Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiulės ir kietos krūtys

As nusiprikau pries pora dienu elektrini pientrauki, nes is proto einu. Mazei septinta diena ir as supratau kad ji valgys tik is vienos kruties, nes kitos neapzioja. Spenis didelis, visa burna uzima, pacio lauko niekaip neapkanda. O stengiasi kaip.... Patraukia, paverkai, pazyzia, as jai su rankom lasa ispaudziu ir vel patraukia, paverkia.... pradeda muistytis, rankomis kojomis dauzytis, sau veida plesyt ir vel bando traukti, gauna spyga, suprakaituotja .... katorga vaikui. Pozas keiciau.... kaip isportejusi. Prasikankinau 3 paras, Jau uzteks.

Taigi priejau isvada kad maitinsiu is vienos, is kitos nusitraukinesiu ir duosiu is buteliuko. Taip sianakt padariau. Kokia laime. Tik va per asaras kelio nematau - bijau kad nebenores kruties arba pienas dingas. Zodziu dabar esu nevlty.

Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Labukas KUKA Skaiciavau skaiciavau ir niekaip nesupratau kiek tavo leliukui laiko? blush2.gif
Seip man tokio dalyko nebuvo kaip tau, bet ir pradzioj turejau problemu. Nezinau ar bandei pries duodant ta kruti siek tiek nutraukt pieno, kad butu lengviau leliukui traukt?! Pas mane mazoji kai naktim jau nebevalgo tai ryte buna abi krutys labai pilnos, kietos ir dideles, tai siektiek nutraukiu ir jai duodu ir labai puikiai poto istraukia.Aisku cia tik mano patarimas.
Kolkas jau 4men taip pati sekmingai maitinu biggrin.gif ir tikiuos dar ilgai maitinsiu.Bandziau kazkada duot is buteliuko, bet ji varkse tik susipriklino ir tiek.
Sekmes manu viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2006 08 31, 15:42)
Labukas KUKA Skaiciavau skaiciavau ir niekaip nesupratau kiek tavo leliukui laiko? blush2.gif
Seip man tokio dalyko nebuvo kaip tau, bet ir pradzioj turejau problemu. Nezinau ar bandei pries duodant ta kruti siek tiek nutraukt pieno, kad butu lengviau leliukui traukt?! Pas mane mazoji kai naktim jau nebevalgo tai ryte buna abi krutys labai pilnos, kietos ir dideles, tai siektiek nutraukiu ir jai duodu ir labai puikiai poto istraukia.Aisku cia tik mano patarimas.
Kolkas jau 4men taip pati sekmingai maitinu biggrin.gif ir tikiuos dar ilgai maitinsiu.Bandziau kazkada duot is buteliuko, bet ji varkse tik susipriklino ir tiek.
Sekmes manu viskas bus ok thumbup.gif

Mano lialiui tik savaite. Problemos su didesne krutim prasidejo is karto kai pieno atsirado t.y. 4 - 5 para. Ne is karto pastebejau kad vaikas is jos labai mazai teistraukia. Tai ji sutino sukaito pasidare kieta. Kai jau supratau, tai nusitraukiau rankomis (apie 100 ml per kokia 1.5h). Galvoju gal pazeidziau aureoles audinius... todel jie tokie istine ir kieti. Taigi tikiuosi kad taip. Dabar pakaitinu termoforu, nutraukiu su pientraukiu apie 30-40min kartu masazuoju. Po to dedu ledo 20 min ir tepu medum + dedu kopustu lapu kokiom 2h. Na ir padetis gereja. Krutis jau beveik minksta. Aurreole dar skauda (kaip nuplikyta kai palieti) ji kietesne gerokai uz mazosios kruties aureole. Lygtai uzciuopiu guziuku pazasty, visaip masazuoju kai nusitraukineju, bet jie vis laikosi. Bijau velgi perdaug nepermasazuoti.

Ar gerai as cia darau?
Atsakyti
tai nusitraukiau rankomis (apie 100 ml per kokia 1.5h). 

NELABAI SUPRATAU? 100ml per 1.5 val?
Atsakyti
Buvo ir man viena diena taip ,nezinojau ko griebtis. doh.gif Papas kietas ,karstas,paraudes,pasidare guzas .Man padejo : vis vaika guldydavau ir duodavau jam traukti is tos kruties,po to kiek jis neistraukdavo nutraukdavau rankomis doh.gif nes neturiu pientraukio.Nakciai tepiausi Visnevskio tepalu,patepi ant papo ,tik ne ant spenelio,iskerpi is celofano apskritima uzdedi ant kruties dar ant virsaus vatos,kad butu siltai.Ir po tokios proceduros ryte jau buvo daug geriau.Dar ryte nutraukiau ir viskas susitvarke. thumbup.gif as dar skambinau i gimdymo namus kur gimdziau ,sake jei pati nesusitvarkysiu ,pas juos atvaziuot. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulyte: 31 rugpjūčio 2006 - 21:38
Na KUKA manau tu jau per daug darai, man atrodo ar nebus ten tau uzdegimas?! maciau cia viena mamyte savo nr parasius, pabandyt su ja pasikonsultuot, o seip tai gal gydytojo paklausk.Tie guziukai tai gali butu tik pienas susirinkes.Kai biski apstos skaudet ir bus pakenciama butinai duok leliui traukt, nes jis geriausiai istraukia.Man buvo pirmas men pats sunkiausias kol pienas susireguliavo, o poto viskas labai gerai.Reikt tik biski kantrybes ir noro maitint, zinau, kad sunku, bet mes gi MAMOS ir MOTERYS biggrin.gif Mes daug pakeliam neveltui "silpnoji lytis" biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mielosios mamulytes kad atsiliepet. Skambinausi savo bendrosios praktikos gydytojai (Baikauskiene Baltupiu Medicinos centre). Ji mane kazkaip labai nuramino. Liuks moteriske. Man patare ant speneliu ir aureoles deti kompresus "multimum" (is karto issiunciau vyruka i vaistine smile.gif) Liepe deti salta kopusto lapa ant kruties ir gyventi lovos rezimu, jokiu namu ruosos darbu. Uzsiimti tik kompresais ir kuo daznesniu nusitraukinejimu istisai. Paziuresiu ar pades ir ar greit.

O kaip man zinot uzdegimas pas mane ar ne? Temperaturos ner. Guziukus nusitraukinedama ismasazuoju. Labiausiai tai tik aureole skauda, yra kieta ir kai palieti lyg nuplikyta. Nors jau minksteja. Leliui jau pavyko ikisti pora kartu papuka. Patrauke ziurzedama gal 10 min. Po to aisku teko baigt maitinti is kitos kruties.... Jis niekselis speniuka taip stipriai trauke, kad net mazoli sutrine, toki vandeninga lasiuko formos. Ar man su juo ka daryt ar ne? Pradurt? Gal ne, manau butu tik blogiau...

O kas patare vysnevskiu tepti? Ar jis tikrai tam tinka?

Aciu dar karta mamulkos. Gerai kad esate. Prasvito man akyse, zliumbti nustojau. Ach.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuka: 01 rugsėjo 2006 - 11:12
tik jau nepradurk, o kurioj vietoj atsirado?

ar ne herpes???
Atsakyti
Na del nusitraukinejimo tai kiek zinau kuo dazniau nusitraukinesi tuo daugiau pieno bus.Pasistenk apsigydit biski ta kruti ir iskart duok leliukui.Tebunie mazai patrauks bet vistiek geriau nei pientraukiu.
Jei temperaturos ner tai nebus uzdegimo, ten pas tave tikrai buna susirinkes pienelis.
Nieko svarbiausia nepergyvenk ir viskas bus ok.Dar tiesa kiek zinau tai turetu pas jus sesele vaiksciot tai pabandyk su ja pasikonsultuot.
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2006 09 01, 22:44)
Na del nusitraukinejimo tai kiek zinau kuo dazniau nusitraukinesi tuo daugiau pieno bus.Pasistenk apsigydit biski ta kruti ir iskart duok leliukui.Tebunie mazai patrauks bet vistiek geriau nei pientraukiu.
Jei temperaturos ner tai nebus uzdegimo, ten pas tave tikrai buna susirinkes pienelis.
Nieko svarbiausia nepergyvenk ir viskas bus ok.Dar tiesa kiek zinau tai turetu pas jus sesele vaiksciot tai pabandyk su ja pasikonsultuot.

Patarciau nueit i poliklinika, nes gali but uzdegimas. Man ir panasiai buvo, bet as ir temperaturos turejau. Buvo net iki 39 uzkilus. Lelius buvo mazas, pieno neistrauke, krutis sukietejo, tai jau paskui ir neeme mazoji. Nepadejo jojie masazai, pieno irgi buvo beveik neimanoma nutraukt. Dejau kompresus, tai jie istrauke pulini i isore, netoli laukelio pasidare tokia kaip puslele ir po to truko keiciant kompresa, pradejo puliai begt. buvo ziauriai nemalonu. Teko kita diena eit pas gydytojus, tai gydziausi turbut beveik menesi. Prapjove, keite tamponus, kol tie puliai issivaiksciojo. Paskiau uzgijo. Gerai kad laimingai baigesi. Dar ir dabar maitinu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2006 09 01, 21:44)
Na del nusitraukinejimo tai kiek zinau kuo dazniau nusitraukinesi tuo daugiau pieno bus.

visiskai su tavim nesutinku schmoll.gif kazkada ir sita tema uzvedziau nes kankinausi kaip Melninkaite ir klausiu 'tik nebandyk nutraukt" doh.gif , bet gerai,kad kazkas paprotino ir uzteko vieno nutraukimo is kruties ir kart atleido skausmas ir pieno nesigamino be proto schmoll.gif , viskas susireguliavo savaime.
Papildyta:
Kuka nusipirk ar pasiskolink is ko nors pientrauky,nusitrauk piena kiek jo per daug yra ir viskas susireguliuos,tikiuosi nedaejo tau iki jokiu uzdegimu doh.gif
Su pirmu plyso papai ir uzteko kelis kart nusitrukti ir pagerejo viskas,su antru lialium uzteko tik viena karta panaudoti pientrauky-irgi viskas ciki,va maitinu dabar jau 8 menesis ir problemu jokiu..
Atsakyti
Na kad kelis sykius nusitraukt as sutinku, bet, kad kuo dazniau kaip jai patare gydytoja (kuo daznesniu nusitraukinejimu istisai) tai tikrai jai dar daugiau gaminsis pieno.
Atsakyti