labas merginos..rado 4,5mm augliuika.sake turi isnykti bandziau gerti bromkriptina blogai nuo jo buvo ,tai dabar israse dostinex ieskau po visus saitus kur jo gauti pigiau siaip geras poveikis ir uztraukia ta augliuka jis ...prolaktinas 3000 ....
QUOTE(Tino @ 2012 02 08, 11:10)
sveikos. noriu paklaust detalių. kas darėtės MR dėl prolaktinomos. kiek laiko jis trunka ir kiek kainuoja? būčiau dėkinga už atsakymą
Mano patyrimu ta procedūra truko kokias 20 minučių. Buvo labai garsu ir nejauku. Man tai labai nepatiko Vidury procedūros kažką suleido į veną, trubūt kontrastą.
Ėjau su siunimu, nieko nekainavo, išskyrus CD - 20 lt, arba nuotraukos - 120lt.
Išėjus atrodė kad visa galvą rezonuoja
QUOTE(Paukšte @ 2012 02 08, 22:24)
Mano patyrimu ta procedūra truko kokias 20 minučių. Buvo labai garsu ir nejauku. Man tai labai nepatiko Vidury procedūros kažką suleido į veną, trubūt kontrastą.
ačiū, merginos, už atsakymus aš jau po procedūros. mane perspėjo, kad suleis kontrastą po kiek laiko, bet nieko nebesuleido. 40minučių kalė į galvą... tai grįžau visa keturkampa. tiesiu taikymu į lovą varau. nieko man nerado, sakė, kad nuo vaistų kokių gali būti arba nuo stresų. žodž, viskas gerai, galėsiu atmesti dar vieną diagnozę.
Dėl br gėrimo, iš pradžių irgi ginė paskyrė po visą tabletę... Siaubas. Sėdedavau kaip lavonas, nei rankyčių nei kojyčių Pagėriau 5 dienas ir lioviausi.. Vėliau po vizito pas endokrinologą Kaune pradėjau gert po ketvirtadalį ir prieš miegą, tai nieko, išskyrus užkimštą nosį..
Dabar prieš pora savaičių dariau MR, rado 7,5mm prolaktinomą, bet vaistų nepuoliau gert, nes kaip tik po kokių 7 metų atsirado mėnėsinės NATŪRALIAI Buvau apakusi. Kadangi dabar kartojasi kas du mėnesius, žiūrėsiu kaip bus toliau, tikėkimės mažės viskas savaime
Dabar prieš pora savaičių dariau MR, rado 7,5mm prolaktinomą, bet vaistų nepuoliau gert, nes kaip tik po kokių 7 metų atsirado mėnėsinės NATŪRALIAI Buvau apakusi. Kadangi dabar kartojasi kas du mėnesius, žiūrėsiu kaip bus toliau, tikėkimės mažės viskas savaime
QUOTE(maika @ 2012 02 08, 15:23)
kosemanai, kaip sekas? Kaip pilvukas auga?
Pilvukas auga kaip ant mieliu jauciuosi taip pat neblogai, bet kai nuvaziuoju i poliklinika tai nuotaika susigadinu porai dienu, nes tyrimu rezultatai prasti. Slapime ir gliukozes randa o dar pasidariau prolaktina tai sukiles iki 9200 nuo siandien pradejau vel gerti bromokriptina.
Net nezinau ka ir galvoti, o ir daktarai nieko konkreciai nesako
QUOTE(kosemanai @ 2012 02 08, 23:15)
Pilvukas auga kaip ant mieliu jauciuosi taip pat neblogai, bet kai nuvaziuoju i poliklinika tai nuotaika susigadinu porai dienu, nes tyrimu rezultatai prasti. Slapime ir gliukozes randa o dar pasidariau prolaktina tai sukiles iki 9200 nuo siandien pradejau vel gerti bromokriptina.
niu tik nusiramink ir nesijaudink mazajam princui tai kenkia (kiek pamenu berniukas bus ) o tai prolaktinas neturi kilti nestumo metu ???
QUOTE(kosemanai @ 2012 02 08, 22:15)
Klausyk, bet PRL nėštumo metu ir būna didelis juk
Sveikutes siandien buvau pas seimos gyditoja ir suzinojau, kad man ne prolaktinoma, o mastopatija
QUOTE(sveikatuke @ 2012 02 09, 19:24)
Sveikutes siandien buvau pas seimos gyditoja ir suzinojau, kad man ne prolaktinoma, o mastopatija
O kaip ją nustato?
na kaip supratau pagal echoskopa krutu, kad gali buti mastopatija, o siandien seimos gyditoja patvirtino o tas prolaktinas sako pakiles turbut del streso...bet israse dar siuntima pas onkologa, kad dar jis apziuretu...
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 08, 23:24)
o tai prolaktinas neturi kilti nestumo metu ???
QUOTE(Aga @ 2012 02 09, 00:05)
Klausyk, bet PRL nėštumo metu ir būna didelis juk
Taip, prolaktinas turi kilti, bet kad pas mane jis perkope visas ribas 9200 o dar tik antras trimestras
čia normos:
I trimestras 190-4050 mU/l
II trimestras 950-5640 mU/l
III trimestras 1100-7400 mU/l