Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

cia mano paskutine
user posted image
Atsakyti
Mano sagė

user posted image

Atsakyti
labai grazios merginos sages wub.gif
Atsakyti
Zivivi, Taniuta , Daivulyte ir Auffrite thumbup.gif
Atsakyti
Mano sagės
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paprašė sesutė vėrinio su laumžirgiu, o tas laumžirgis man taip patiko, kad sau kaip sagę pasidariau bigsmile.gif , o gal ateity ir vėrinį prie jo sukurpsiu rolleyes.gif...

user posted image
Atsakyti

Labai labai dailus.Gal scemute turite bent sparneliu?Pasidaryciau ir as,gal kokia puokste papuostu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 26 sausio 2012 - 20:30
Schemutės neturiu ax.gif. Vėriau žiūrėdama į kelias nuotraukas rolleyes.gif. Šiaip tai labai paprasta ir greit veriasi smile.gif. Pirma ovalų karoliuką apvėriau mozaikiniu būdu. Paskutines dvi eilutes iš abiejų pusių vėriau smulkesniu biseriu, negu šonus.
Sparnelius vėriau kvadratiniu vėrimu horizontaliomis eilėmis. Nuotraukoj gana gerai matosi kiek yra eilučių ir karoliukų eilutėse, beje visus keturis vėriau atskirai. smile.gif. Uodegą, bijau suklysti, bet man rodos technika ndebele iš keturių sujungtų karoliukų, o galva ir vėl mozaika. Tiesiog eksperimentavau ir kažkas gavosi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nerealiai dailus vabzdukas išėjo.. wub.gif aš irgi tokio noriu... doh.gif bet susiverti į tavo, Karla78, šedevrą žiūrint tikrai ne mano jėgoms..
Atsakyti
Ir aš taip galvojau, kol nepabandžiau bigsmile.gif. Daugiau pasitikėjimo savimi, sauluutte, ir tau tikrai pavyks 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Karla78 @ 2012 01 26, 21:34)
Paprašė sesutė vėrinio su laumžirgiu, o tas laumžirgis man taip patiko, kad sau kaip sagę pasidariau  bigsmile.gif , o gal ateity ir vėrinį prie jo sukurpsiu  rolleyes.gif...

user posted image

super bigsmile.gif
Atsakyti
Karla78 labai labai aciu,idealiai tokio vis vien nepadarysiu bet uzmesiu aki i tavo darbeli,savo kazkiek priedesiu fantazijos ir manau tikrai gausis.
Atsakyti