Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

Oj-jei, mergaites, seniai nebuvau užiejusi, o čia tiek grožybių atsirado ax.gif Šaunuoliai 4u.gif Oi, kaip vyrams su mumis pasisieke - nereikia jokių papuošalų pirkt - viska galime patys sukurt ir štai pagal savo skonį ax.gif biggrin.gif thumbup.gif
Bet vistiek norisi kad ir vyras kazka padovanotu g.gif Aš savo aukseliui pasakiau - jei panoresi man padovanot puikią akimirką - padovanok man kažką rankų darbo, nes aš žinau kad žmogūs, kuris sukūre, įdėjo į tą darbą ir savo širdies dalelį ... wub.gif

Nežinau ar šitą sagę jau įkeldavau ar ne...
user posted image

šita iš senos sages padaryta
user posted image

o šita pagal spalvos užsakymą
user posted image

dar norečiau paklausti, gal jus žinote kaip lietuviškai galima pavadinti šitus darbus:
Ruelis.Handmade
Ruelis.Handmade
Ruelis.Handmade
Aš žinau tik kad rusiškai vadinasi "топиарий" ir "дерево счастья/радости". Bet nekur nerandu kaip teisingai pavadynti, pasakyti lietuviškai blush2.gif Va taip išejo: sukuriau, bet nežinau ką biggrin.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
ruda-pilka labai puiki sagė
Papildyta:
ruda-pilka labai puiki sagė
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Las, dailios sagytės thumbup.gif
Atsakyti
"Magic"

user posted image

user posted image
Atsakyti
GIAGUTE, nerealu... Truksta zodziu. wub.gif
Visi tavo kuriami darbai nuostabus. 4u.gif
Cia svarvskiai? Jei galima parasyk i AZ kur juos perki? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Saulika 4u.gif
Taip, čia Swarovski kristalai. O perku aš juos įvairiose vietose - akmeneliai.com, veriniams.lt, ciklanta.lt ... kur tuo metu dar ką perku, ten ir prigriebiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2012 12 18, 15:25)

Pasakiška sagė, nuostabūs darbai......
Atsakyti
Kuklutė tokia

user posted image
Atsakyti
Mergaites, gal kas daro ir gali pasiulyti sage is audines kailiuko, vidury gali buti karoliuku, biserio.
Atsakyti
galima pažiūrėti mano sagės gal rasite sau tinkamu https://plus.google....CLu5vK_knLDQ0gE https://plus.google....958459031430625 4u.gif
Atsakyti
nata2 labai garžios ir puošnios Jusų sagės.. wub.gif
Atsakyti