Kerita-as maitinu jau antra savo lialiu,pirma ismaitinau iki 8 men,tai manau,kad galiu tau patarti.
Po gimdymo kazkur i 3-4 para buna labai kietos krutys,pieno perteklius, -cia taip turi buti, nes dar nesusireguliavusi pieno "paklausa-pasiula", kitas paras krutine minksteja ir atrodo,kad ji tuscia, bet taip nera,. nes pienas gaminasi tada kai mazius ima zysti.
Maitink pakaitom vis is kitos kruties ir nieko nenutraukinek , nereikia tikrai, cia musu mamu laikasi taip darydavo ir visokiais mastitais gasdindavo..
Likes neistrauktas pienas lieka krutyje iki kito maitinimo.
Jei kas neaisku-klausk
Labai tau aciu happyapraminai mane nes jau istikro visko prisigalvoju ir bijau, kad poto nedingtu pienas nuo mano tu issigalvojimu.Dar karteli dekui
QUOTE(kerita @ 2006 05 12, 18:17)
Labai tau aciu happyapraminai mane nes jau istikro visko prisigalvoju ir bijau, kad poto nedingtu pienas nuo mano tu issigalvojimu.Dar karteli dekui
ner uz ka Niekur tas pienas nedings,-maitink sau ramiai.. O jei kartais imsi jausti,kad pieno mazeja,buna apie 3-4 men ,tai pagerk daugiau skysciu ir vel viskas susinormalizuos.
Aciu dievui viskas normaliai jau nebekieteja
QUOTE(happy @ 2006 05 12, 17:58)
Kerita-as maitinu jau antra savo lialiu,pirma ismaitinau iki 8 men,tai manau,kad galiu tau patarti.
Po gimdymo kazkur i 3-4 para buna labai kietos krutys,pieno perteklius, -cia taip turi buti, nes dar nesusireguliavusi pieno "paklausa-pasiula", kitas paras krutine minksteja ir atrodo,kad ji tuscia, bet taip nera,. nes pienas gaminasi tada kai mazius ima zysti.
Maitink pakaitom vis is kitos kruties ir nieko nenutraukinek , nereikia tikrai, cia musu mamu laikasi taip darydavo ir visokiais mastitais gasdindavo..
Jei kas neaisku-klausk
Jei kas neaisku-klausk
pritariu kad nutraukinėti negalima! Aš pamenu gimdymo namuose kankinausi su pritvinkusiom kietom krūtimis ir man seselės patardavo nutraukinėti, nuo ko jis dar labiau gamindavosi. Bet aš jų nepaklausiau
po kelių dienų atsistatė pieno gamyba, o kai labai sukietėdavo krūtys - karštus kompresiukus ant jų dėjau prieš maitinimą.
man patinka didlziules ir kietos krutys.
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 21, 15:51)
kUO JOS TAU PATINKA
Dekui RAZALIJA uz patarima
Jau dziaugiuos, nes susitvarke ir krutys, ir pieno gamyba.Tik naktim biski sunkiau buna, nes mazyle tik viena syki valgo tai ryte krutys buna pritvinkusios, bet poto vel gerai.
Dabar jau kai paaugom biskutuka, tai turim jau kituproblemu del pilvuko
Jau dziaugiuos, nes susitvarke ir krutys, ir pieno gamyba.Tik naktim biski sunkiau buna, nes mazyle tik viena syki valgo tai ryte krutys buna pritvinkusios, bet poto vel gerai.
QUOTE(kerita @ 2006 05 22, 09:33)
Jau dziaugiuos, nes susitvarke ir krutys, ir pieno gamyba.Dabar jau kai paaugom biskutuka, tai turim jau kituproblemu del pilvuko
kerita viskas bus gerai
Dekui uz palaikyma VILGRA
QUOTE(Viesulas @ 2006 05 21, 16:51)
tu, kaip visada, Viesule, i tema
QUOTE(kerita @ 2006 05 22, 08:33)
Musu kleckai kartu gime mus ir siuo metu pilvukas kankina o papai tai pasitvarke antibijotiku pagalba, nes uzdegimas buvo