Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(kosemanai @ 2011 09 30, 10:40)
O man įdomu pastojus prolaktino kiekis padideja?
Pasidariau nėštumo testa jis kaip ir teigiamas labai jau neryškios tos juosteles. Tiksliai suzinosiu tik kita savaite, nes tada eisiu pas ginekologe.
Pasidariau ir prolaktina tai pas mane vel užkiles nors nuo praeito karto kai dariau prolaktina tai ir vaistu doze didinau.
Dar norejau paklausti o bromkriptino vartojimas turi reiksmes testo rezultatams?

sveikute na labai smalsu, kaip tau ar pasiseke ir reikia sveikinti blush2.gif
ar buvai pas gine o gal dar karteli testuka dareisi blush2.gif kaip butu saunu kad tau taip butu pasiseke taip greit po operacijos ir dar su toki prolaktino kiekiu 4u.gif
Atsakyti
Kosemanai, kiek pamenu pries operacija lyg nevartojot vaistu? Kokios prognozes del auglio ataugimo?

Pas homeopate uzklausiau del mikroadenomos...atsakyma gavau - pasiduoda laaabai sunkiai gydymui. Bandyti galima, dubliuoti su BR galima... zodziu... jauciuosi nusivylusi sad.gif Pasiduodu doh.gif , pradesiu gerti BR cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 05, 23:17)
sveikute na labai smalsu, kaip tau ar pasiseke ir reikia sveikinti  blush2.gif
ar buvai pas gine o gal dar karteli testuka dareisi  blush2.gif kaip butu saunu kad tau taip butu pasiseke taip  greit po operacijos ir dar su toki prolaktino kiekiu 4u.gif

Taip ginekolege patvirtino, as laukiuosi clap.gif labai labai džiaugiuosi ir linkiu visoms pajausti ta jausma kaip pasako, kad tu neviena biggrin.gif
Bromokriptino liepe nenutraukti ir vartoti taip kaip ir vartojau, kol endokrinologas nelieps kitaip po kelių savaičių eisiu ir pas endokrinologa konsultacijai biggrin.gif

QUOTE(Viotinola @ 2011 10 05, 23:51)
Kosemanai, kiek pamenu pries operacija lyg nevartojot vaistu? Kokios prognozes del auglio ataugimo?

Taip pries operacija vaistu nevartojau, kadangi operasijos sekmes procentas isauga ir pati adenoma pasisalina lengviau.
Dėl pačios adenomos, kadangi ji pas mane buvo sudėtingoje vietoje prie pat miego arterijos ar net isiskverbusi i ją (tiksliai patys daktarai negali pasakyti, nes tokioje sudetingoje vietoje nemato iki maziausių lastelių) tai gali būti ir taip kad man jos visos neisgraibė. Po operacijos praejus pusei metų turiu pasidaryti MRT, bet kadangi laukiuosi tai reiks atideti.
Man pasakė pats operavęs profesorius, kad yra didelis procentas kad ji ataugs kadangi, mano prolaktinas buvo labai aukštas ir pati adenoma didesnė nei 1 cm. Teks kas met darytis MRT ir tikrintis ar nėra jokių pokyčių ar nėra ataugimo požymių.
Dėl operacijos tikrai nesigailiu nes su vaistai tikrai nebūčiau prolaktino numušusi nuo 9600 iki bent 1000.
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 10 06, 07:35)
Taip ginekolege patvirtino, as laukiuosi clap.gif  labai labai džiaugiuosi ir linkiu visoms pajausti ta jausma kaip pasako, kad tu neviena biggrin.gif

sveikinimai clap.gif kaip faina clap_1.gif
Atsakyti
[quote=kosemanai,2011 10 06, 08:35]
Taip ginekolege patvirtino, as laukiuosi clap.gif labai labai džiaugiuosi ir linkiu visoms pajausti ta jausma kaip pasako, kad tu neviena biggrin.gif
vajei kaip faina valiooooooooooo didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai drinks_cheers.gif
na va kaip tau viskas greiatai ir sauniai thumbup.gif SVEIKINIMAI !!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif
linkiu ir jums sulaukti savo stebuklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 10 07, 14:36)

Saugok save ir mylek dar labiau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kosemanai, nuosirdziausi sveikinimai!!! wub.gif
Saugok save 4u.gif

QUOTE(sheila102 @ 2011 10 03, 23:02)
Sidlauskas neblogas is kauno jis i siaulius atvaziuoja sakau gal nubegti pas ji g.gif  gal jus merginos galit ka apie ji papasakot

Del vieno PRL pakilimo tikrai negalima is karto didinti doze, reiktu dar pasikartoti tyrima, pries tai kaip imanoma labiau apsiraminus mirksiukas.gif
O pas Sidlauska eiti tikrai nerekomenduoju. Sis daktarelis kartu su kitu - Kazanavicium - nebloga bizniuka suka vazinedami po Lietuva ir susirinkdami pinigelis. Viena mano pazistama mergina ieskojo nepastojimo priezasciu, tai jis jai "nustate" skydliaukes disfunkcija ir liepe vartoti vaistus. O pasirode veliau, kad jos skydliauke sveika, o gere tuos vaistus ir nuolat tikrinosi tikrai ne menesi, ir ne du 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 10 07, 13:36)

norėejau paklausti su kokiu PRL pavyko pastti ir kiek laiko buvo praeje po operacijos ir BR vartojimo? ax.gif
Beje dar karta dideliausi sveikinimai 4u.gif kaip norisi ir man pamatyti tuos du [COLOR=red][B] II
Papildyta:
QUOTE(valerie @ 2011 10 08, 10:12)
Sveikutes  4u.gif

Kosemanai, nuosirdziausi sveikinimai!!!  wub.gif
Saugok save  4u.gif
Del vieno PRL pakilimo tikrai negalima is karto didinti doze, reiktu dar pasikartoti tyrima, pries tai kaip imanoma labiau apsiraminus  mirksiukas.gif
O pas Sidlauska eiti tikrai nerekomenduoju. Sis daktarelis kartu su kitu - Kazanavicium - nebloga bizniuka suka vazinedami po Lietuva ir susirinkdami pinigelis. Viena mano pazistama mergina ieskojo nepastojimo priezasciu, tai jis jai "nustate" skydliaukes disfunkcija ir liepe vartoti vaistus. O pasirode veliau, kad jos skydliauke sveika, o gere tuos vaistus ir nuolat tikrinosi tikrai ne menesi, ir ne du  4u.gif

pritariu ir galiu patvirtinti (iš savo patirties), kad negalima pasitiketi vazinejanciais gydytojais, jai jau jie tokie geri, tai ko savo mieste nesusirenka klienturos?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nė_ @ 2011 10 08, 20:54)
norėejau paklausti su kokiu PRL pavyko pastti ir kiek laiko buvo praeje po operacijos ir BR vartojimo?  ax.gif

Pas mane prolaktinas buvo virš 600, po operacijos praėja buvo 4 su trupuciu menesių kai pastojau, o bromokriptina kaip vartojau taip ir vartoju ta pacia doze t.y. po 1,25 tabletes ryte ir vakare. Beje pastojus prolaktinas šoktelejo beveik iki 900
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 10 10, 07:26)
Pas mane prolaktinas buvo virš 600, po operacijos praėja buvo 4 su trupuciu menesių kai pastojau, o bromokriptina kaip vartojau taip ir vartoju ta pacia doze t.y. po 1,25 tabletes ryte ir vakare. Beje pastojus prolaktinas šoktelejo beveik iki 900

oho kokia didele doze BR reikia gerti g.gif as kol kas geriu po 1 tablete vakare, nes PRL rode apie 820, siandien pridaviau krauja idomu ka parodys tyrimai praejus men kaip vartoju vaistus. Ziauriai norim leliuko nestuke.gif tik niekaip nesigauna blush2.gif tikiuosi PRL bus sumazejes ir pasiseks... Beje pas tave nepastojimo priezastimi buvo tik per didelis PRL ar dar kas nors?
Atsakyti
Noriu pasitikslinti, ar kam tai yra buve. Pas mane prolaktinas be vaistu vartojimo buvo beveik 800, nuejau pas endokrinologa, tai jis man is karto istyre skydliauke, rado truputi pakitimu, israse vaistu nuo skydlaukes ir pasake, kada susitvarkys skydliauke, nebeliks problemos ir su prolaktinu. Siuo metu geriu tiroksina, o bromkriptina liepe nutraukti. Ar kam nors buvo taip skyre toki gydymo buda? (Cia toms, kurios neturi prolaktinomos)
Atsakyti