Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija

Dar vienas labai geras antisptikas yra "Hylotox Q", ji galima ir teplioti, ir purkšti, o geriausia su švirkštu suleisti i išgraužtas skylutes. užmuša visus vazbdžius smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va. savo kirvarpu sugrauzta namely nutepiau is lauko Asepas - 2, o is vidaus Asepas -3 PLIUS. Po savaiteles tepsiu pusiau su vandeniu atskiedes, nes dabar grynu nutepiau. Rankas skauda, bet darbas padarytas smile.gif
Atsakyti
Is lauko nutepiau Asepas-2, o is vidaus asepas-3 plius.
Po savaiteles atskiesiu su vandeniu ir vel nutepsiu sienas.
Atsakyti
Keliu temą į viršų smile.gif . Gal kas turite patarimų, Kaip nuvalyti nuo koklinio pečiaus dažus? Ar kaip atnaujinti pečių stačiamalkį? Baigiu nublust jį bešveisdama, o rezultatas APGAILĖTINAS blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2009 01 06, 13:09)
Keliu temą į viršų smile.gif . Gal kas turite patarimų, Kaip nuvalyti nuo koklinio pečiaus dažus? Ar kaip atnaujinti pečių stačiamalkį? Baigiu nublust jį bešveisdama, o rezultatas APGAILĖTINAS blink.gif

g.gif Yra kažkopkio chemikalo pirkti dažams valyti...bet jis tik vieną sluoksnį dažų teįkanda ir labai jau smirda...atsimenu,kad vyras degino su lietlempe kažkokia,tai nusilupo visi dažai kuo puikiausiai,kokliai liko kaip nauji...bet čia jau sunkesnis variantas,darbas su atvira liepsna unsure.gif
Atsakyti
lietlempe? Kaip įdomu? Bet pas mus jis daug kartų dažytas, o viršutinis sluoksnis kažkoks idomus, lyg špakliuotas. Žadėjom apklijuot plytutėm, bet pažystami patarė to nedaryt, nes atšokinės nuo dažų.
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2009 01 15, 12:11)
lietlempe? Kaip įdomu? Bet pas mus jis daug kartų dažytas, o viršutinis sluoksnis kažkoks idomus, lyg špakliuotas. Žadėjom apklijuot plytutėm, bet pažystami patarė to nedaryt, nes atšokinės nuo dažų.

Įsigykite specialų dažų nuėmėją, pučiantį karštą (deginantį smile.gif ) orą. Bus daug darbo ir smarvės, bet rezultatą galima psiekti neblogą. Nuėmus dažus patartina pašveisti pačiu smulkiausiu šveičiamu popieriumi.
Atsakyti
O kur jo gauti? Nusipirkome dazų nuėmėją, bet tas nuima tik vieną sluoksnį. O kur gauti tą pučiantį karštą orą?
Atsakyti
Visai netikėtai užtikau šią temą, labai nudžiugau bigsmile.gif . Mes 2006 m įsigijome seną sodybą, dabar joje gyvename jau pusantrų metų. Visi čia aptarti (išskyrus pelėsį smile.gif ) darbai mums labai aktualūs, nes rekonstruojame du pastatus bei statysime du naujus.
Taigi įtariu užsuksiu karts nuo karto papasakoti ką ir kaip jau esame padarę bei pasiklausti patarimų biggrin.gif
Matau čia lankosi daugmaž tie patys žmonės ir nors dar niekas apie tai nekalbėjo, gal kas nors iš jūsų įsirenginėjo kanalizacijos valymo įrenginius? Turiu galvoje ne "bačkutę" biggrin.gif išsirinkau kelias firmas, kurios daro tokius darbus, planuoju siųsti savo pageidavimus ir klausti kas už kiek padarys, bet jei kas iš jūsų jau darėtės, būtų įdomu išgirsti nuomonę.

Taip pat įdomu ar turite kas nors vandens gręžinį?

Beje labai sudomino Gladijaus minėtas aparatas dažams nuimti, nersiu į interneto platybes pasiieškoti info, nes mūsų stačiamalkis dengtas dviem sluoksniais dažų, o ta priemonė, kuri šiaip be problemų ir labai kokybiškai nuima tuos sluoksnius, yra labai brangi ir pakankamai nuodinga. Mes ją naudojame restauruodami baldus biggrin.gif
Apie šveitimą rankomis net pagalvoti negaliu blink.gif Jei nutrintume visą duonkepio, stačiamalkio ir viryklės paviršių - liktume be rankų lotuliukas.gif

va cool.gif smile.gif
Atsakyti
Aš parodysiu savąsias rekonstrukcijas/statybas smile.gif

Buvo

user posted image

Dabar yra

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2009 01 26, 10:41)
Va va.. Be rankų.. lotuliukas.gif Man tie pečiai net naktimis sapnuojas, bet niekur kitikiu patarimu neradau, tik kaitint , sveisti ir pan. doh.gif

pats pecius su jokiu aparatu nenusivalo padirbeti reikes biggrin.gif mano nuomone geriausias sprendimas sttybinis fenas juo pakaitini dazus paskui su mentele nugramdai ir taip po gabaliuka tikslo link biggrin.gif
dar imetu sukurta sodybos projekta
neiseina foto ideti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezas: 28 sausio 2009 - 10:47
QUOTE(cezas @ 2009 01 28, 11:39)
pats pecius su jokiu aparatu nenusivalo padirbeti reikes  biggrin.gif mano nuomone geriausias sprendimas sttybinis fenas juo pakaitini dazus paskui su mentele nugramdai ir taip po gabaliuka tikslo link  biggrin.gif
dar imetu sukurta sodybos projekta
neiseina foto ideti  g.gif

Man rodos tik 100 žinučių surinkus galima foto dėt g.gif Gal man į až gali atsiūst 4u.gif
Atsakyti