Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(sveikatuke @ 2012 02 03, 10:51)
Sveikutes rolleyes.gif  jau visa savaite geriu bromkriptina, tai jokio pasalinio poveikio nera thumbup.gif  tik pacioje pradzioje buvo galvos skausmas, bet praejo, matomai priprato organizmas g.gif  tai va db du menesius reiks gert ir vel prolaktino tyrima eisiu darytis...

kaip gerai, kad vaistukus organizmas toleruoja thumbup.gif thumbup.gif

dabar linkiu geru tyrimu rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2012 02 03, 13:19)
kaip gerai, kad vaistukus organizmas toleruoja thumbup.gif  thumbup.gif

dabar linkiu geru tyrimu rezultatu mirksiukas.gif

aciuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Kadangi sioje temoje kalbate apie prolaktina noriu paklausti kas yra daroma jei jis mazokas?Dariausi prolaktino tyrima 7dpo.Rezultatas 62.40 (mlU/l) ,o norma yra 59-619.I norma itelpu,bet ar galima su tokiu prolaktinu pastoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 02 03, 13:04)
Labutis smile.gif

Kadangi sioje temoje kalbate apie prolaktina noriu paklausti kas yra daroma jei jis mazokas?Dariausi prolaktino tyrima  7dpo.Rezultatas 62.40 (mlU/l) ,o norma yra 59-619.I norma itelpu,bet ar galima su tokiu prolaktinu  pastoti? g.gif

Tai idealus jis pas tave, nėr ko pergyvent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 02 03, 14:06)
Tai idealus jis pas tave, nėr ko pergyvent  thumbup.gif

Rimtai ?! bigsmile.gif O aš pergyvenau,kad jis kažkoks labai jau mažas mirksiukas.gif Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ryto rasa*: 03 vasario 2012 - 13:31
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 02 03, 15:26)
Rimtai  bigsmile.gif O aš pergyvenau,kad jis kažkoks labai jau mažas  mirksiukas.gif Ačiū už atsakymą 4u.gif

sveikute;)o del ko tu dareisi ta prolaktino tyrima?
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 02 03, 13:04)
Kadangi sioje temoje kalbate apie prolaktina

Įdomu, kodėl apie visus hormonus kalbama Hormonų temoje, o apie prolaktiną - Prolaktinomos temoje g.gif Prolaktinas tai ne prolaktinoma ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatuke @ 2012 02 03, 14:30)
sveikute;)o del ko tu dareisi ta prolaktino tyrima?
Dariausi ne tik prolaktino,bet ir visus tuos pagrindinius,nes kaip jau esu atrodo sakius metai kaip nepastoju.Tiesiog kiti buvo daugiau maziau per viduriuka.Man pasirode,kad normoje,o tas prolaktinas beveik ant ribos mirksiukas.gif Todel ir susirupinau ar cia gerai taip.
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 02 03, 15:35)
Dariausi ne tik prolaktino,bet ir visus tuos pagrindinius,nes kaip jau esu atrodo sakius metai kaip nepastoju.Tiesiog kiti buvo daugiau maziau per viduriuka.Man pasirode,kad normoje,o tas prolaktinas beveik ant ribos mirksiukas.gif Todel ir susirupinau ar cia gerai taip.

aiskumelis smile.gif sakau, gal profilaktiskai ji atlieki g.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 03, 14:33)
Įdomu, kodėl apie visus hormonus kalbama Hormonų temoje, o apie prolaktiną - Prolaktinomos temoje  g.gif Prolaktinas tai ne prolaktinoma  ax.gif
4u.gif

Harmonu temoje i savo klausima atsakymo negavau.O prolaktinomos atsiradima nemazai itakoja harmonas prolaktinas.Apie ji cia daug kas ir kalba,kad jis padidėjo.Todel ir paklausiau mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas pasakysit - kažkada PRL buvo apie 900, nuo tada geriu bromocriptino 1/2tabl.. Kai nustoju, PRL vėl pakyla, o kai geriu, normoj. dabar paskyrė MR prolaktinomos paieškai. bet nepriklausomai nuo to, ar ras, ar neras, - kaip skirsis gydymas? ką Jums su tais augliukais daro, jei jie labai maži?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 03, 15:47)
ką Jums su tais augliukais daro, jei jie labai maži?

Kodel daug kas sneka apie tuos augliukus?? g.gif kodel man jokiu augliuku neieskojo nors prolaktinas yra padidejes... unsure.gif
Atsakyti