QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2013 01 15, 13:29)
Sveikos
Turiu klausima, gal pakomentuosit kuri
Geriau bromokripitina beveik metus po puses tabletes per diena. PRL buvo apie 500, geriant - 250. Vakar pasidarius testa pamaciau kad
bromokriptina skyrusios gydytojos anksciau kai paskyre vaistus klausiau ka daryti kai pastosiu, tai kiek pamenu liepe sumazint doze iki ketvirtadalio per diena ir gerti 2 savaites, po to nutraukti. Dabar man prasidejo dar tik 5 savaite. Jus cia vis tiek su patirtim, tai kaip ir noreciau dar uztrikrinimo, ar nereiktu nutraukt, nes ir pries gerima, PRL kaip ir nebuvo labai aukstas mano
nors kaip pagalvoju ketvirtadalis tabletytes nera daug, bet vis tie...
Pirmiausiai tai didziausi sveikinimai!!!
O dabar klausimuku lavina gal ir ne visai i tema
ar tik PRL buvo problema? Ar kazkas kitas dar galejo itakoti pastojima?
QUOTE(nurija @ 2013 01 15, 16:30)
Man ginekologe sake irgi jei pastociau jokiu budu nenutraukti, sake pasidaryti kraujo tyrima kiek tuo metu bus prolaktinas . mazinti Bomkriptina, o dades gerti Dufastona. tai butinai pasiklauskit ir Jus gydytojos dar ir del dufastono, jis turi pagelbeti issaugant vaisiu. doziu nezinau, nes as dar nepastojau
Sakykit merginos, o esat kuri gerusi tokia zolele Skaistminas
Jei neklystu, tai cia tas pats agnus castus? As ji vartojau 3 men, PRL man nesumazino (jis pas mane kinta nuo 350 iki 500 mazdaug), PRG nepadidino (mazokas pas mane), aptvarke LH ir FSH hormonus, o kad labai jau cikla pareguliuotu, irgi negaliu teigti...bet pabandyti visada verta
tik ji galima gerti iki OV, nes jei pastotum, nereiktu vartoti!
Linkiu greiciau
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2013 01 15, 17:12)
Jei buciau LT, tai iskart nueiciau pasidaryt, o dabar sveciuojuosi pas sese UK ir busiu cia dar visa sav. Be to jau keli men gyvenu Norvegijoj, tai jauciu ten gal nera taip, kad nueini ir pasidarai. Nu ziuresiu, tikiuos viskas ok bus
O gal pasiskambink kokiam kitam giniui privaciai?