QUOTE(Radvilė @ 2012 08 17, 13:15)
pas mane irgi prolaktinas būdavo pakilęs dvigubai-trigubai. bėda tame, kad kol gersi bromkriptiną, tol prolaktinas bus normoj. aš jį gėriau po vieną tabletę prieš miegą 5 metus su pertraukom.
man endokrinologas išrašė thyboną po ketvirtį tabletės. po 6 savaičių prolaktinas jau buvo normoj, o ir kiti hormonai pamažu tvarkosi. siūlyčiau nieko nelaukus kreiptis pas endokrinologą ir pasisakyt dėl aukšto prolaktino. padarys tyrimus, gal pas tave kitos bėdos bus. man vienu metu viską padarė - echoskopiją, punkciją bei kraujo tyrimus.
tiesa, dar prirašė tiroksino. tai laukiu
Mano istorija išvis keista- pradėjau lankytis pas endokr. jau gruodžio mėn., padarė echo, kraujo tyrimus, punkciją. Išvada- autoimuninis tiroiditas, gėriau pusę metų Tiroksiną+Brom'ą (nuo aukšto PRL). Prieš dvi savaites nutariau nueiti pas kt.endokr., kurią l.išgyrė vyro sesuo, šiaip, tiesiog dėl įdomumo,mažu ji ką naujo pasakys. Mat širdies gilumoje kirbėjo mintis, gal ne viską tas mano endokr. daro, nes
rezultato kaip nėra, taip nėra. Ir ką, gi, neklydau- ji pasakė, jog pirmojo dr. išvada visiškai neteisinga, aš esu sveika ir be reikalo gėriau pusę metų Tiroksiną
Atliko echo, pažiūrėjo to dr. darytus visus tyrimus.Dabar liepė pasidaryti lytinius hormonus, ko pasekoje ir sužinojau vėl padidėjusį PRL
Kt. savaitę eisiu pas ją ir žiūrėsiu, ką sakys-ar darytis MRT, ar padidinti Brom'o dozę
Bet pagaliau matau šviesą tunelio gale- pas mane aukštas PRL, va kodėl nepavyko 5 stimuliacijos, 2 IUI, nes vyko nepilnavertė O arba ji išvis nevyko, PRG mažas.Radau siūlo galą
Lauksiu ir aš, kada vėl tapsiu
, gal jau greit...