QUOTE(sheila102 @ 2011 10 03, 23:02)
pas mane tai pradzioj buvo virs 800 , tad pradejau gerti bromokriptina. pradzioj ir man buvo sunku ir vemdavau, ir pikindavo, ir ziauriai galva skaudejo, net dubens kaulus
nulipant laiptais tai vargelio buvo. bet pripratau geriu po puse tabletes vakare . atrodo nieko nebejauciu. jau kokius keturis men buvo prolaktinas normoj apie 200-300 bet si men tik viena vakara neisgeriau ir ryte dariau, tai kai gavau ats vos nenugriuvau ir vel pakilo beveik 600.
na tiesa buvau nuo ryto susinervinusi, bet juk neimanoma gyventi be streso.
tai dabar zadu eiti pas endikrinologa jau sakau gal reik padidint doze iki vienos tabl
girdejau kad Sidlauskas neblogas is kauno jis i siaulius atvaziuoja sakau gal nubegti pas ji
gal jus merginos galit ka apie ji papasakot
brangioji, ko pergyveni, jei buvai susinervinus ir PRL užkilo, o dar tablietkos neišgėrei
taigi čia daugiau nei aišku, nuo ko jis užkilo. jis labai reaguoja į stresą. tad nusiramink ir pasitikrint tada, kai būsi išgėrus vaistus taip, kaip geri jį visada. o tada lakstyk pas gydytojus ir mėtyk pinigus
mano tokia nuomonė būtų. jei jis kyla iki 1000, tai aš jei ne noras pastoti, tai išvis nieko negerčiau ir nesukčiau galvos. bet dabar ryju vaistus, kad bent jau čia nebūtų galima prisikabinti. o šiaip maža pas mus yra hormonų, kurių net nežinom, ar jie mums normos ribose, ar ne, ir gyvenam - vargo nematom
pvz., aš irgi kai tyriausi po pralaimėtų krepšinio varžybų makedonams bemiegės nakties ir nervų, PRL vėl buvo užkilęs, nors su 1/2tabl jis jau buvo normoj, bet tai stresas praėjo ir jis turėjo atsireguliuot
gydytojai sako, kad net jei bijai adatos dūrio, PRL gali staigiai sukilt.