QUOTE(kosemanai @ 2011 09 30, 20:18)
Dar pirmiausiai reikia įsitikinti ar tikrai nescia
Bromokriptino tikrai nenutrauksiu kol nepasitarsiu su endokrinologe. Zinau kad jei as nescia tai nuo jos gausiu velniu, kad per anksti pastojau, nes as nesenai operacija turejau kurios metu buvo pasalinta prolaktinoma.
Nebijok daktarės. Iš jos turėtumei gauti geriausią konsultaciją , kaip toliau elgtis. Žinau tik tiek, kad palaipsniui lieps mažinti vaistų normą, kad vaikučio sveikatytei nepakenktum. Negalima staigiai nutraukti bromkriptino. Beje būna, kad ir šiaip atsinaujina prolaktinomos, nebūtinai dėl nėštumo. O gal tau neatsinaujins. Matyt bus kaip lemta, jei mažiulis pasibeldė į tavo duris dabar, reiškia tam dabar yra tinkamiausias laikas. Smalsu bus man, prasinešk čia, parašau, kiek vėliau, kai jau tikrai žinosi ar esi nėščia.
Beje, kokius tyrimus daro tirdami hipofizę, įtariant prolaktinomą. Mane dakataras net trim dienom norėjo guldytis į ligoninę. Pakeičiau darbą neseniai - neturėsiu greitai galimybės tiek dienų išsiprašyti.Ir išvis , jei man PRL buvo numuštas iki 6, tai ar realu, kad man gali būti prolaktinoma?