Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

Sveikutės, gal galėtumėte ikelti puslapių is kuriu jus darote tokias nuostabias sages? Labai būčiau dėkinga ax.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina 123 @ 2013 06 19, 00:27)
Sveikutės, gal galėtumėte ikelti puslapių is kuriu jus darote tokias nuostabias sages? Labai būčiau dėkinga  ax.gif  biggrin.gif  smile.gif

Kokias būtent? Nėra konkrečių nuorodų, nebent tik kaip pačią pradžią daryti, kaip apsiūti akmenį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 06 20, 16:16)
Kokias būtent? Nėra konkrečių nuorodų, nebent tik kaip pačią pradžią daryti, kaip apsiūti akmenį mirksiukas.gif

Mazdaug is kokiu puslapiu jus ziurit kai gaminat sages, gal kitose buna parodyta kaip ten graziai apverti karoliukais nors ir akmeni. nes darant man truksta ideju smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina 123 @ 2013 06 23, 16:04)
Mazdaug is kokiu puslapiu jus  ziurit kai gaminat sages, gal kitose buna parodyta kaip ten graziai apverti karoliukais nors ir akmeni. nes darant man truksta ideju  smile.gif  smile.gif  smile.gif

jei trūksta idėjų - ieškai. Kad naršydama internete. Jei vistiek nepavyskta, tai gal ir nesikankink...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 23 birželio 2013 - 16:56
QUOTE(Evelina 123 @ 2013 06 23, 16:04)
Mazdaug is kokiu puslapiu jus  ziurit kai gaminat sages, gal kitose buna parodyta kaip ten graziai apverti karoliukais nors ir akmeni. nes darant man truksta ideju  smile.gif  smile.gif  smile.gif

o siaube, kas cia per klausimas, mazdaug is kuriu puslapiu kopijuojat sages? blink.gif
Atsakyti
Nu čia jau gaunasi taip, iš kur kopijuojat sages g.gif Jei toks klausimas, tai atsakymas - iš niekur. Idėjos turi kilti galvoje.
Atsakyti
thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ne kad kopijuojat, bet ideju gaudotes. As turiu ideju, tik noriu kuo idomesniu padaryti, todel ir pakalusiau.
Atsakyti
Evelina, jei nori idėjų, tai panaršyk internete visokiomis kalbomis ir rasi biggrin.gif

GINTARAI III

user posted image
Atsakyti
Op smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
prisistatau ir rodausi blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokia įdomi thumbup.gif