cia mano paskutine
Zivivi, Taniuta , Daivulyte ir Auffrite
Mano sagės
Paprašė sesutė vėrinio su laumžirgiu, o tas laumžirgis man taip patiko, kad sau kaip sagę pasidariau , o gal ateity ir vėrinį prie jo sukurpsiu ...
Labai labai dailus.Gal scemute turite bent sparneliu?Pasidaryciau ir as,gal kokia puokste papuostu.
Schemutės neturiu . Vėriau žiūrėdama į kelias nuotraukas . Šiaip tai labai paprasta ir greit veriasi . Pirma ovalų karoliuką apvėriau mozaikiniu būdu. Paskutines dvi eilutes iš abiejų pusių vėriau smulkesniu biseriu, negu šonus.
Sparnelius vėriau kvadratiniu vėrimu horizontaliomis eilėmis. Nuotraukoj gana gerai matosi kiek yra eilučių ir karoliukų eilutėse, beje visus keturis vėriau atskirai. . Uodegą, bijau suklysti, bet man rodos technika ndebele iš keturių sujungtų karoliukų, o galva ir vėl mozaika. Tiesiog eksperimentavau ir kažkas gavosi
Sparnelius vėriau kvadratiniu vėrimu horizontaliomis eilėmis. Nuotraukoj gana gerai matosi kiek yra eilučių ir karoliukų eilutėse, beje visus keturis vėriau atskirai. . Uodegą, bijau suklysti, bet man rodos technika ndebele iš keturių sujungtų karoliukų, o galva ir vėl mozaika. Tiesiog eksperimentavau ir kažkas gavosi
nerealiai dailus vabzdukas išėjo.. aš irgi tokio noriu... bet susiverti į tavo, Karla78, šedevrą žiūrint tikrai ne mano jėgoms..
Ir aš taip galvojau, kol nepabandžiau . Daugiau pasitikėjimo savimi, sauluutte, ir tau tikrai pavyks .
QUOTE(Karla78 @ 2012 01 26, 21:34)
Paprašė sesutė vėrinio su laumžirgiu, o tas laumžirgis man taip patiko, kad sau kaip sagę pasidariau , o gal ateity ir vėrinį prie jo sukurpsiu ...
super
Karla78 labai labai aciu,idealiai tokio vis vien nepadarysiu bet uzmesiu aki i tavo darbeli,savo kazkiek priedesiu fantazijos ir manau tikrai gausis.