Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiulės ir kietos krūtys

QUOTE(norako @ 2006 11 14, 10:02)
Jega, KaKavine, kad gaunasi  clap_1.gif  lithuania.gif , o uzsieny daznokai ziuri paprasciau, nesikankink ir duok buteliuka, nors siaip jie aisku ten irgi labai uz naturalu maitinima. Dabar bus taip: mama linksma-vaikelis patenkintas-mamai dar geriau ir tetei geriau ir t.t.  assa.gif
Ir Grazina37 visiskai teisi  drinks_cheers.gif

Ačiū Jums abiems, kad taip greit atsiliepėt 4u.gif
Bandysiu savo kantrybe toliau....
Atsakyti
Padekit verysad.gif
Turiu didele beda.... Mano maziukui pusantro menesio, o man vakar prasidejo PLAUCIU UZDEGIMAS!! Tai gydoma tik antibiotikais! doh.gif
Siandien maitinau misinuku, byra asaros negaliu i maziuka ziureti, krutys sunkiasi pienu, nusitraukineti neiseina, metasi guziukai, rodos sprogs jie verysad.gif Kas zino kaip viska pagreitinti?? gal yra tokiu antibiotiku, kuriuos geriant leidziama maitinti?? Bijau krutu uzdegimo! Bijau, kad pulsiu i nevilti....
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 11 15, 17:42)
Padekit  verysad.gif
Turiu didele beda.... Mano maziukui pusantro menesio, o man vakar prasidejo PLAUCIU UZDEGIMAS!! Tai gydoma tik antibiotikais!  doh.gif
Siandien maitinau misinuku, byra asaros negaliu i maziuka ziureti, krutys sunkiasi pienu, nusitraukineti neiseina, metasi guziukai, rodos sprogs jie  verysad.gif  Kas zino kaip viska pagreitinti?? gal yra tokiu antibiotiku, kuriuos geriant leidziama maitinti?? Bijau krutu uzdegimo! Bijau, kad pulsiu i nevilti....

dėl antibiotikų-tai nelabai žinau ar galima maitinti, bet jei krūtinė labai kieta-dėk karštą kompresiuką (tik ne spiritinį, gali nusideginti), tada pienukas pats nubėgs, nereikės nieko traukti. Man tai padeda ir visi guzeliai po šilto kompresiuko išsivaikšto, tik reikia truputį pamasažuoti kol šilta krūtinė.
Laikykis unsure.gif
gal kas dar patars geriau
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 11 15, 18:42)
Padekit  verysad.gif
Turiu didele beda.... Mano maziukui pusantro menesio, o man vakar prasidejo PLAUCIU UZDEGIMAS!! Tai gydoma tik antibiotikais!  doh.gif
Siandien maitinau misinuku, byra asaros negaliu i maziuka ziureti, krutys sunkiasi pienu, nusitraukineti neiseina, metasi guziukai, rodos sprogs jie  verysad.gif  Kas zino kaip viska pagreitinti?? gal yra tokiu antibiotiku, kuriuos geriant leidziama maitinti?? Bijau krutu uzdegimo! Bijau, kad pulsiu i nevilti....

Sveika,
na man po cezario visas tris dienas leido antibiotikus po tris kartus dienoj, bet maitinti niekas nedraude, sake, kad galima maitinti. tu pasiteirauk ar galima maitinti ir kokius antibiotikus tau leidzia, jei negalima, tai tegu israso tuos, kuriuos vartojant leidziama maititi. Nenusimink!
Atsakyti
Padekit  verysad.gif

Plauciu uzdegimo maitinant nebuvo,bet bronchitas buvo,man liepe maitint krutim,ir viskas maziukui tvarkoj.Sake kiek gaus per piena bacilu tiek gaus nieko nepadarysi.Bet as antibiotiku negeriau.O su plauciu uzdegimu vel kitaip.Jei labai labai kietos krutys,gali prasidet laktostaze,tu tik nesinervuok,as toj temoj apie tai jau rasiau,man daktaras buvo paskyres vaistu kad primazintu pieno gamyba,nebijok pienas nuo ju tikrai nedings,''BROMOCRIPTIN''.Laikykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REBECA: 15 lapkričio 2006 - 18:05
Padekit  verysad.gif

as kiek girdejau,kad ir vartojant antibijotikus galima maitinti.manau nesikankink ir tuoj pat paskambink savo seimos gydytojai ir su ja pasitark.mano gydytoja,tai man liepe kreiptis bet kada su visis rupimais klausimais
Papildyta:
QUOTE(ruttelle @ 2006 11 15, 19:08)
as kiek girdejau,kad ir vartojant antibijotikus galima maitinti.manau nesikankink ir tuoj pat paskambink savo seimos gydytojai ir su ja pasitark.mano gydytoja,tai man liepe kreiptis bet kada su visis rupimais klausimais

o kad guzeliai praeitu zinau toki kompresa,kuris man tikrai padejo:ant kruties uztepti isplakta kiausinio baltyma,medaus ir uzdeti celafana,laikyti siltai per nakti.man per nakti nueme ir paraudima ir guzelius.bet pirmiausiai turi maitinti ir kuo dazniau,kad issivaiksciotu pienas.cia juk ne juokai.dabar bus tiek daug pieno,kad pirma nutrauk pati kiek iseina,o paskui mazylis lai zinda.
Atsakyti
aciu uz pasisakymus, mane labai nuraminot! Verkiu ir skaitau, as manau nieko gyvenime nera skaudziau, kai bega pienukas ir negali jo duoti mazyliui, kuris nekantraudamas spardosi ir laukia mamytes krutines....
Papildyta:
QUOTE(REBECA @ 2006 11 15, 18:59)
Plauciu uzdegimo maitinant nebuvo,bet bronchitas buvo,man liepe maitint krutim,ir viskas maziukui tvarkoj.Sake kiek gaus per piena bacilu tiek gaus nieko nepadarysi.Bet as antibiotiku negeriau.O su plauciu uzdegimu vel kitaip.Jei labai labai kietos krutys,gali prasidet laktostaze,tu tik nesinervuok,as toj temoj apie tai jau rasiau,man daktaras buvo paskyres vaistu kad primazintu pieno gamyba,nebijok pienas nuo ju tikrai nedings,''BROMOCRIPTIN''.Laikykis.

Katik skambinau i ligonine, man patvirtino, kad man bronchitas, ir lyg plauciu uzdegimas. O kodel tu negerei antibiotiku? Kaip issigydei?
Atsakyti
labai tave uzjauciu.labai grazus mazylis.as manau,kad jei nedrysti paskambinti savo gydytojai ,tai nors su tais vaistais kuriuos geri,ka nors nusiusk i vaistine,tegu paklausia ar galima zindyti,jei ne,tai duos gera patarima,kokius vaistus gerti,kad galetum maitinti.nakti ramiau miegosi.man tikrai labai gaila jusu abieju. zinau kas vaikams yra papukas.mano princesei tai visas gyvenimo dziaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttelle @ 2006 11 15, 19:32)
labai tave uzjauciu.labai grazus mazylis.as manau,kad jei nedrysti paskambinti savo gydytojai ,tai nors su tais vaistais kuriuos geri,ka nors nusiusk i vaistine,tegu paklausia ar galima zindyti,jei ne,tai duos gera patarima,kokius vaistus gerti,kad galetum maitinti.nakti ramiau miegosi.man tikrai labai gaila jusu abieju. zinau kas vaikams yra papukas.mano princesei tai visas gyvenimo dziaugsmas biggrin.gif

Ryt ryte tikrai vaziuosiu pas ta pacia daktare kuri prirase vaistu...mate, kad verkiu, nes reiks nutraukti zindyma, nors ir maloni atrode, bet nieko geresnio nesugalvojo. Kiek domejausi yra leidziamas apencilinas ir tada galima maitinti, prasysiu kad israsytu kazko tokio.
Sia nakti dar kaip nors atkentesiu, nutraukti vaistuku irgi nenoriu, nes tada pradeda skaudeti desini sona ir tenka miegoti atsisedus doh.gif Zodziu esu juodai paluzusi, visais varpais skambinu ieskodama pagalbos!
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 11 15, 19:29)
aciu uz pasisakymus, mane labai nuraminot! Verkiu ir skaitau, as manau nieko gyvenime nera skaudziau, kai bega pienukas ir negali jo duoti mazyliui, kuris nekantraudamas spardosi ir laukia mamytes krutines....
Papildyta:

Katik skambinau i ligonine, man patvirtino, kad man bronchitas, ir lyg plauciu uzdegimas. O kodel tu negerei antibiotiku? Kaip issigydei?

Yra pastiles ''BRONCHIKUM'',kai laukiausi irgi tuos vaistukus vartojau,padejo,kiek pamenu-be receptu jie.Inhaliacijas dariausi.Antibiotiku ir gydytoja neskyre,sukosi kaip galejo,kad mazyliui nepakenkt.
Atsakyti
Na va, snd sypsausi placia sypsena! biggrin.gif
Buvau ryte pas vaiku daktare ir papasakojai jai savo beda apie antibiotikus, pasirodo, jos buvo katik po kursu, kuriuose buvo aiskinama, kad antibiotikai nekenkia mazyliui (nebent gydomasi nuo tuberkuliozes). Ji padrasino mane ir liepe be baimes maitinti kudiki, beje Ospamox vaistus nutraukiau gerti, nes daktare po papildomu tyrimu israse kitu vaistuku Augmentin, tai ten rasoma, kad galima naudoti zindyvei thumbup.gif
Esu ramesne, tik per dvi vargo dienas per kurias nutraukinejau piena, jis visai sumazejo, na tikiuosi viskas atsistatys! ax.gif
Atsakyti
Va man tas patsbuvo maniau kad sproks krutine jau lygoninei liepe skiscius ryboti ir ledo truputi deti ir viskas susitvarke. o jei namuose dar pritvinksta dai ledo uzdesu ir viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti