Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija

QUOTE(Ihmantas @ 2011 02 23, 22:52)
na pries mane guli zurnalas kur aprasyti laukuvos baznycios pamatu tvirtinimo darbai.ten buvo naudotas AB akmenes cementas CEM I 42,5
uzpildas 0/16mm frakcijos zvyras (gamtinis zvirgzdo ir smelio misinys)
naudotas betono misinio plastiklis rebamix f2 
gal pravers kas nors
Papildyta:
tik svarbus momentas namo paramstymas medinem blankom ,metaliniais pastoliais ar dar kazkuo ,kad nebutu judejimo,kai pradesit atkasinet pamatus,tai reikia daryti labai atsargiai ir cia grynai situacija stebima vietoje

kol ziema ir dar salta tai bandau rinkt visokia informacija, o poto pavasari kazka bandyt reiks daryt jau smile.gif nesinori kad namas sugriutu..
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 02 24, 00:11)
kol ziema ir dar salta tai bandau rinkt visokia informacija, o poto pavasari kazka bandyt reiks daryt jau smile.gif nesinori kad namas sugriutu..

beabejo reikia.bandykit kreiptis cia http://www.restaurac...ent/view/15/30/ manau informacija tikrai pasidalins ,nes jie daro tokius darbus
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2011 02 02, 14:44)
lauksim foto  4u.gif

http://www.biteplius...181-=(210732723
Atsakyti
4u.gif gražu
Atsakyti
QUOTE(Carbon @ 2011 02 27, 14:27)

kaip viskas dar sviezia, net medzio kvapa uzuosti galima smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, skaitinejau apie sodybu renovacijas ir pati uzsimianiau nuo vasaros pameginti gyventi kaime smile.gif kadangi ten yra nas seneliu namas kuriame jau keli metai kaip niekas negyvena, tai bent kiek r eiktu atgaivinti, kad butu i manoma gyventi. tai kilo toks klausimelis kaip kuo pigiau tai galima padaryti? man svarbiausia vidus kolkas....
Atsakyti
QUOTE(angeliuke123 @ 2011 04 12, 16:54)
sveiki, skaitinejau apie sodybu renovacijas ir pati uzsimianiau nuo vasaros pameginti gyventi kaime smile.gif kadangi ten yra nas seneliu namas kuriame jau keli metai kaip niekas negyvena, tai bent kiek r eiktu atgaivinti, kad butu i manoma gyventi. tai kilo toks klausimelis kaip kuo pigiau tai galima padaryti? man svarbiausia vidus kolkas....

Pigiausiai bus jei viska darysites patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliuke123 @ 2011 04 12, 16:54)

na mes nei matom, nei palčiau žinom, kas per stadija toj troboj.

QUOTE(profas @ 2011 04 12, 18:20)
Pigiausiai bus jei viska darysites patys biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Tikrai taip. Mes lygiai prieš metus laiko pirkom sodybą, jau rudenį galėjom nakvoti. Viską remontavausi pati, skutau senus dažus, špakliavau, dažiau. Vyras linoliaumą patiesė, sienas kur reikėjo iškalė OSB. Na pečius tik jau meistras per naujo sumūrijo, nes šito jau patys nesugebėjo. Kaip taip ten išėjo, bet ant senų kreivų sienų tikrai nenorėjom daug investuoti, juolab, kad nežinia kiek tas namas dar stovės, o kelims metams, mano remonto pakaks.
Visą laiką sekiau akcijas, labai daug viskoių dažų suspirkau per akcijas, nuolatinė pirkėja buvau senukuose, bauhofe, drabužių parduotuvėse tiei nesilnkiau kartų. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas gali paaiškint kuo skiriasi juostinis virbracinis kampinis ir ekcentrinis šlifuokliai ir kokį rinktis, kad greitesnis darbas būtų šlifuoti ir atnaujinti medinius ir medienos plokštelėmis klijuotus plokščių baldus? ateityje gal ir vietomis grindis.. kokį laką ar gruntą dar reikėtų pirkti.. kokių nr švitrinio reiktų?
Atsakyti
Norime rekonstruoti namuką smile.gif , bet niekaip nerandame patikimu statybininkų verysad.gif būčiau labai dėkinga, jei parašytumėte į AŽ kontaktus. Patikimų...
Atsakyti
sveiki, norime pakelti nuo pamatu sena, rasitini nama, istraukti kokias 2-3 eiles senu supuvusiu rastu ir i tarpa sumuryti blokelius...Aisku butu geriau rastus.....Gal kas zinote kas tai daro??? Sirdingai dekociui uz gerus, patikimus zmones....
aciu
Atsakyti
Matau jau daug kas atrestauravo senas rąstines sienas. Mes kaip tik jau nušveitem ir baigiam špakliuoti tarpus. Įdomu kuo rąstus lakuojat, kai nušveičiat. Ar bespalvis koks lakas geriausiai ar kas bandėt spalvotą.
Atsakyti