QUOTE(Evelina 123 @ 2013 06 19, 00:27)
Sveikutės, gal galėtumėte ikelti puslapių is kuriu jus darote tokias nuostabias sages? Labai būčiau dėkinga
Kokias būtent? Nėra konkrečių nuorodų, nebent tik kaip pačią pradžią daryti, kaip apsiūti akmenį
QUOTE(cindy @ 2013 06 20, 16:16)
Kokias būtent? Nėra konkrečių nuorodų, nebent tik kaip pačią pradžią daryti, kaip apsiūti akmenį
Mazdaug is kokiu puslapiu jus ziurit kai gaminat sages, gal kitose buna parodyta kaip ten graziai apverti karoliukais nors ir akmeni. nes darant man truksta ideju
QUOTE(Evelina 123 @ 2013 06 23, 16:04)
Mazdaug is kokiu puslapiu jus ziurit kai gaminat sages, gal kitose buna parodyta kaip ten graziai apverti karoliukais nors ir akmeni. nes darant man truksta ideju
jei trūksta idėjų - ieškai. Kad naršydama internete. Jei vistiek nepavyskta, tai gal ir nesikankink...
QUOTE(Evelina 123 @ 2013 06 23, 16:04)
o siaube, kas cia per klausimas, mazdaug is kuriu puslapiu kopijuojat sages?
Nu čia jau gaunasi taip, iš kur kopijuojat sages Jei toks klausimas, tai atsakymas - iš niekur. Idėjos turi kilti galvoje.
Op
Kokia įdomi