QUOTE(Garbanele @ 2006 11 15, 18:42)
Padekit
Turiu didele beda.... Mano maziukui pusantro menesio, o man vakar prasidejo PLAUCIU UZDEGIMAS!! Tai gydoma tik antibiotikais!
Siandien maitinau misinuku, byra asaros negaliu i maziuka ziureti, krutys sunkiasi pienu, nusitraukineti neiseina, metasi guziukai, rodos sprogs jie
Kas zino kaip viska pagreitinti?? gal yra tokiu antibiotiku, kuriuos geriant leidziama maitinti?? Bijau krutu uzdegimo! Bijau, kad pulsiu i nevilti....
as kiek girdejau,kad ir vartojant antibijotikus galima maitinti.manau nesikankink ir tuoj pat paskambink savo seimos gydytojai ir su ja pasitark.mano gydytoja,tai man liepe kreiptis bet kada su visis rupimais klausimais
Papildyta:
QUOTE(ruttelle @ 2006 11 15, 19:08)
as kiek girdejau,kad ir vartojant antibijotikus galima maitinti.manau nesikankink ir tuoj pat paskambink savo seimos gydytojai ir su ja pasitark.mano gydytoja,tai man liepe kreiptis bet kada su visis rupimais klausimais
o kad guzeliai praeitu zinau toki kompresa,kuris man tikrai padejo:ant kruties uztepti isplakta kiausinio baltyma,medaus ir uzdeti celafana,laikyti siltai per nakti.man per nakti nueme ir paraudima ir guzelius.bet pirmiausiai turi maitinti ir kuo dazniau,kad issivaiksciotu pienas.cia juk ne juokai.dabar bus tiek daug pieno,kad pirma nutrauk pati kiek iseina,o paskui mazylis lai zinda.