Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo sagės

mano paskutine
user posted image
Atsakyti
Gražios visų sagės thumbup.gif
O čia mano naujausia wink.gif
user posted image
Atsakyti
visu darbeliai superiniai. gal patartumete, kur galima rasti sagiu schemuciu, paaiskinimu
Atsakyti
QUOTE(loretabr @ 2011 11 13, 17:43)
visu darbeliai  superiniai. gal patartumete, kur galima rasti  sagiu schemuciu, paaiskinimu

Perverskit kelis puslapius atgal, buvo įdėta nuoroda iš rusų tinklapio, kur viskas parodyta step by step.
Atsakyti
Pacific, Karla78 ir Giagute, labai gražios visų sagytės thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 11 13, 18:01)
Perverskit kelis puslapius atgal, buvo įdėta nuoroda iš rusų tinklapio, kur viskas parodyta step by step.

Ačiū. suprantu kai noriu kelias eilias apsiuti, bet atsiprašau, kad pasiskolinau foto, va kad ir sita Giagutės sagė- vienoje vietoje gerokai daugiau karoliukų visokių. nežinau ar aiškiai paklausiau.
QUOTE(Giagute @ 2011 06 10, 14:03)
Sagė "Cleopatra"

user posted image

user posted image

O tos sagės kur be kabošono, o tiesiog ant fliso dėliojami karoliukai?
Ačiū

Atsakyti
"Daug karoliukų" siuvami ant jau apsiūto kabošono (pagal nuorodą, kuri buvo patalpinta anksčiau), o schemų tam nėra - tik fantazija ir praktika 4u.gif
Atsakyti
Daug graziu darbeliu, ideju, Giagutes tai isvis man pacios graziausios seges wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2011 11 22, 13:06)
"Daug karoliukų" siuvami ant jau apsiūto kabošono (pagal nuorodą, kuri buvo patalpinta anksčiau), o schemų tam nėra - tik fantazija ir praktika  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
"Dream" - rožinis kvarcas, ametistas, stiklas... rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Giagute, be galo graži sagė "Dream" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai švelnios spalvos, puikiai suderinta viskas thumbup.gif Mačiau ir auskarai yra. Nerealiai gražus komplektas good.gif 4u.gif
Atsakyti

SAGĖ METAMORFOZĖS

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 08 gruodžio 2011 - 10:15