QUOTE(kosemanai @ 2011 04 19, 14:01)
Sveikos,
man nustatyta prolaktinoma, auglys apie 12 mm PRL kiekis 9600 (mIU/I) kai norma iki 600.
Esu nusprendusi daryti operacija. Norėjau pasiklausti gal yra čia tokių, kurioms jau buvo atlikta ši operacija. Mane labai jau neramina ir gazdina tai. Operacijai ryžausi vien dėl to, kad po bromokriptino vartojimo auglys niekur nedingsta, o po vaistu vartojimo operacijos sekme sumazeja (t.y. tikimybė kad auglys ataugs isauga 20%)
Gal kas visa tai jau praejo ir gali pasidalinti savo patirtimi
man nustatyta prolaktinoma, auglys apie 12 mm PRL kiekis 9600 (mIU/I) kai norma iki 600.
Esu nusprendusi daryti operacija. Norėjau pasiklausti gal yra čia tokių, kurioms jau buvo atlikta ši operacija. Mane labai jau neramina ir gazdina tai. Operacijai ryžausi vien dėl to, kad po bromokriptino vartojimo auglys niekur nedingsta, o po vaistu vartojimo operacijos sekme sumazeja (t.y. tikimybė kad auglys ataugs isauga 20%)
Gal kas visa tai jau praejo ir gali pasidalinti savo patirtimi
Gal jau opercija numatyta ar jau padaryta??? Butu ydomu suzinoti kaip sekasi...
Vat ir man ydomu ar yra pakaitalu BR, gal zolines kokios, nors kas nors. Kai pagalvoju, kad pora menesiu reiks tampti neigaliu zmogum, mane is proto varo. O dar vasara, kai daug kur vaziuot reikia, ir vaikas namie Nesuprantu, pirma karta kai egriau vaistus, nu ne taip blogai buvo...praktiskai dozes padidinimas jautesi 2-3 dienas, o dabar is lovos pasikelt negaliu...jau nekalbu apie pasirupinima namais ar seimos nariais. Operuotis dabar kaip beviltiska, nebent jau reikes. Internete jokios info nerandu apie gydyma kuo kitu