QUOTE(nurija @ 2012 10 08, 21:54)
Labai idomi Jusu patirtis, dekoju, kad dalinates ir man butu idomu suzinoti kokius homeopatinius lasiukus naudojate, ar homeopatas parinko butent tik pagal Jus? o tuo metu kai pas ji konsultavotes, neminejote, kad slapimo tyrimas negeras? ar tada dar nezinojote?
O greciantis II tipo diabetas nuo bromkriptino, turit omenyje, ar nuo prolaktinomos?
(...)
radau dar citata is striapsnio : " Prolaktino kiekio padidėjimą gali sukelti ir lėtinis inkstų funkcijos nepakankamumas ar sunkios kepenų ligos, todėl atliekami tyrimai, kad įvertinti inkstų ir kepenų funkciją. "
O greciantis II tipo diabetas nuo bromkriptino, turit omenyje, ar nuo prolaktinomos?
(...)
radau dar citata is striapsnio : " Prolaktino kiekio padidėjimą gali sukelti ir lėtinis inkstų funkcijos nepakankamumas ar sunkios kepenų ligos, todėl atliekami tyrimai, kad įvertinti inkstų ir kepenų funkciją. "
atsiprašau, kad tsakau tiek vėlai, bet buvau išvykusi.
Lašiukius man parinko pagal mane, į jų sudėtį berods comini įeina. Konsultacijos metu, nežinojau, kad tyrimas negeras. Dėl diabeto turėjau omeny, , kad nuo padidėjusio prolaktino.
Deja ,savo lašiukų pritrūkau komandiruotėje, tai padidinau bromkriptino ketvirtadaliu tabletės. Dabar vėl bandysu grįžti prie lašiukų.