Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(maika @ 2014 01 28, 15:30)
Hmm... Manoji prolaktinoma ir su bromocriptinu dingo...  unsure.gif

Buvo augliukas? Kokio dydžio?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 01 28, 17:48)
Buvo augliukas? Kokio dydžio?
Buvo, 6 mm. Pagėriau bromocriptiną metus ir dingo.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2014 01 28, 17:52)
Buvo, 6 mm. Pagėriau bromocriptiną metus ir dingo.

Nerealiai... na turėsiu vilties, kad prapuls, nes geras pusmetis arklinėm dozėm nepadėjo sad.gif Dabar Cibergoliną pradėjau gerti.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 01 28, 18:41)
Nerealiai... na turėsiu vilties, kad prapuls, nes geras pusmetis arklinėm dozėm nepadėjo sad.gif Dabar Cibergoliną pradėjau gerti.
Man tik po metų ir kartojo MRT. Dozė tai labai nedidelė buvo, tik 1-1,5 tabletės.
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2014 01 28, 20:57)
Man tik po metų ir kartojo MRT. Dozė tai labai nedidelė buvo, tik 1-1,5 tabletės.

Gal tada nuo organizmo priklauso sad.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2014 01 28, 16:30)
Hmm... Manoji prolaktinoma ir su bromocriptinu dingo...  unsure.gif

kaip dziugu gyrdeti 4u.gif pas mane panasaus dydzio 5mm mikroadenoma, dabar geriu po 1tabl, po savaites pradesiu gerti po 1.5 ir dar po 2 sv eisiu daryt tyrima PRL. Gydytoja pasake po tyrimo elgtis savo nuoziura ziureti, jei sumazes iki normos, vistiek nemesti o vel po 0.5 tabl mazinti doze , kol pasieks 1/4... kazkaip taip.. nelabai gaudaus o jei metus gerti vel padides? zodziu... neaisku. Na pirmiausia reikia padaryt tyrima.. tiesa o jei nesumazes PRL, tai tada dar dydinti doze? reiks uzsirasyti pas ja ,kad ji man paaiskintu normaliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 29 sausio 2014 - 10:05
QUOTE(Viotinola @ 2014 01 28, 21:30)
Gal tada nuo organizmo priklauso sad.gif
4u.gif

QUOTE(Element @ 2014 01 29, 10:05)
kaip dziugu gyrdeti 4u.gif  pas mane panasaus dydzio 5mm mikroadenoma, dabar geriu po 1tabl, po savaites pradesiu gerti po 1.5 ir dar po 2 sv eisiu daryt tyrima PRL. Gydytoja pasake po tyrimo elgtis savo nuoziura ziureti, jei sumazes iki normos, vistiek nemesti o vel po 0.5 tabl mazinti doze , kol pasieks 1/4... kazkaip taip.. nelabai gaudaus o jei metus gerti vel padides? zodziu... neaisku. Na pirmiausia reikia padaryt tyrima.. tiesa o jei nesumazes PRL, tai tada dar dydinti doze? reiks uzsirasyti pas ja ,kad ji man paaiskintu normaliai doh.gif
4u.gif
Pas mane nors prolaktinomos nebesimato, bet be vaistų prolaktinas kyla. Nežinau kodėl. Ir dozę vis kaitaliot reikia, nes PRL tai kyla po truputį, tai krenta.
Atsakyti
Kodėl negalima vaistų užgerti greipfrutų sultimis?
Atsakyti
Kelios savaites kaip esu nestuke.gif , pries miega geriu vis dar bromokriptina. Tačiau kiekvieną naktį pabundu nuo baisaus pykinimo schmoll.gif Endokrinologe sake gerti 3 men nuo pastojimo...
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2014 02 05, 20:20)
Kelios savaites kaip esu  nestuke.gif , pries miega geriu vis dar bromokriptina. Tačiau kiekvieną naktį pabundu nuo baisaus pykinimo  schmoll.gif Endokrinologe sake gerti 3 men nuo pastojimo...

Beje, siandien pasidariau PRL tyrima - 1036. O geriu po 2 tab bromocriptin. Zinau, kad nestumo metu PRL pakyla, taciau negi ir geriant vaistus turi buti aukstokas ?
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2014 02 06, 17:57)
Beje, siandien pasidariau PRL tyrima - 1036. O geriu po 2 tab bromocriptin. Zinau, kad nestumo metu PRL pakyla, taciau negi ir geriant vaistus turi buti aukstokas ?

Bent man sakė, kad darytis tyrimus neverta, tai ir nesidariau.
Atsakyti
Pasidariau 3 nestumo testus , visi teigiami wub.gif pagal apskaiciavimus 3 sav.laukiu apsilankimo pas gynek. 02.12. turiu kruva klausimu.
Endokrinologe sake, kiekvienas atviejis idnividualus, ginekologe pasakys ar testi gerti brom ar ne. nuo vakar pagal grafika geriu jau po 1.5tabl, ar toliau po 1.5 gerti ar mazinti doze, ar isvis mesti.. unsure.gif
sakot neverta daryt prl tyrima?
Papildyta:
Blanchet, sveikinu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif sveikatos mums abiems iur musu zirniukams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 07 vasario 2014 - 10:26