Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(nurija @ 2012 10 08, 21:54)
Labai idomi Jusu patirtis, dekoju, kad dalinates  4u.gif  ir man butu idomu suzinoti kokius homeopatinius lasiukus naudojate, ar homeopatas parinko butent tik pagal Jus? o tuo metu kai pas ji konsultavotes, neminejote, kad slapimo tyrimas negeras? ar tada dar nezinojote?
O greciantis II tipo diabetas nuo bromkriptino, turit omenyje, ar nuo prolaktinomos?
(...)
radau dar citata is striapsnio : "  Prolaktino kiekio padidėjimą gali sukelti ir lėtinis inkstų funkcijos nepakankamumas ar sunkios kepenų ligos, todėl atliekami tyrimai, kad įvertinti inkstų ir kepenų funkciją. "

atsiprašau, kad tsakau tiek vėlai, bet buvau išvykusi.
Lašiukius man parinko pagal mane, į jų sudėtį berods comini įeina. Konsultacijos metu, nežinojau, kad tyrimas negeras. Dėl diabeto turėjau omeny, , kad nuo padidėjusio prolaktino.
Deja ,savo lašiukų pritrūkau komandiruotėje, tai padidinau bromkriptino ketvirtadaliu tabletės. Dabar vėl bandysu grįžti prie lašiukų.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 10 21, 01:16)
atsiprašau, kad tsakau tiek vėlai, bet buvau išvykusi.
Lašiukius man parinko pagal mane, į jų sudėtį berods comini įeina. Konsultacijos metu, nežinojau, kad tyrimas negeras. Dėl diabeto turėjau omeny, , kad nuo padidėjusio prolaktino.
Deja ,savo lašiukų pritrūkau komandiruotėje, tai padidinau bromkriptino ketvirtadaliu tabletės. Dabar vėl bandysu grįžti prie lašiukų.

Bet tie lasiukai ir pavadinima turi? ar nezinote ?
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2012 10 21, 14:16)
Bet tie lasiukai ir pavadinima turi? ar nezinote  ?

ne jie neturi, ten tik ant buteliuko sudėtis parašyta. Manau, kad daktaras atsižvelgia į daug dalykų ir paskiria skirtingus lašiukus kiekvienam žmogui individualiai, tai nematau tikslo sudėties rašyti. bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif svekos, merginos,

ar zinot, kaip ten su tuo bromokriptinu yra? Ar teisybe, kad imant bromokriptina mazinti proloktina, krenta progesteronas, ir vel kliutis pastoti? g.gif g.gif

..skaiciau vienam forume,

padetis be iseities.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 10 23, 20:07)
4u.gif svekos, merginos,
ar zinot, kaip ten su tuo bromokriptinu yra? Ar teisybe, kad imant bromokriptina mazinti proloktina, krenta progesteronas, ir vel kliutis pastoti? g.gif  g.gif

O geras... Nepamenu, kai gulejau ligoninej pacioj nestumo pradzioj ar geriau Dufastona ar truputi veliau. Nes buvo kraujavimas keleta menesiu. Bet apie progesterona neteko girdeti g.gif Labai idomu ax.gif
Atsakyti
Aš 7 DPO dariausi PRG ir PRL tyrimus, Tai mano PRG rodė, kad O vyksta ir yra pakankama, nors PRL atsakymas buvo, kad norma viršyta tris kartus unsure.gif Tai ginius man išrašė gerti BR, pirmą savaitę po pusė tab, o nuo antros jau po visą. Geriu nakčiai, pastebėjau tik kad dažnai prasibudinėju, o daugiau tai nieko, tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo walpurgija: 24 spalio 2012 - 08:43
QUOTE(riccola @ 2012 10 23, 20:07)
4u.gif svekos, merginos,
ar zinot, kaip ten su tuo bromokriptinu yra? Ar teisybe, kad imant bromokriptina mazinti proloktina, krenta progesteronas, ir vel kliutis pastoti? g.gif  g.gif

Na aš tai kiek žinau, kad prolaktinas įtakoja ovuliacija ( ji arba nevyksta arba nepilnavertė) - kas iššaukia progesterona maza, tai kaip gali buti,kad sumazejus prolaktinui - mazeja progesteronas unsure.gif Aisku, cia tik mano pamastymai, bet ....Butinai paklusiu endokrinologes, kai eisiu ax.gif
Atsakyti
Buvau siandien pas ginekologe, nes atsirado pienlige, tad uzklausiau ir del bomkriptino, ar pastojus ji riek iskart nutraukti,kaip sake endokrinologe. Ginekologe jokiu budu liepe nenutraukti, sake reik mazinti pamazu ir tuo paciu dar reiks kelti progesterona, bet kaip ir po kiek sake viska pasakys, darys kraujo tyrima.
Betgi reik dar ir pastoti ... verysad.gif
Atsakyti
Bet aš tada vistiek nesuprantu, kodėl tokios skirtingos gydytojų nuomonės dėl BR gėrimo/nutraukimo pastojus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo walpurgija: 24 spalio 2012 - 09:40
QUOTE(walpurgija @ 2012 10 24, 10:40)
Bet aš tada vistiek nesuprantu, kodėl tokios skirtingos gydytojų nuomonės dėl BR gėrimo/nutraukimo pastojus g.gif

Nes jis nera vitaminas C ax.gif Turi daug salutiniu poveikiu, bet - jei ji nutrauksi is kart - gali vel soktelti prolaktinas - o to pasekmė - sumazejes progesteronas - o to paskemė - persileidimas rolleyes.gif Todel daug tu nuomoniu ir vienos bendros nera...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

jo, nuomones skiriasi. Bet va logiskai skamba Rutgudos isvedimas, kad sokteli prl, nutraukus broma. As iskart po positiv. testo ji nutraukiau, ir 11 sav. buvo missed abortion. Bet gyniai ir siandien nepasake priezasties, juk gal 60% nestumu baigiasi taip ar panasiai. unsure.gif

Bet istikruju noretusi, kad medikai tarpusavyje siuo klausimu bent kiek susitartu- nuomones vis tik ziauriai skiriasi, o klaidos ir ju pasekmes buna liudnos.
Papildyta:
QUOTE(walpurgija @ 2012 10 24, 18:42)
Aš 7 DPO dariausi PRG ir PRL tyrimus, Tai mano PRG rodė, kad O vyksta ir yra pakankama, nors PRL atsakymas buvo, kad norma viršyta tris kartus unsure.gif  Tai ginius man išrašė gerti BR, pirmą savaitę po pusė tab, o nuo antros jau po visą. Geriu nakčiai, pastebėjau tik kad dažnai prasibudinėju, o daugiau tai nieko, tfu tfu tfu ax.gif

Ma irgi tas pats-daznai prabudineju ir plius daznai i tualeta. Slapimo puseles uzdegimo neturiu, nezinau, kodel daznai nakti i tualeta reikia... 3 kartus tai tikrai.
Atsakyti
pritariu, rutguda, tavo pamąstymams. mirksiukas.gif
Atsakyti