir nežinau ką daryti. Žinau, kad nusitraukt negerai... verysad.gif
Ar tikrai susitvarkys šitas dalykas? Ar nereikia kažkaip krūtų masažuoti kad tą kietumą nuimti?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 08 11, 16:12)
Mums 3 dienos, lelius labai mažiukas ir jam tiek pienelio nereikia.
Tai aš dabar nevilty nuo krūtų tempimo ir skausmo. Pienas liejasi upeliais ir nežinau ką daryti. Žinau, kad nusitraukt negerai... verysad.gif
Ar tikrai susitvarkys šitas dalykas? Ar nereikia kažkaip krūtų masažuoti kad tą kietumą nuimti?

Kai pamaitini , krūtis pašaldyk - tik atsargiai , neperšalk, nedėk šalto kompreso ant spenelių. Tada tiek daug nesigamins pieno. Viskas susitvarkys. Dar labai maži esate biggrin.gif . Vėliau pradės gamintis pieno tik tiek , kiek lelius išvalgo 4u.gif .
Atsakyti
Kopusto lapa reikia ne sildyti, o saldyti smile.gif Nusitraukineti nepatariama. Nuo trecios paros iki poros savaiciu pieno gali buti labai daug: paskui gaminsis tiek, kiek kudikis suvalgo. Motinos organizmas prisitaikys prie vaiko poreikiu ir pieno perteklius pasibaigs. O jei nusitraukinesi, organizmas i tai reaguos, kaip i vaiko poreiki: kuo dazniau nusitraukinesi, tuo daugiau gaminsis. Truputi kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 08 29, 16:38)
Kopusto lapa reikia ne sildyti, o saldyti smile.gif

Šaldyti kopūsto lapai mažina pieno gamybą
Atsakyti
Mums jau beveik 3 men. o viena krutine taip istino ir lelius tiek nesuvalgo unsure.gif Nutraukineti nenoriu ir ka daryti? Idomu po kiek laiko prasideda mastitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(moss @ 2007 09 01, 15:19)
Mums jau beveik 3 men. o viena krutine taip istino ir lelius tiek nesuvalgo  unsure.gif Nutraukineti nenoriu ir ka daryti? Idomu po kiek laiko prasideda mastitas  g.gif

Duok iš tos krūties valgyti leliukui
Atsakyti