Bromokriptinas jei galima taip sakyti gydo prolaktinoma t.y. augliuka kuris skatina prolaktino gamyba. Bet kaip as supratau jei yra problemų su prolaktinu dėl augliuko tai vaistų vartojimas yra nuolatinis t.y. iki gyvenimo galo
QUOTE(kosemanai @ 2011 08 08, 11:13)
Bromokriptino ... vartojimas yra nuolatinis t.y. iki gyvenimo galo
aš irgi taip suprantu bent jau reikia jį vartot, kol norime pastot, o paskui sakyčiau, jei jis netrukdo gyvenimo kokybei ir nedaro nieko blogo, tai galima ir nutraukti, ypač jei nedaug PRL pakilęs.
Na man jokių kitų, išskyrus hormonų, tyrimų nedarė, taigi auglio nenustatė. Dėl pakilusio PRL labai skaudėdavo strėnas nuo vidurio ciklo ir žiauriai krūtinę. Taigi nepasakyčiau, kad netrukdo gyventi, nes kai MB prisiliesdavo prie pappulių, tai toks skausms kaip kad prie voties prisiliestų
Beje, gal kuri skrisdamos į užsienį vežėtės ir bromcriptiną? Ar nereikėjo kokio recepto ar dar ko?
Beje, gal kuri skrisdamos į užsienį vežėtės ir bromcriptiną? Ar nereikėjo kokio recepto ar dar ko?
QUOTE(Glamour @ 2011 08 09, 18:12)
dar nekelevau bet skrisiu rugpjucio 23 d. tai žiuresiu kaip ten bus bet manau kad neturetu prisikabinti
Radau, kad be jokių pažymų ir receptų įsivežti ir išvežti galima iki 6 originalių pakuociu. Tai jei vešiuosi 1 buteliuka tai neturetu prisikabinti
QUOTE(kosemanai @ 2011 08 10, 08:49)
Radau, kad be jokių pažymų ir receptų įsivežti ir išvežti galima iki 6 originalių pakuociu. Tai jei vešiuosi 1 buteliuka tai neturetu prisikabinti
Hm gal dar gerai būtų, kad nepradarytas buteliukas būtų, dėl šventos ramybės. Jei iki šešių vaistų galima pasiimti, tai gerai. O tai šiaip dar nereceptinių pasiimti noriu + nėštumo testų.
Rašau norėdama pasiguosti - panašu, kad nėštumo testų neprireiks, nes mano PRL pakilo ir tai rodo, kad ciklas nevaisingas buvo ir dar neišku, kada vėl į normas grįšiu. Turbūt ir kitą ciklą prarasiu
QUOTE(Glamour @ 2011 08 24, 21:13)
Rašau norėdama pasiguosti - panašu, kad nėštumo testų neprireiks, nes mano PRL pakilo ir tai rodo, kad ciklas nevaisingas buvo ir dar neišku, kada vėl į normas grįšiu. Turbūt ir kitą ciklą prarasiu
ir man tas pats - pakilo PRK, PG dėl to neperdideliausias. staigiai pasididink bromocriptino dozę ir nukris iki normos ribų, o kitas ciklas bus geras, jei tik to trūksta aš manau, kad PRL užkyla gal dar ir nuo šilumos vasarą (nors nelabai čia jos yra...), dar nuo nervų labai, bet tai gi labai kontroliuojamas dalykas: pasididini vaistų dozę ir nusimuši.
tai neturėtų kelti labai jau didelio liūdesio ir imtis kažkokių veiksmų bent jau aš dėl to paliūdėjau max 1 dieną.
Na aš jau namie pagaliau. Gal kuriai bus aktualu, dėl bromcriptino vežimosi kartu skrendant į užsienį. Pati nerodžiau vaistų. Parodžiau tik, kad turiu skysčių t. y. maišelį su šampūnu, tušu ir t.t. ir to užteko. Niekam niekas neužkliuvo ( skridau su SAAS avialinijom). Turėjau įsidėjusi atsarginį buteliuką į priduodamą bagažą. Taip kad nei recepto jokio neprireikė, nei jokių nemalonumų neturėjau. Gėriau padidintą dozę, panašu, kad organizmas jaučiasi geriau, tik mmm prasidėjo anksčiau ir užtruko ilgiau nei įprasta. Na bet į vaisingų dienų laikotarpį šį mėn nesuspėjom pataikyti. Šitas ciklas visgi prarastas.
Sveikos mergaites,
aš taip pat turiu padidejusį prolaktiną. Išrašė ginekologė medicinos diagnostikos centre gerti bromkriptina iš pradžių po puse tabletes, praėjus savaitei visą. Pirmą puselę sugėrus po poros valandų galima sakyti atsijungiau, kritau į lovą kaip lapas ir užmigau. Naktį visą labai prastai jaučiausi, ryte galvą skaudėjo, o atsikėlus pasiramstydama sienas teko vaikščiot. Sulaukus vakaro buvo baisoka gert kitą puselė, bet pasakysiu, kad ją sugėrus nieko ypatingo nepajaučiau
Labai noriu tačiau niekaip nepavykta gydytoja sakė, kad per 3-4 mėn pastoti, tačiau norėčiau sužinoti per kiek laiko sekėsi Jums nuo vaistų gėrimo pastoti. Mano PRL 818
aš taip pat turiu padidejusį prolaktiną. Išrašė ginekologė medicinos diagnostikos centre gerti bromkriptina iš pradžių po puse tabletes, praėjus savaitei visą. Pirmą puselę sugėrus po poros valandų galima sakyti atsijungiau, kritau į lovą kaip lapas ir užmigau. Naktį visą labai prastai jaučiausi, ryte galvą skaudėjo, o atsikėlus pasiramstydama sienas teko vaikščiot. Sulaukus vakaro buvo baisoka gert kitą puselė, bet pasakysiu, kad ją sugėrus nieko ypatingo nepajaučiau
Labai noriu tačiau niekaip nepavykta gydytoja sakė, kad per 3-4 mėn pastoti, tačiau norėčiau sužinoti per kiek laiko sekėsi Jums nuo vaistų gėrimo pastoti. Mano PRL 818
Visokių atvejų būna. Pasitikėk dakatare, gerk tvarkingai vaistukus. Jei kitų bėdų neturi, gal ir pakankamai greitai pastosi.
As jau 1,5 metų PRL ir pavyko greitai pastoti.
Nenusimink, kantrybės tau . Deja, prie vaistukų organizmai skirtingai prisitaiko. Bet anksčiau ar vėliau, šalutinių požymių jausi mažiau. Rekomenduojama visada gerti vaistus tuo pačiu laiku. Jei kada teks gerti pilną tabletę, geriau gerk iš ryto ir vartok skysčių per dieną daugiau. Ne pro šalį magnio, kalio kalcio pavartoti profilaktiškai kartais. Atsargiai su kmynų, pankolių arbatom, berods jos didina PRL kiekį.
Nenusimink, kantrybės tau . Deja, prie vaistukų organizmai skirtingai prisitaiko. Bet anksčiau ar vėliau, šalutinių požymių jausi mažiau. Rekomenduojama visada gerti vaistus tuo pačiu laiku. Jei kada teks gerti pilną tabletę, geriau gerk iš ryto ir vartok skysčių per dieną daugiau. Ne pro šalį magnio, kalio kalcio pavartoti profilaktiškai kartais. Atsargiai su kmynų, pankolių arbatom, berods jos didina PRL kiekį.
QUOTE(Glamour @ 2011 09 26, 22:24)
Visokių atvejų būna. Pasitikėk dakatare, gerk tvarkingai vaistukus. Jei kitų bėdų neturi, gal ir pakankamai greitai pastosi.
*****... megiamiausios ir geriamiausios
Aciu uz info