QUOTE(iingri @ 2008 07 26, 01:28)
Aš ne žinove , bet pasakysiu savo nuomone . Pagal nuotraukas ta sodyba ir man patinka . Man atrodo graži vieta , namas nemažas ( kiek ten kvadratiniu metru ?) Ir dar labai svarbus dalykas kokia jo kaina ??? O gal labai nedidelė ? Bet kuriuo atveju , i ta nama sudėsit daug pinigeliu, galbut tokia pačia suma kiek tas namas kainuos. . Aš sprendžiu pagal save. Kažkada buvau idejus nuotrauka kaip atrode musu namelis dar prieš restauracija . Jau šiai dienai i ta nama esam ideja apie 40 000 lt ( gal kam pasirodis ir juokinga , bet kai musu šeimos budžetas per mėn tik 2500 lt ,tai ta didelė suma jau man yra didelė ). O kolkas matosi tik stogas ir langai
, šiai dienai visi darbai vyksta viduje. O dar laukė visa išorė ir visa santecnika ( jau cia atideta veliasniam laikui , kolkas pasinaudosime tik šulinių , pirtimi ir lauko tuoletu. . Tai va . O pagrinde visus darbus atliekam patis be meistru padedant draugu.
Ir dar skaitau Gladijaus postus pradedu abejoti ar mes pradėjome nuo to . Rastu buklės nieks neivertino , liktai pelėsiu kvapo nėra. O kas tai per ''kirvarpės''
.
Gal mes kišam pinigelius o po keleliu metu musu tas nemelis jims ir sugrius ar supus

Ir dar skaitau Gladijaus postus pradedu abejoti ar mes pradėjome nuo to . Rastu buklės nieks neivertino , liktai pelėsiu kvapo nėra. O kas tai per ''kirvarpės''

Gal mes kišam pinigelius o po keleliu metu musu tas nemelis jims ir sugrius ar supus

"kirvarpo(ė)s"

Kas liečia restauracijos kainos, daugelis (beveik visi)