Siaip daugumai taip buna.Truputi veliau pienas ims gamintis pagal kudikio poreikus.
Na o dabar silyciau i pagaba kviestis vyra,galetu isciulpti(tam galima naudoti antspenius,arba galima ir be ju),taip pat galima nusipirkti pientrauki...,
bet geriausia dazniau siulyti kruti kudikiui,nes tik kudikis geriausiai istraukia piena.
Nežinau kur kreiptis-pas mane daug pienuko,gaila pylinėti į kriauklę.Norėčiau šaldyti,bet nežinau į ką.AVENT maišelių nebegamina,o indeliai nenormaliai brangūs.
QUOTE(eglaitė @ 2006 07 13, 23:28)
Nežinau kur kreiptis-pas mane daug pienuko,gaila pylinėti į kriauklę.Norėčiau šaldyti,bet nežinau į ką.AVENT maišelių nebegamina,o indeliai nenormaliai brangūs.
as tai savo vyrui sugirdau. vietoj vitaminu.
QUOTE(jurkona @ 2006 07 14, 19:11)
Ot velnias, aš tokį pat patarimą būčiau davęs
Jei per daug pienuko neispilk jo:) Labai gerai ipilti jo i vonele maudant vaikuti:) Labai minksta odele buna paskui:) Iki maudyniu gali palaikyt saldytuve stiklinytej uzdengus folija net kelias dienas. Bet toki pienuka tik maudynem jau skirk:) O del sugirdymo vyrui tai net negirdejau:) Maniskis turbut paklaustu ar man viskas tvarkoj:))))))))
QUOTE(jurkona @ 2006 07 14, 19:11)
Ačiū už patarimą
TAIP IR RAGAUJAM VIENAS KITĄ
QUOTE(Ievuzhe @ 2006 07 17, 15:15)
Jei per daug pienuko neispilk jo:) Labai gerai ipilti jo i vonele maudant vaikuti:) Labai minksta odele buna paskui:) Iki maudyniu gali palaikyt saldytuve stiklinytej uzdengus folija net kelias dienas. Bet toki pienuka tik maudynem jau skirk:) O del sugirdymo vyrui tai net negirdejau:) Maniskis turbut paklaustu ar man viskas tvarkoj:))))))))
Mamos! Saldykit pieneli-pravers
QUOTE(Molis @ 2006 07 27, 22:54)
Mamos! Saldykit pieneli-pravers
BET TAI Į KĄ ŠALDYT(klausiau jau anksčiau)
QUOTE(eglaitė @ 2006 07 28, 17:44)
BET TAI Į KĄ ŠALDYT(klausiau jau anksčiau)
Yra pirkti specialiu AVENT indeliu pienui laikyti, pabandyk juose saldyti pienuka.
Jie nera labai brangus (~3 litus vienas indelis), be to, juk ne vienkartinio naudojimo.
Sveikutes
Esu merdike ir uzauginau du vaikus, tai jei reik patarimo galit klausti, Zinau, kad kartais klausymai kyla tada, kai greito atsakymo sunku tiketis , paskambinkit, jei mano pagalba jums pades , jausiuosiu kazkam palengvinus gyveima.
Telefonai visa para: 86844136I(TELE-2);
arba 869953030(bite) bet kuriuo paros metu.
Esu merdike ir uzauginau du vaikus, tai jei reik patarimo galit klausti, Zinau, kad kartais klausymai kyla tada, kai greito atsakymo sunku tiketis , paskambinkit, jei mano pagalba jums pades , jausiuosiu kazkam palengvinus gyveima.
Telefonai visa para: 86844136I(TELE-2);
arba 869953030(bite) bet kuriuo paros metu.
Zi-zi na kaip tau su pieneliu?ar susitvarke?ar dar maitini pati?