Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiulės ir kietos krūtys

Siaip daugumai taip buna.Truputi veliau pienas ims gamintis pagal kudikio poreikus.
Na o dabar silyciau i pagaba kviestis vyra,galetu isciulpti(tam galima naudoti antspenius,arba galima ir be ju),taip pat galima nusipirkti pientrauki...,
bet geriausia dazniau siulyti kruti kudikiui,nes tik kudikis geriausiai istraukia piena.
Atsakyti
aciu SUPERMAMAI , jus man labai padejote. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif Nežinau kur kreiptis-pas mane daug pienuko,gaila pylinėti į kriauklę.Norėčiau šaldyti,bet nežinau į ką.AVENT maišelių nebegamina,o indeliai nenormaliai brangūs.
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2006 07 13, 23:28)
g.gif  g.gif  g.gif Nežinau kur kreiptis-pas mane daug pienuko,gaila pylinėti į kriauklę.Norėčiau šaldyti,bet nežinau į ką.AVENT maišelių nebegamina,o indeliai nenormaliai brangūs.

as tai savo vyrui sugirdau. tongue.gif vietoj vitaminu.
Atsakyti
QUOTE(jurkona @ 2006 07 14, 19:11)
as tai savo vyrui sugirdau.  tongue.gif  vietoj vitaminu.

Ot velnias, aš tokį pat patarimą būčiau davęs biggrin.gif
Atsakyti
Jei per daug pienuko neispilk jo:) Labai gerai ipilti jo i vonele maudant vaikuti:) Labai minksta odele buna paskui:) Iki maudyniu gali palaikyt saldytuve stiklinytej uzdengus folija net kelias dienas. Bet toki pienuka tik maudynem jau skirk:) O del sugirdymo vyrui tai net negirdejau:) Maniskis turbut paklaustu ar man viskas tvarkoj:))))))))
Atsakyti
QUOTE(jurkona @ 2006 07 14, 19:11)
as tai savo vyrui sugirdau.  tongue.gif  vietoj vitaminu.

aciuks.gif Ačiū už patarimą aciuks.gif
TAIP IR RAGAUJAM VIENAS KITĄ clap_1.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2006 07 17, 15:15)
Jei per daug pienuko neispilk jo:) Labai gerai ipilti jo i vonele maudant vaikuti:) Labai minksta odele buna paskui:) Iki maudyniu gali palaikyt saldytuve stiklinytej uzdengus folija net kelias dienas. Bet toki pienuka tik maudynem jau skirk:) O del sugirdymo vyrui tai net negirdejau:) Maniskis turbut paklaustu ar man viskas tvarkoj:))))))))

Mamos! Saldykit pieneli-pravers
Atsakyti
QUOTE(Molis @ 2006 07 27, 22:54)
Mamos! Saldykit pieneli-pravers

g.gif BET TAI Į KĄ ŠALDYT(klausiau jau anksčiau) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2006 07 28, 17:44)
g.gif BET TAI Į KĄ ŠALDYT(klausiau jau anksčiau) bigsmile.gif

Yra pirkti specialiu AVENT indeliu pienui laikyti, pabandyk juose saldyti pienuka.
Jie nera labai brangus (~3 litus vienas indelis), be to, juk ne vienkartinio naudojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytr: 30 liepos 2006 - 17:25
Sveikutes 4u.gif
Esu merdike ir uzauginau du vaikus, tai jei reik patarimo galit klausti, Zinau, kad kartais klausymai kyla tada, kai greito atsakymo sunku tiketis ax.gif , paskambinkit, jei mano pagalba jums pades , jausiuosiu kazkam palengvinus gyveima. mirksiukas.gif
Telefonai visa para: 86844136I(TELE-2);
arba 869953030(bite) bet kuriuo paros metu.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiri111: 24 rugpjūčio 2006 - 23:02
Zi-zi na kaip tau su pieneliu?ar susitvarke?ar dar maitini pati?
Atsakyti